Kompletna ponuda

Adam & Eve Hotel Belek 5*

Hotel Adam & Eve koji je jedinstven po svom konceptu i dizajnu, se nalazi na svojoj peščanoj plaži na 35 kilometara od antalijskog aerodroma. Hotel sadrži glavni restoran, 7 a la carte resorana, 7 barova, i još mnogo toga.

Adora Resort 5*

Hotel Adora Resort je prostran hotel koji se nalazi na sopstvenoj plaži i predstavlja odličan izbor za pravi porodični odmor sa bogatim sadržajem za najmlađe. Objekat ukupno poseduje 520 soba, koje su podeljene u standardne i klubske sobe.

Alva Donna Exclusive Spa 5*

Armas Belek 5*

Hotel Armas Belek je smešten na samoj peščano šljunkovitoj plaži, a od centra Beleka je udaljen 2 km. Poseduje restorane, 4 bara, 2 spoljna bazena, 4 vodena tobogana, spa centar, odvojene delove za decu, teretanu i salon lepote.

Aydinbey Famous 5*

Hotel Aydinbey Famous leži na sopstvenoj peščanoj plaži na kojoj su dodatci besplatni za goste hotela. Objekat je renoviran 2016. godine. Raspolaže sa 316 smeštajnih jedinica. Sadrži glavni restoran i 2 a la carte restorana, 5 barova i za mališane tu je i dečiji klub. 

Aydinbey Queens Palace 5*

Hotel Aydinbey Queens Palace se nalazi u regiji Kadriye u Beleku, peščana plaža je udaljena 950 m, a do nje vozi šatl bus na svakih 30 min. Centar Beleka je udaljen 7 km. Objekat poseduje 360 soba koje su smeštene u glavnoj zgradi.

Belconti Resort 5*

Belconti Resort hotel se nalazi na peščanoj plaži, na 1 kilometar od Beleka i 30 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel sadrži glavni restoran sa terasom, 4 a la carte restorana, 5 barova, saunu, tursko kupatilo i još mnogo toga.

Calista Luxury Resort 5*

Hotel Calista Luxury Resort se nalazi na samoj plaži, na 27 kilometara udaljenosti od aerodroma u Antaliji i 4 kilometara od Beleka. Plaža je peščana, a ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

Club Asteria 5*

Hotel Club Asteria je smešten na sopstvenoj plaži koja je peščanog tipa i ima solidnu dužinu od 250 m. Objekat je udaljen 9 km od Beleka. Poseduje ukupno 495 soba, koje su podeljene na sobe standardnog tipa i porodične sobe.

Club Mega Saray 5*

Hotel Club Mega Saray se nalazi u regiji Belek, udaljen je 35 km od Antalije i 28 km u istoimenom aerodromu. Poseduje privatnu peščanu plažu sa suncobranima i ležaljkama koje se ne naplaćuju. Kompleks poseduje 500 boravišnih jedinica.

Cornelia De Luxe Resort 5*

Hotel Cornelia De Luxe Resort se nalazi na samoj obali mora, od Beleka je udaljen 4 km. Objekat je renoviran 2014. godine i poseduje privatnu peščanu plažu na kojoj su suncobrani i ležaljke besplatni za goste. Hotel ima glavnu zgradu, baštu i vile. 

Cornelia Diamond Golf 5*

Hotel Cornelia Diamond Golf Resort & Spa je ušuškan u biljnoj oazi, od beleka je udaljen 2 km, a poseduje svoju peščanu plažu. Kompleks je otvoren 2008. godine i poseduje 544 boravišnih jedinica, i posebni gde gde su vile kojih je 10, i 17 lake duplex kućica. 

Crystal Boutique Beach R. 5*

Crystal Club W of Colours 5*

Crystal Family Resort 5*

Crystal Family Resort & Spa se nalazi na sopstvenoj peščano šljunkovitoj plaži čija je dužina 150 m. Čine ga 4 petospratne zgrade, a ima ukupno 380 smeštajnih jedinica. Objekat ima i lekara, prodavnice, frizera, sale za sastanke i mnogo toga.

Crystal Paraiso Verde 5*

Crystal Tat Beach 5*

Hotel Crystal Tat Beach se nalazi na samoj obali mora, udaljen je 5 km od mesta Kardrie. Kompletno je renoviran 2012. godine i zauzima površinu od 101.000 m2. Poseduje privatnu peščanu plažu, na kojoj su suncobrani i ležaljke besplatni za goste hotela.

Crystal Waterworld R&S 5*

Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa je porodični hotel smešten na plaži čija je dužina zavidnih 500 m, a širina 100 m. Svojom interesantnom arhitekturom i pozicijom, predstavlja odličan izbor za porodice sa mališanima. 

Granada Luxury Belek 5*

Hotel Granada Luxury Belek se nalazi u Beleku, na udaljenosti od 1,8 km od mora i ima sopstveni prevoz do plaže. Posebnu atrakciju ovog hotela predstavlja veliki zabavni i aqua park koji se nalaze preko puta hotela.

IC Hotels Santai Family R. 5*

Hotel IC Hotels Santai Family Resort je raj namenjen mališanima koji se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži. Od centra Beleka je udaljen 7 km, a od Kadriye 1,5 km. Odmaralište je prepuno zanimacija za najmlađe, i čest je izbor naših putnika koji putuju sa decom. 

Kaya Palazzo Golf Resort 5*

Hotel Kaya Palazzo Golf Resort se nalazi u regiji Kadriye u Beleku, na 27 kilometara udaljenosti od aerodroma u Antaliji. Hotel sadrži glavni restoran, 5 a la carte restorana, 7 barova, noćni klub, fitnes centar i još mnogo toga.

Kirman Hotel Belazur 5*

Kirman Hotel Belazur se nalazi na samoj peščanoj plaži i na 40 kilometara udaljenosti od hotela. Ležaljke i suncobrani se besplatni za goste hotela. Sve sobe sadrže klima uređaj, fen, sef, telefon, mini bar, WI-FI internet, terasu i TV.

Letoonia Golf Resort 5*

Hotel Letoonia Golf Resort je smešten na obali mora, od centra grada je udaljen 2 km. Kompleks je renoviran 2015. godine. Plaža je peščano šljunkovita, a bar, ležaljke i suncobrani su besplatni. Sastoji se iz glavne zgrade, baštenskog dela i bungalov dela.

Limak Arcadia 5*

Hotel Limak Arcadia se nalazi na samoj peščanoj plaži, dok se aerodrom u Antaliji nalazi na 35 km udaljenosti. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela. Hotel sadrži mnoštvo restorana, barova, i još mnogo toga.

Limak Atlantis Deluxe 5*

Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort se nalazi na samoj peščanoj plaži, dok se aerodrom u Antaliji nalazi na 35 kilometara udaljenosti. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni na korišćenje za goste hotela.

Maxx Royal Belek 5*

Hotel Maxx Royal Belek Golf & Spa je smešten u Beleku na soptvenoj peščanoj plaži čija je dužina 300 m, a na kojoj se nalazi i dok. Luksuzan kompleks koji je posebno interesantan porodicama sa decom i ljubiteljima sportskih aktivnosti.

Papillon Ayscha 5*

Hotel Papillon Ayscha se nalazi u prelepom ambijentu na svojoj plaži, na 35 kilometara od antalijskog aerodroma i 4 kilometara od Beleka. Hotel sadrži 6 restorana, 6 barova, 5 otvorenih bazena, luksuzan spa centar i još mnogo toga.

Papillon Belvil 5*

Papillon Zeugma 5*

Hotel Papillon Zeugma se nalazi na samoj plaži, na 4 kilometara od centra Beleka i 35 kilometara od aerodroma u Antaliji. Plaža je peščana, a suncobrani, ležaljke i prostirke na plaži i pored bazena su besplatni za goste hotela.

Rixos Premium Belek 5*

Ovaj luksuzan hotel Rixos Premium Belek se nalazi na prelepoj plaži dugačkoj 700 metara. Prostire se na površini od 405.000 kvadratnih metara i sastoji se iz glavne zgrade, 39 vila i dva bloka Troya kućica sa različitim tipovima smeštajnih jedinica.

Selectum Luxury Resort 5*

Selectum Luxury Resort se nalazi na sopstvenoj plaži, 4 kilometara od Beleka i 27 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel sadrži glavni restoran, 5 a la carte restorana, otvoreni i zatvoreni bazen, bar pored bazena i još mnogo toga.

Sensimar Belek R&S 5*

Hotel Sensimar Belek Resort & Spa leži na privatnoj peščanoj plaži na kojoj su suncobrani, ležaljke besplatni za goste. Objekat poseduje ukupan broj od 230 smeštajnih jedinica, koje su smeštene u glavnoj zgradi i lake house zgradi. 

Sensitive Premium R&S 5*

Hotel Sensitive Premium Resort & Spa se nalazi na 400 m udaljenosti od peščane plaže, 30 km od aerodroma u Antaliji i 5 km od mesta Belek. Kompleks je podeljen u 5 blokova koje sadrže 402 sobe od kojih svaka sadrži svu najmoderniju opremu.

Sherwood Dreams Resort 5*

Hotel Sherwood Dreams Resort je smešten na peščanoj plaži, na oko 40 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2011. godine. i poseduje 304 stambene jedinice. Pravi porodični hotel u kojem će uživati najviše najmlađi, hotel je preobiman sadržajem za mališane.

Sherwood Sensimar B. R. 5*

Hotel Sherwood Sensimar Belek Resort se nalazi na samoj plaži, na 5 kilometara od Beleka i 40 kilometara udaljenosti od aerodroma u Antaliji. Plaža je peščano-šljunkovita, a ležaljke, suncobrani i prostirke su besplatni za goste hotela.

Spice Hotel & Spa 5*

Spice Hotel & Spa se nalazi na svojoj 270 metara dugačkoj plaži, na 2 kilometara od centra Beleka i 35 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel se sastoji od dve glavne zgrade, dve anex zgrade i dvospratnih vila.

Susesi Luxury Resort 5*

Hotel Susesi Luxury Resort se nalazi na samoj obali mora, na 35 kilometara od aerodroma u Antaliji. Plaža je peščano-šljunkovita. Hotel se sastoji iz glavne zgrade i Lake Houses i ima 14 različitih tipova smeštajnih jedinica.

Throne Seagate Belek 5*

Hotel Throne Seagate Belek je smešten u regiji Bogazet na peščanoj plaži, 45 km od Antalije. Objekat poseduje 235 smeštajnih jedinica, od kojih svaka ima kupatilo, fen, klia uređaj, telefon, TV, sef (uz doplatu), mini bar i balkon.

Titanic Deluxe Belek 5*

Hotel Titanic Deluxe Belek se nalazi na 6 kilometara od centra Beleka i na 30 kilometara od aerodroma u Antaliji. Posebnu atrakciju ovog hotela predstavlja prevoz brodićem do peščane plaže. Ovaj hotel poseduje najveći spa centar u Evropi, prostire se na 13.000 m2.

Tui Blue Sherwood Belek 5*

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.