Alanja se nalazi na 130 km od aerodroma Antalija. U centru grada se nalazi osmougaona Crvena kula (Kizi Kule), simbol Alanje, interesantna građevina iz 1225. godine, pretvorena u Etnografski muzej. Za ljubitelje peščanih plaža Alanja je pravi izbor. Jedna od najlepših turskih plaža, peščana Kleopatra plaža se prostire od centra grada na zapad, a plaža Kejkubat od centra grada na istok. Jedna od prednosti Alanje je što se plaže i hoteli nalaze u samom gradu. Uz obalu je mnoštvo barova, kafea i restorana sa širokim izborom internacionalne i domaće kuhinje. U kopnu oko citadele urezane su morske pećine. Noćni život je izuzetno bogat i raznovrsan. Izaberite sami između fenomenalnih barova i diskoteka koje rade do kasno u noć. Peščane plaže, čisto more, istorijski spomenici, prirodne lepote, veliki broj radnji, noćni život... Sve to na jednom mestu, naći ćete samo u Alanji.

Kompletna ponuda

Acar Hotel 4*

Hotel Acar Hotel je smešten u regiji Obagol, od grada Alanje je udaljen 2,5 km a od aerodroma 125 km. Peščano šljunkovita plaže je u vlasništvu hotela i udaljena je 150 m od odmarališta , na njoj se nalaze suncobrani i ležaljke koji se naplaćuju.

Alan Xafira Deluxe R&S 5*

Hotel Alan Xafira Deluxe Resort & Spa je lepotan koji se nalazi u regiji Turkler, a od centra Alanje je udaljen 15km. Privatna plaža peščano šljunkovitog tipa koja je udaljena 550 m od hotela, a gostima je dostupan besplatan šatl prevoz na svakih 15 min.

Alanya Beach 3*

Hotel Alanya Beach se nalazi na 50 metara od mora, 700 metara od centra Alanje i 130 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel sadrži glavni restoran za 100 ljudi, a la carte restoran, lobi bar, bar na terasi, bazen i WI-FI internet.

Antique Roman Palace 5*

Hotel Antique Roman Palace je smešten u regiji Obakoy, od centra grada je udaljen 2 km. Sobe su podeljene u dva bloka,a svaka od tih soba poseduje kupatilo, fen, klima uređaj, telefonsku liniju, balkon, mini bar i TV. Privatna peščano šljunkovita plaža.

Armas Green Fugla 4*

Arsi Blue Beach 4*

Arsi Enfi City Beach 4*

Hotel Arsi Enfi City Beach se nalazi na 2 km od centra Alanje, plaža je peščana i udaljena je samo 30 m od hotela. Sobe su standardnog tipa i sadrže kupatilo, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), TV i besplatan Wi Fi.

Aska Just in Beach 5*

Hotel Aska Just in Beach je hotel sa prelepom lokacijom, nalazi se na samoj plaži koja je peščanog tipa. Leži u regiji Avsalar na oko 20 km od centra Alanje. Ono što bi smo izdvoijili je da hotel poseduje zabavni program u večernjim satima.

Astor Beach Hotel 3*

Hotel Astor Beach Hotel se nalazi u mestu Mahmutlar, od centra grada je udaljen oko 12 km. Plaža je peščano šljunkovita, na njoj se nalaze suncobrani i ležaljke koji su besplatni za goste hotela, udaljena je 30 m.

Avena Resort Spa 4*

Avena Resort se nalazi 200 metara od svog dela na gradskoj plaži i 2,5 km od centra Alanje. Potpuno renoviran 2014. godine, jedan od boljih hotela sa 4* u Alanji. Odlicna usluga, dobra cena.

Azak Beach Hotel 3*

Hotel Azak Beach Hotel se nalazi u samoj Alanji prekoputa Kleopatrine plaže, od centra grada je udaljen na svega 1 km. Hotel ima 84. smeštajnih jedinica, sve sobe su standardnog tipa i poseduju propratnu opremu. Hotel je veoma popularan kod nas.

Azak hotel 3*

Hotel Azak se nalazi u centru Alanje, na Kleopatrinoj plaži. Hotel ima odličnu lokaciju s obzirom da je u neposrednoj blizini i plaže i centra. Jedan je od najboljih hotela sa 3* u Alanji i vrlo popularan kod naših turista.

Bilkay Hotel 3*

Hotel Bilkay Hotel se nalazi na 60 m od peščane plaže Kleopatra i na oko 1 km od samog centra grada. Sobe su kompletno renovirane, a svaka sadrži klima uređaj, TV, telefon, fen, kupatilo i balkon ili terasu. Za sportiste su tu i pikado, teni, odbojka i sportovi na vodi.

Blue Sky 4*

Hotel Blue Sky se nalazi preko puta peščane plaže i na 2 km od centra grada. Sastoji se iz glave i pomoćne zgrade, u glavnoj zgradi se nalaze standarde sobe dok pomoćna zgrada poseduje porodične. 

Blue Sky Hotel & Suits 4*

Blue Sky Hotel & Suits se nalazi u Alanji, oblast Oba, na samo 20 metara od svog dela gradske plaže. Hotel ima glavnu zgradu i aneks sa druge strane ulice. Izuzetno prijatan hotel sa vrlo pozitivnim utiscima naših putnika.

Blue Wave & Suite Hotel 3*

Blue Wave & Suite Hotel se nalazi u Alanji, oblast Oba, na 150 metara od gradske plaže. Kompletno je renoviran 2008. godine, a sastoji se od glavne zgrade i 6 aneksa u formi resorta. Pogodnost: besplatne ležaljke i suncobrani na plaži.

Blue Wave 4*

Hotel Blue Wave se nalazi u centu regije Oba, na oko 2 kilometara od centra Alanje i na oko 450 metara od privatnog dela gradske plaže. Hotel sadrži glavni restoran, snack bar, pool bar, dva bazena, tobogan, i još mnogo toga.

Buyuk Hotel Alanya 4*

Hotel Buyuk se nalazi preko puta plaže, a na samo 500 metara od strogog centra Alanje. Izuzetno prijatan hotel sa dobrom cenom i odličnom uslugom. Možemo se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih putnika.

Cimen 3*

Hotel Cimen se nalazi na 100 metara od plaže i 120 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel sadrži recepciju sa lobijem, bazen sa odeljkom za decu, restoran, a la carte restoran, bar, sportove na plaži i vodene sportove.

Club Turtas Beach 4*

Delphin Botanik Hotel 5*

Delphin Botanik hotel se nalazi na svojoj plaži, 32 km od Alanje i 30 km od Sidea. Hotel je prava botanička bašta sa biljnim vrstama dopremljenim iz svih krajeva sveta. Delphin Botanik je hotel vrlo popularan među našim turistima.

Delphin Botanik Plat. 5*

Hotel Delphine Botanik Platinum se nalazi u regiji Okurdžalar, na sopstvenoj peščano šljunkovitoj plaži čija je dužina 300 m. Od Alanje je udaljen 32 km. Poseduje 447 boravišnih jedinica koje su luksuzno opremljene.

Delphin Deluxe Resort 5*

Delphin Deluxe hotel se nalazi na svojoj plaži, 32 km od Alanje i 30 km od Sidea. Hotel pripada čuvenom lancu Delphin hotela i kao i ostali hoteli iz istog lanca poseduje najviši kvalitet usluge koji naši putnici očekuju.

Diamond Alanja 3*

Diamond Hill Resort 5*

Hotel Diamond Resort je objekat neverovatne lepote koji je udaljen 4 km od centra grada, poseduje privatnu peščanu plažu koja se nalazi u neposrednoj blizini. Hotel je obiman sadržajem koji će udovoljiti i najmlađima.

Dizalya Palm Garden 5*

Hotel Dizalya Palm Garden je ušuškan u regiji Konakli,a od centra grada je udaljen 12 km. Objekat poseduje 250 smeštajnih jedinica koje su podeljene u tri grupe, a to su standard, family i economy. Šljunkovito kamenita plaža je u vlasništvu hotela i udaljena je 200 m.

Doganay Beach Club 5*

Doganay Beach Club hotel je kompleks koji se nalazi na 7 km od centra grada, a poseduje svoju peščano šljunkovitu plažu na kojoj se nalazi suncobrani i ležaljke koji su besplatni za korisnike odmarališta. Objekat je renoviran 2013.

Eftalia Aytur 4*

Elysee Beach Hotel 3*

Elysee Beach Hotel se nalazi na zapadnoj strani Alanje i desnoj strani od plaže Kleopatra, na 900 metara udaljenosti od centra Alanje. Plaža je peščana, a ležaljke i suncobrani na plaži se doplaćuju.

Elysee Hotel 4*

Hotel Elysee Hotel je smešten u samom centru Alanje, gosti koriste privatnu plažu (Keykubat), suncobrani i ležaljke se naplaćuju. Sadrži glavni restoran, barove, bazene na otvorenom ,tobogane i stoni tenis. Hotel je dosta popularan kod naših putnika.

Galeri Resort 5*

Hotel Galeri Resort je odlično smešten u blizini Alanje, tačnije u mestu Okurdžalar. Jedan od aduta ovog hotel jeste njegov položaj, od Alanje je udaljen 25 km a od drevnog grada Side 25 km. Poseduje privatnu peščanu plažu sa drvenim molom za sunčanje.

Granada Luxury Beach 5*

Granada Luxury R&S 5*

Hotel Granada Luxury Resort & Spa leži na sopstvenoj ponton plaži, koji obuhvata i jedan peščani deo na kojoj se nalazi besplatan bar sa suncobranima i ležaljkama. Otvoren je 2010. godine i sastoji se iz 515 smeštajnih jedinica. 

Grand Kaptan 5*

Hotel Grand Kaptan se nalazi na 50 m od plaže , na 4 km od centra grada. Objekat poseduje 334 boravišne jedinice, od kojih svaka poseduje klima uređaj, TV, telefon, Wi Fi, mini bar , kupatilo i balkon ili terasu. 

Grand Kolibri Prestige Spa 5*

Grand Zaman Beach 4*

Hotel Grand Zaman Beach Hotel se nalazi u blizini veličanstvene Kleopatrine plaže od koje je udaljen samo 60 m, a od centra Alanje 800 m. Objekat se sastoji iz 170 soba raspodeljenih u šest spratova. Sve sobe su standardnog tipa. 

Hatipoglu Beach Hotel 3*

Hotel Hatipoglu Beach Hotel je smešten u centru Alanje u Kleopatra regionu. Plaža je hotelska, peščano-šljunkovitog tipa, suncobrani i ležaljke se naplaćuju. Objekat raspolaže sa 70 smeštajnih jedinica. Hotel ima jako pozitivne kritike od strane naših putnika!

Hawaii Suite Beach 3*

Hotel Hawaii Suite Beach (ex Sultan Keykubad) se nalazi u centru Alanje, a od hotelske plaže je udaljen 50 m, ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju. Objekat raspolaže sa 70 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u dve zgrade. 

Haydarpasha Palace 5*

Hedef Beach Resort & Spa 5*

Hedef Beach Resort se nalazi u mestu Konakli, Alanja, na svojoj plaži. Još jedan kvalitetan hotel iz lanca Hedef hotela sa ultra all inclusive uslugom i brojnim sadržajima za sve generacije naših turista.

Hedef Resort & Spa 5*

Hedef Resort & Spa se nalazi u mestu Konakli, Alanja, na svojoj plaži. Jedan od najpovoljnijih hotela sa 5* sa ultra all inclusive uslugom u ovoj regiji, sa svim sadržajima neophodnim za prijatan odmor.

Hotel Wasa 3*

Hotel Wasa se nalazi u centru Alanje, od Damlatas (gradske) plaže udaljen oko 200 metara. Ako želite da za vrlo malo novca letujete avionom uz all inclusive uslugu, onda je hotel Wasa pravi izbor za Vas.

Justiniano Club Alanja 4*

Justiniano Deluxe Resort 5*

Justiniano Park Conti 5*

Kahya Hotel 4*

Hotel Kahya Hotel je pozicioniran u samom centru grada, od aerodroma je udaljen 135km. Objekat čine dva bloka sa po 5 spratova , u oba su raspoređene sobe standardnog tipa. Gradska plaža je udaljena je 60 m, ležaljke i suncobrani se naplaćuju.

Kaila City 4*

Kirman Arycanda De Luxe 5*

Hotel Kirman Hotels Arycanda De Luxe se nalazi u regiji Karaburn, od Alanje je udaljen 33 km. Sadrži glavni restoran, 4 a la carte restorana, 7 barova , otvorene bazene, tobogane , aerobik na vodi i mnogo toga. Prava jedna oaza, koja s ponosom nosi 5 zvezdica.

Kirman Leodikya Resort 5*

Kirman Hotels Leodikya High Class Resort nalazi se u mestu Karaburn, od centra Alanje je udaljen 35 km. Plaža je peščano šljunkovita, a dodatci su besplatni. Objekat će svima udovoljiti, pa čak i onim najzahtevnijim, jer hotel raspolaže sa ogromnim sadržajem.

Kleopatra Ada Beach 4*

Hotel Kleopatra Ada Beach se nalazi u samom srcu Alanje, a od centra je udaljen 1 km, objekat je potpuno renoviran 2013. godine. Gradska plaža je peščana i udaljena je svega 30 m, ležaljke i suncobrani se naplaćuju, a na plaži se nalazi bar koji deli besplatna pića.

Kleopatra Arsi 4*

Hotel Kleopatra Arsi se nalazi u centru Alanje, a od gradske plaže je udaljen oko 80 m, ulaz, ležaljke i suncobrani se naplaćuju. Sve sobe su standardnog tipa i poseduju balkon ili terasu, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima uređaj i TV. 

Kleopatra Balik 3*

Hotel Kleopatra Balik se nalazi na 30 metara od peščane plaže Kleopatra, 2 kilometra od centra Alanje i 120 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel sadrži restoran, bar pored bazena, manji bazen za odrasle i decu i još mnogo toga.

Kleopatra Beach 4*

Kleopatra Bebek Hotel 3*

Hotel Kleopatra Bebek Hotel se nalazi u Alanji, poseduje svoj deo na Kleopatrinoj plaži.Od centra grada je udaljen svega 1 km. Poseduje 43 standardne sobe. Hoteli Develi, Bebek i Bavyera se nalaze jedan pored drugog i gosti jednog mogu koristiti sadržaje ostala dva hotela. 

Kleopatra Blue Hawai 3*

Hotel Kleopatra Blue Hawai se nalazi na 50 metara od plaže Kleopatra, u neposrednoj blizini centra Alanje i na 135 kilometara od aerodroma u Antaliji. Plaža je peščano-šljunkovita, a ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni.

Kleopatra Develi Hotel 3*

Hotel Kleopatra Develi Hotel se nalazi na 100 m od Kleopatrine plaže i na oko 1 km od centra Alanje. Sobe poseduju kupatilo, sef (uz doplatu), TV, mini bar (uz doplatu), telefonsku liniju, bežični internet i balkon. 

Kleopatra Life 4*

Kleopatra Melissa 3*

Kleopatra Melissa hotel se nalazi na 2 kilometara od centra Alanje i 70 metara od svog dela gradske peščano-šljunkovite plaže i 120 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel je delimično renoviran 2015. i 2018. godine.

Kleopatra Micador 4*

Kleopatra Micador Hotel se nalazi u centru Alanje, dok je peščana plaža udaljena na 200 m, suncobrani i ležaljke se dodatno naplaćuju. Objekat poseduje otvorene i zatvorene bazene za decu i odrasle , fitness, tursko kupatilo, vodene sportovi se naplaćuju.

Kleopatra Royal Palm 4*

Hotel Kleopatra Royal Palm je udaljen 1 km od centra grada, i samo 50 m od prelepe Kleopatrine plaže. Kompleks se sastoji iz 3 zgrade koje su prepune uredno nameštenih soba, svaka soba poseduje klima uređaj, kupatilo, mini bar i balkon.

Konakli Nergis Butik Hotel

Konakli Nergis Butik Hotel se nalazi u regiji Konakli na samo 500 metara od centra mesta i na oko 12 kilometara od centra Alanje. Hotel sadrži butike i prodavnice suvenira, recepciju, restoran, bazen i još mnogo toga.

La Finca 3*

Long Beach Resort 5*

Long Beach Resort se nalazi u Avsalaru, Alanja, na svojoj plaži. Vrlo luksuzan hotel za najzahtevnije goste, sa ultra all inclusive uslugom i svojom plažom dugom 600 metara.

Mesut 4*

Monart City Hotel 4*

Hotel Monart City Hotel se nalazi nalazi na 1 km od centra grada, renoviran je 2011. godine. Poseduje privatnu peščano šljunkovtu plažu koja je udaljena 40 m, a koja poseduje besplatne suncobrane i ležaljke. Odličan odnos cene i kvaliteta. 

Monte Carlo Hotel 4*

Hotel Monte Carlo se nalazi u Alanji, oblast Mahmutlar - Oba, udaljen 50 metara od svog dela gradske plaže. Jedan od najbolje ocenjenih hotela od strane naših putnika. Posebna pogodnost: ležaljke i suncobrani na plaži se ne plaćaju.

Muz Hotel 3*

Hotel Muz Hotel se nalazi na peščanoj plaži, jedan deo plaže pripada hotelu i tu su ležaljke i suncobrani besplatni za korisnike hotela. Od Alanje je udaljen 2 km. Sobe su standardnog tipa sa pogledom na kopno.

Numa Konaktepe 4*

Oba Star 4*

Oba Star hotel se nalazi u neposrednoj blizini grada Alanje, na svega 3 km udaljenosti. Objekat raspolaže sa 140 boravišnih jedinica koje su izrazito modernog dizajna. Plaža je udaljena samo 100 m od hotela, a kompleks je renoviran 2010. godine. 

Oba Time 3*

Hotel Oba Time se nalazi u regiji Oba, na 350 metara od plaže, 4 kilometara od centra Alanje i 130 kilometara od aerodroma. Hotel sadrži glavni restoran sa otvorenim i zatvorenim delom, a la carte restoran, bazen, saunu i još mnogo toga. 

Orange Country Resort 5*

Hotel Orange Country Resort se nalazi u regiji Okurcalar, udaljen je 35 km od centra grada. Hotel poseduje sopstvenu plažu koja je peščano šljunkovitog tipa na kojoj se nalaze ležaljke i suncobrani koji su besplatni. Naši putnici imaju samo reči hvale za ovog lepotana.

Palmeras Beach 5*

Palmeras Beach hotel se nalazi u regiji Konakli, od centra grada je udaljen 13 km a od aerodroma u Antaliji 103 km. Hotel može da se pohvali sa 312 smeštajnih jedinica. Peščano šljunkovita plaža je u vlasništvu objekta sa dodatcima koji se naplaćuju.

Q Premium Hotel 5*

Q Premium Hotel se nalazi u mestu Avsalar, Alanja, na svojoj plaži. Nov, moderan hotel koji svojim šarmom nikog neće ostaviti ravnodušnim. Hotel ima izuzetno dobru cenu za kvalitet koji nudi jedan hotel sa 5*.

Riviera Zen 4*

Hotel Riviera Zen se nalazi na odličnoj poziciji na samo 50 m od Kleopatrine plaže i na 1 km od centra Alanje. Kompletno je renoviran 2019. godine. Poseduje 193 boravišne jedinice koje su podeljene u tri bloka, a svaka poseduje kupatilo, fen, balkon, TV i klima uređaj.

Saphir Hotel 4*

Saphir Hotel je smešten u regiji Konakli,  udaljen je na 12 km od Alanje i na 110 km od aerodroma u Antaliji. Privatna peščano šljunkovita plaža sa suncobranima i ležaljkama koji se ne naplaćuju za goste hotela. Objekat poseduje 611 smeštajnih jedinica. 

Saphir Resort & Spa Hotel 5*

Hotel Saphir Resort & Spa Hotel je smešten u regiji Okurcalar, a od centra grada je udaljen 33 km. Peščano šljunkovita plaža je u vlasništvu hotela, dodatci na njoj se doplaćuju. Najmlađi će uživati, hotel je obiman zabavno kulturnim programom. 

Sealife Buket Resort Spa 5*

Selene Beach Resort Spa 5*

Sirius Deluxe 5*

Hotel Sirius Deluxe je prelep objekat koji se nalazi u regiji Turkler, od centra grada je udaljen 20 km. Raspolaže sa 250 smeštajnih jedinica, koje će udovoljiti i najzahtevnijim turistima. Plaža je peščana a na njoj se nalaze suncobrani i ležaljke koji su besplatni.

Sultan Sipahi Resort 4*

Hotel Sultan Sipahi Resort se nalazi u samom centru Alanje, renoviran je kompletno 2014. godine. Gradska plaža je udaljena 50 m ,suncobrani, ležaljke se naplaćuju. Ima restoran, 3 bara, otvorene i zatvorene bazene, teretanu i mnogo toga.

Sunway Hotel 2*

Hotel Sunway Hotel je skroman hotel koji je od plaže i vodenog parka udaljen oko 30m, a od samog centra grada na 500 m. U sastavu hotela je recepcija, lobi, 2 bara i sunčana terasa. Sobe su standardnog tipa.

Tac Premier Hotel 4*

Tac Premier Hotel se nalazi na samo 1 kilometar od centra Alanje, dok je čuvena Kleopatrina plaža udaljena samo 100 metara. Hotel je otvoren 2008. a renoviran je 2012. godine i sastoji se iz 7 međusobno povezanih blokova.

Titan Select 5*

Hotel Titan Select je smešten u regiji Konakli, od centra grada je udaljen 12 i na oko 110km od aerodroma u Antaliji. Privatna peščana plaža udaljena 250 m, na kojoj su besplatni dodatci. Hotel je bogat sadržajem koji će opravdati cenu i svojih 5 zvezdica.

White City Resort 5*

Hotel White City Resort je smešten u regiji Turkler, od centra grada je udaljen 20 km. Objekat poseduje 205 smeštajnih jedinica, od kojih svaka ima kupatilo, centralnu klimu ,telefonsku liniju, mini bar, sef, TV, balkon, i besplatan internet.

Wien Hotel 3*

Hotel Wien Hotel se nalazi u neposrednoj blizini peščane plaže čiji jedan deo i poseduje. Smešten je na jako lepo lokaciji na svega 750 m od centra grada. Sadrži dva restorana, dva bara, otvoreni bazen, internet cafe, Wi Fi i još puno toga.

Xoria Deluxe 5*

Hotel Xoria Deluxe je praktično nov hotel,otvoren je 2018. godine, nalazi se u regiji Konakli,a od centra Alanje ga deli 17 km. Poseduje sopstvenu plažu koja je peščana i do koje se dolazi podzemnim prolazom. Važi za jedan od najlepših hotela Antalijske regije.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.