Antalija je glavni i najveći grad ove turske rivijere. Nalazi se na krajnjem jugu Turske, u antalijskom zalivu na obali sredozemnog mora i predstavlja biser mediterana. U zaleđu Antalije se nalazi planina Taurus, prekrivena borovim šumama.
Grad se sastoji iz dva centra: savremeni - sa atraktivnim bulevarima, brojnim šoping centrima, bogatim noćnim životom, šetalištima pod palmama i stari centar Kaleiči – koji je podignut oko stare luke, sa uskim popločanim ulicama, starim drvenim kućama oivičenim gradskim zidinama.
Plaža Lara, duga 8 km, sa brojnim luksuznim hotelima nalazi se na svega 10 km od aerodroma u Antaliji, a plaža Konyaalti na oko 15 km. Između ovih plaža je visoka litica sa koje se spušta reka Duden i uliva u Sredozemno more praveći vodopad visine 15 metara.
Antalija je grad sa preko 300 sunčanih dana u godini i zato je jedno od najposećenijih mesta u Turskoj. Bogata istorija, moderna zdanja, bogat noćni provod i prelepa priroda, čine Antaliju idealnom turističkom destinacijom.

Kompletna ponuda

Alp Pasa Boutique Hotel 4*

Hotel se nalazi u srcu Antalije, u jezgru grada (Kaleiči). Ovo je hotel za ljude kojima je na letovanju bitnije upoznavanje sa istorijom i tradicijom, načinom života, kulturom i umetnošću, od celodnevnog boravka na plaži.

Aska Lara Resort Spa 5*

Hotel Aska Lara Deluxe je smešten u regiji Lara, 12 km od centra grada Antalije. Peščana šljunkovita plaža je u vlasništvu hotela, a udaljena 500 m od samog hotela. Gostima je celog dana dostupan šatl prevoz do plaže. 

Asteria Kremlin Palace 5*

Asteria Kremlin Palace hotel se nalazi u Antaliji – Kundu, 17 km od Lare, 20 km od aerodroma i 25 km od centra Antalije. Kremlin Palace je deo luksuznog lanca hotela World of Wonders i kopija je moskovskog Kremlja.

Club Hotel Falcon 4*

Hotel Club Hotel Falcon je udaljen 5 km od centra grada, a nalazi se na lepoj lokaciji, tačnije na litici iznad mora. Kompletno je renoviran 2014. godine a raspolaže sa 184 hotelske sobe od kojih svaka ima klima uređaj, kupatilo, TV, telefon, sef i mnogo toga. 

Concorde De Luxe Resort 5*

Hotel Concorde De Luxe Resort je objekat zavidne lepote, udaljen je od centra grada 16 km, a poseduje i privatnu peščanu plažu. Čini ga glavna sedmospratna zgrada koja raspolaže sa 401 boravišnom jedinicom, hotel je čest izbor naših putnika.

Delphin Be Grand Resort 5*

Hotel Delphin Be Grand Resort leži na sopstvenoj peščanoj plaži, čija je dužina 450 m, od centra grada je distanciran 15 km. Čine ga glavna zgrada, tri devetospratne kule koje su spojene sa glavnom zgradom i prelepom baštom.

Delphin Diva Premiere 5*

Delphin Diva Premiere je luksuzan hotel sa velikim brojem sadržaja za decu i odrasle. Hotel poseduje privatnu peščanu plažu dugu 230 metara i otvoreni bazen sa toboganima. Preporuka za porodice sa decom.

Delphin Imperial Lara 5*

Delphin Imperial Lara hotel se nalazi na oko 10 km od aerodroma u Antaliji i 15 km od centra grada, na samoj obali mora. Otvoren je 2012. godine i zauzima površinu oko 54.000 m2. Jedan od novijih i najluksuznijih hotela u Antaliji.

Delphin Palace De Luxe 5*

Delphin Palace De Luxe Hotel se nalazi na oko 10 km od aerodroma u Antaliji i 15 km od centra grada, na samoj obali mora. Otvoren je 2005. godine i zauzima površinu oko 40.000 m2.

Fame Residence Lara 5*

Hotel Fame Residence Lara & Spa je udaljen na 16 km od centra grada, na samoj obali mora. Gostima je dostupna privatna peščana plaža, na kojoj se nalazi  bar sa suncobranima i ležaljkama koji su besplatni za korisnike hotela.

Grand Park Lara 5*

Hotel Grand Park Lara je izgrađen 2003. godine, od centra grada je udaljen  16 km, a u njegovom kompleksu se nalazi 8 zgrada. Peščana plaža je distancirana na 200 m, i za goste hotela su besplatni suncobrani, ležaljke i usluge bara.

IC Hotels Green Palace 5*

Hotel IC Hotels Green Palace je smešten na svojoj peščanoj plaži, od Antalije je udaljen 25 km. Objekat je poslednji put renoviran 2018. godine. Hotel će zadovoljiti i najmanje jer je obiman zabavno kulturnim programom, koji je na repertoaru tokom celog dana.

IC Hotels Residence 5*

Hotel IC Hotels Residence se nalazi u na sopstvenoj peščanoj plaži na kojoj se nalaze dodatci koji su besplatni za korisnike hotela, sem paviljona koji se dodatno naplaćuje. Objekat je poslednju put renoviran 2016. godine, a čine ga 44 vile.

Kervansaray Kundu Beach 5*

Hotel Kervansaray Kundu Beach se nalazi na sopstvenoj plaži čija je dužina 135 m, a od centra grada je udaljen 14 km. Odličan hotel koji privlači mlade, zbog neposredne blizine Antalije, starijima zbog odlične usluge a, porodicama sa decom zbog bogatog akva parka.

Kervansaray Lara 5*

Hotel Kervansaray Lara Congress & Spa je smešten na privatnoj 125 m dugoj peščanoj plaži na kojoj se nalaze suncobrani, ležaljke i dušeci koji su besplatni. Objekat se satoji od zglave zgrade sa 9 spratova i 16 liftova, ukupno poseduje 579 soba. 

Lara Barut Collection 5*

Hotel Lara Barut Collection je smešten na privatnoj peščanoj plaži, na kojoj su suncobrani i ležaljke besplatni. Sadrži otvorene bazene, bazene sa toboganima, bazene sa slatkom vodom, fitnes, saunu, tursko kupatilo, nekoliko sportova sa loptom, mini golf i još puno ostalih stvari. 

Limak Lara De Luxe H&R 5*

Hotel Limak Lara De Luxe Hotel & Resort poseduje sopstvenu peščanu plažu na kojoj se nalaze dodatci koji se ne naplaćuju. Objekat je od centra grada udaljen 20 km, otvoren je 2006. godine. Sadrži 426 boravišnih jedinica.

Mediterra Art Hotel 4*

Hotel Mediterra Art Hotel se nalazi u centru Antalije na oko 10 km od aerodroma, i 200 m od plaže Mermerli, a od plaže Lara 10 km. Sastoji se iz recepcije, lobija, bara, restorana, restorana a la carte, bazeni oko kojih se nalaze ležaljke i suncobrani. 

Miracle Resort 5*

Hotel Miracle Resort se nalazi na samoj obali mora, od centra grada je udaljen 11 km. Poseduje peščanu plažu koja obuhvata besplatne suncobrane i ležaljke. Raspolaže sa 413 boravnišnih jedinica i svaka od tih jedinica je utegnuta maksimalno.

Porto Bello Resort & Spa 5*

Hotel Porto Bello Hotel Resort & Spa se nalazi na 6 km od centra Antalije i oko 20 km od aerodroma. Poseduje privatnu šljunkovitu plažu, čija je dužina 150 m a od hotela je deli samo ulica. Hotel poseduje standardne sobe koje su lepo sređene.

Ramada Plaza 5*

Hotel Ramada Plaza se nalazi u samom centru Antalije, od aerodroma ga deli 20 km. Objekat poseduje 240 smeštajnih jedinica, raspoređenih u glavnoj zgradi sa 17 spratova. Poseduje privatnu plažu kao platformu, ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.

Ramada Resort Lara 4*

Hotel Ramada Resort Lara se nalazi na 300 m od sopstvene plaže na Lari, odma preko puta Delphin Diva.Hotelski shutle bus koji vozi do plaže je dostupan celog dana. Objekat je deo kompleksa koga još čini i Lara Family Club koji se sastoji iz 4 zgrade. 

Royal Holiday Palace 5*

Hotel Royal Holiday Palace leži na sopstvenoj peščano šljunkovitoj plaži koja poseduje besplatne suncobrane i ležaljke. Objekat se nalazi u regiji Lara, a od centra grada je udaljen oko 15 km. Poseduje 604 smeštajne jedinice visokog kvaliteta.

Royal Seginus 5*

Hotel Royal Seginus je prelepa građevina koja je smeštena na peščano šljunkovitoj plaži koja poseduje suncobrane i ležaljke koji su besplatni. Objekat je otvoren 2017. godine, a sadrži 418 boravišnih jedinica koje su opremljene maksimalno. 

Royal Wings Hotel 5*

Hotel Royal Wings Hotel je smešten na samoj obali mora, od centra Alanje je udaljen oko 17 km. Poseduje sopstvenu peščanu plažu na kojoj se nalaze suncobrani, ležaljke i peškiri koji su besplatni za goste hotela.

Sherwood Exclusive Lara 5*

Hotel Sherwood Exclusive Lara (ex. Breezes resort) se nalazi na privatnoj plaži, od centra grada je udaljen 12 km. Standardne sobe su veličine 29 m2 i imaju klima uređaj, parket, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, mini bar, set za kafu i čaj, sef, kupatilo, fen, balkon ili terasu.

Sherwood Suites Resort 5*

Titanic Beach Lara 5*

Hotel Titanic Beach Lara je smešten na obali mora, od centra grada je udaljen 12 km. Privatna peščana plaža na kojoj su suncobrani i ležaljke besplatne za korisnike hotela. Objekat je kompletno renoviran 2013. godine.

Venezia Palace 5*

Hotel Venezia Palace je kako je zovu "mala Venecija", sa kopijom trga Svetog Marka. Kompleks se nalazi na privatnoj peščanoj plaži na kojoj su dodatci besplatni. Odmaralište zauzima 100.000 m2 i prepuno je bilje vegetacije.

Wind of Lara Hotel & Spa 5*

Hotel Wind of Lara Hotel & Spa je relativno nov hotel, otvoren je 2016. godine. Od centra grada je udaljen 19 km, a od aerodroma 12 km. Od privatne peščane plaže je udaljen 750 m. Bar, ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. 

WOW Topkapi Palace 5*

WOW Topkapi Palace hotel je smešten u oblasti Kundu, na površini od 75.000 m2. Izgrađen je 2003. godine. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 20 km, od Lare 17 km. Hotel se preporučuje porodicama sa decom.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.