Bodrum je jedno od najpoznatijih turskih letovališta, smešten između Kušadasija i Marmarisa. Bodrum je poluostrvo, prečnika 60 km, poznat po specifičnoj arhitekturi (bodrumski stil), koja je karakteristična po tome da svi objekti moraju biti bele boje, sa maksimumom od dva sprata. Antičko ime grada je Halikarnas i datira iz 11. veka pne. U njemu ćete naći ostatke jednog od Sedam svetskih čuda antičkog sveta - Mauzolej u Halikarnasu,  kao i jedan od najlepših muzeja u Turskoj - Muzej podvodne arheologije.  U blizini, možete obići (fakultativno) lokalitete kao što su antički grad Efes, čudo prirode Pamukkale , provesti dan u razgledanju brojnih grčkih ostrva (Kos, Rodos, Simi,Kalimnos) ili uživati za vreme krstarenja brodićem. Noćni život je posebna atrakcija, i prvi mrak je signal kada grad Bodrum sa svojim mnogobrojnim bazarima, kafićima, restoranima, diskotekama pod otvorenim nebom (najveća u Evropi), postaje meka svih ljubitelja nezaboravnih izlazaka.. Turisti iz celoga sveta koriste predivne uvale samog poluostrva, na čijim padinama su smešteni i brojni hoteli, za kupanje sa manjim peščanim i šljunkovitim plažama. Mini busom (dolmušom) ste povezani sa centrom grada ili plažom, u svako doba.

Kompletna ponuda

Ambrosia 4*

Hotel Ambrosia se nalazi na obali zaliva Bitez, na privatnoj peščanoj plaži, 7 km od centra Bodruma.Od aerodroma Milas je udaljen 45 km.Hotel raspolaže odličnim sadržajem - sauna, tursko kupatilo, đakuzi, masaže, fitnes, a za sve ljubitelje adrenalina postoje i sportovi na vodi.

Anadolu Hotel Bodrum 4*

Hotel Anadolu se nalazi u Gumbetu, jednom od najpopularnijih delova Bodruma.Udaljen je oko 50 m od obale, a od centra Bodruma 2 km.Od aerodroma u Bodrumu je udaljen oko 35 km.Hotel nudi jako dobar sadržaj kako za odrasle tako i za decu.WiFi internet u lobiju i sobama je besplatan.

Azka 5*

Hotel Azka se nalazi na peščanoj plaži, 1,5 km od centra Bodruma, 40 km od aerodroma u Bodrumu.U sezoni 2012.-2013. je potpuno renoviran.Hotel nudi prelepe bazene, glavni restoran, bar na plaži, đakuzi, tursko kupatilo, sauna, masaža, bežični internet u lobiju kao i igralište za decu, bilijar...

Baba 3*

Hotel Baba se nalazi u Gumbetu, na samo 50 m od prelepe plaže.Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.Restoran, bar kraj bazena, bazen sa delom za malu decu, tursko kupatilo, sauna, mogućnost bavljenja sportom na vodi su samo deo onoga sto nudi ovaj hotel.

Bendis Beach 4*

Hotel Bendis Beach je udaljen na samo 50 m od plaže, objekat poseduje svoj zakupljeni deo na kome se nalaze suncobrani i ležaljke koji su besplatni za korisnike hotela. Objekat sadrži recepciju,lobi ,otvoren bazen, fitness deo, spa, perionicu i barove.  

Bitez Garden Life 3*

Hotel se nalazi ma 150 m od plaže, 6 km od centra Bodruma, 40 km od aerodroma, u regiji Bitez.Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.Širok spektar aktivnosti - stoni tenis, bilijar, sauna, tursko kupatilo, aerobik, pikado je samo deo onoga sto nudi ovaj hotel.

Bodrum Bay Resort HV1

Hotel Bodrum Bay Resort HV1 je smešten na samoj obali u zalivu Bardakči. Sastoji od šetospratne glavne zgrade i kluba koji se sastoji od 20 dvospratnih zgrada, koje se nalaze na padini i od glavne zgrade se spuštaju ka obali.

Bodrum Beach Resort 4*

Hotel Bodrum Beach Resort se nalazi na samom zalivu Gumbet, plaža je udaljena svega 100 m a sam centar grada na oko 1 km. Plaža je peščana ,hotel poseduje 3 bazena ,mnoštvo barova kao i mini market. 

Bodrum Skylife 3*

Hotel Bodrum Skylife je od gradske plaže udaljen 50 m, a od centra samog grada 3 km. Hotel je sagrađen 2000. godine, a kompletno je renoviran 2016. godine. Na oko 100 m od samog hotela se nalaze brojni barovi i prodavnice.  

Charm Beach Hotel 4*

Hotel Charm Beach je od centra grada udaljen 23 km, a od mesta Turgutreis 6 km. Renoviran je 2015. godine. Plaža je peščano šljunkovitog tipa, a ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Na plaži se takođe nalazi bar.

Club Flora Hotel 3*

Hotel Club Flora Hotel se nalazi u zalivu Gumbet, a od samog centra grada je udaljen 2 km, plaža se nalazi na svega 100 m od hotela. Renoviran je 2010. godine , hotel je obiman sadržajem koji će udovoljiti svim uzrastima. 

Club Shark Hotel 4*

Hotel Club Shark Hotel je ušuškan u zalivu Gumbet a udaljen od plaže 400 m, centar grada je na 5 min vožnje od samog hotela. Nekoliko puta u toku dana, postoji organizovan prevoz do plaže koji je besplatan za korisnike hotela.

Club Vela Hotel 3*

Hotel Club Vela Hotel se nalazi u zalivu Gumbet, na oko 200m od plaže. Smešten je u blizini poznate ''bar street'' ulice koja je bogata prodavnicama i restoranima. Hotel poseduje dva bazena, sobe unutar hotela su regularnog tipa.

Crystal Hotel 4*

Hotel Crystal je smešten u regiji Gumušluk i poseduje svoju privatnu plažu. Udaljen je oko 22 km od centra samog grada. Sam hotel raspolaže sa 167 soba koje poseduju klima uređaj, TV, sef, mini bar, sopstveno kupatilo sa fenom i bademantilima.

Del Mare Boutique Hotel 4*

Hotel Del Mare Boutique je smešten u zalivu koji nosi ime Gumbet. Od samog centra grada je udaljen oko 3 km. Renoviranje hotela je obavljeno 2015. godine. U sklopu hotela se nalazi privatna plaža, zeleni vrt i mnogo toga.

Diamond of Bodrum 5*

Hotel Diamond of Bodrum je lepotica koji se nalazi na par minuta šetnje od centra grada, plažu i hotel deli samo ulica. Plaža je peščano-šljunkovitog tipa na kojoj se nalaze suncobrani i ležaljke koji su besplatni za korisnike hotela.

Eken Resort 3*

Hotel Eken Resort je smešten u zalivu Gumbet, od samog centra je udaljen oko 3 km.  Sobe su prostrane i poseduju klima uređaj i francuski balkon.Plaža je peščano-šljunkovita, a ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Golden Age Hotel 4*

Hotel Golden Age Hotel se nalazi na predivnoj plaži koja je peščano šljunkovitog tipa na kojoj se nalazi bar sa ležaljkama, suncobranima i madracima koji su besplatni za korisnike hotela. Hotel može da se pohvali sa velikim akva parkom. 

Grand Park Bodrum 5*

Hotel Grand Park je smešten u blizini mesta Turgutreis od kog je udaljen 4 km,a od samog centra grada je distanciran 22 km. Kompletno je renoviran 2017/2018. godine. Plaža je peščana, poseduje bar, platformu za sunčanje, suncobrane i mnogo toga.

Green Beach Resort 5*

Hotel Green Beach Resort se nalazi na 1 km udaljenosti od centra grada. Hotelska plaža je šljunkovita, a na pojedinim mestima je postavljena platforma. Bar, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za korisnike hotela.  

Hapimag Resort Sea Garden 5*

Hotel Hapimag Resort Sea Garden je ušuškan izmedju borove šume, poseduje peščano šljunkovitu plažu sa nekoliko drvenih platformi .Od centra grada je udaljen oko 17 km. Sobe poseduju kupatilo, klima uređaj, telefon, TV, i još puno dodataka. 

Hilton Turbuku Resort & Spa 5*

Hotel Hilton Turbuku Resort & Spa poseduje sopstvenu peščanu plažu dužine 170 m. Odmaralište je udaljeno 22 km od centra grada. Hotel poseduje blizu 500 soba, svaka soba poseduje klima uređaj, mini bar, TV, sef i balkon.

Isis Hotel & Spa Goddes 5*

Hotel Isis & Spa Goddes se nalazi u regiji Gumbet, na oko 4 km od samog centra grada. Objekat se sastoji iz glavne zgrade i tri pomoćna dela koji su namenjeni za noćni život. Svaka soba poseduje klima uređaj, TV, mini bar i mnogo toga.

Izer Hotel & Beach Club 4*

Hotel Izer & Beach Club je smešten u zalivu Torba, udaljen od centra grada 7 km. Kompletno je renoviran 2018. godine. Poseduje sopstvenu peščanu plažu. Kompleks se sastoji iz glavne trospratne zgrade i klubskog dela.

Jasmin Beach 4*

Hotel Jasmin Beach se nalazi na oko 400 m od Gumbeta, a od plaže je udaljen oko 20 m.Centra Bodruma je udaljen oko 2 km.Objekat se sastoji iz glavne zgrade i club dela.Hotel poseduje privatnu plažu, kao i mogućnost korišćenja turskog kupatila, saune, salona lepote, sportova na vodi, parkinga.

Kadikale Resort and Spa 5*

Hotel Kadikale Resort and Spa je smešten pored plaže i oko 3 km od mesta Turgutreis, a od samog centra grada 18 km. Hotel poseduje sopstvenu plažu sa betonskim delom koji je presvucen peskom, suncobrani i ležajke su besplatni za korisnike hotela.

Kefaluka Resort 5*

Hotel Kefaluka Resort poseduje prelepu peščanu plažu na kojoj se nalazi bar, ležaljke, suncobrani i peškiri koji su besplatni za korisnike hotela.Hotel se sastoji iz 10-ospratnih zgrada i 14 dvospratnih vila. Hotel je obiman sadržajem koji će udovoljiti svim uzrastima.

Kriss Hotel 3*

Hotel se nalazi u regiji Otrakent, 13 km od Bodruma i oko 300 m od gradske plaže, u mirnom okruženju.Objekat poseduje restoran, bar, bazen sa delom za malu decu, malo igralište za decu i stoni tenis.Sobe su opremljene i svaka sadrži kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, SAT TV i francuski balon.

Mavi Kumsal Hotel 4*

Hotel Mavi Kumsal Hotel se nalazi na samo 1 km od centra grada renoviran je 2012. godine. Na plaži se nalazi platforma, suncobrani i ležaljke su besplatni za korisnike hotela. Svaka soba ima klima uređaj, sef, telefon,  mini bar, i mnogo toga.

Nagi Beach Hotel 3*

Hotel Nagi Beach Hotel je smešten u zalivu Gumbet na samo 100 m od plaže i oko 3 km od centra grada. Plaža je peščanog tipa, poseduje suncobrane i ležaljke koji su besplatni za korisnike hotela. Sobe poseduju klima uređaje, TV kao i balkone.

Natur Garden 3*

Hotel se nalazi 200 m od centra Biteza, 7 km od centra Bodruma.Gradska plaža je udaljena 50 m.Hotel nudi mnogobrojne sadržaje poput saune, fitnesa,teniskog terena košarke, odbojke,mini fudbala kao i mogućnost uživanja uz prelepo tursko veče jednom nedeljno.

Okaliptus 3*

Hotel Okaliptus se nalazi na obali zaliva Bitez, na privatnoj peščanoj plaži.Od Biteza je udaljen 100 m, od Bodruma 7 km, a od aerodroma Milas je udaljen 45 km.Objekat raspolaže bogatim sadržajem u koji su uključeni a la carte restoran sa turskom i italijanskom kuhinjom.WiFi internet u lobi baru.

Petunya Beach Resort 4*

Hotel Petunya Beach se nalazi na samoj obali mora u zalivu Otrakent. Udaljen je oko 11 km od centra grada. Plaža je peščana, a na njoj se nalaze suncobrani i ležaljke koji su besplatni za korisnike samog hotela.

Rixos Premium Bodrum 5*

Hotel Rixos Premium Bodrum je smešten u zalivu Torba, udaljen 10 km od centra grada. Jedan od aduta hotela jeste zasebna plaža čija je dužina 200 m. Postoje i platforme sa odvojenim delom za odrasle i za žene, u blizini se nalazi i privatno ostrvo.

Royal Asarlik Beach 5*

Hotel se nalazi na peščano-kamenitoj plaži, 200 m od centra mesta Gumbet, 3 km od centra grada Bodrum, 35 km od aerodroma.Hotel raspolaže prelepim bazenima, barovima, restoranom, diskotekom, saunom, turskim kupatilom, bazenima za decu kao i igralište za decu.

Safir 3*

Hotel Safir se nalazi u mestu Bitez i od Bodruma je udaljen 8 km. Plaža je peskovita i nalazi se na udaljenosti od 70 m. Hotel ima oko 40 soba i sve su pristojno uređene i pružaju pogled na lepo uređen vrt i bazen.

Salmakis 5*

Hotel Salmakis se nalazi u samom Bodrumu na oko 1 km od centra grada. Poseduje plažu dužine 60 m. Objekat je kompletno renoviran 2013. godine. Plaža je peščana sa platoom i poseduje ležaljke, suncobrane koji su besplatni za korisinike hotela. 

Samara 5*

Hotel Samara se nalazi u divnoj uvali sa dosta zelenila na sopstvenoj plaži, 8 km od centra Bodruma, a na 27 km od aerodroma.Objekat je skoro renoviran i sastoji se iz glavne zgrade i bungalova.Dolmuši staju u neposrednoj blizini hotela.Bogat sadržaj hotela!

Sami Beach 3*

Hotel Sami Beach se nalazi u zalivu Gumbet, a centar Bodruma je udaljen 3 km.Objekat se sastoji iz dve zgrade od kojih je jedna na plaži, a druga odvojena ulicom.Poseduju restoran, dva bara, WiFi internet na recepciji hotela, otvoreni bazen, saunu, tursko kupatilo.Ležaljke i suncobrani su besplatni.

Serhan Hotel 3*

Hotel Serhan se nalazi u zalivu Gumbet na oko 50 m od plaže i 3 km od centra Bodruma.Od aerodroma je udaljen 40 km.Objekat raspolaže restoranom,a la carte restoranom, barom, bazenom. WiFi korišćenje uz doplatu.

Summer Garden Apart 3*

Hotel Summer Garden Apart se nalazi u mestu Bitez, na 50 metara udaljenosti od plaže i 6 km od centra. Hotel je renoviran 2014. godine. Hotel sadrži recepciju, otvoreni bazen sa relax delom za opuštanje, restoran i dva bara. 

Sundance Resort 5*

Hotel Sundance Resort je smešten na sopstvenoj plaži koja je peščano šljunkovitog tipa koja ima dužinu od 170 m . Od centra grada je udaljen 19 km. Sobe poseduju klima uređaj , TV, telefon, mini bar, balkon, sef i mnogo toga. 

Tiana Beach 3*

Hotel Tiana Beach se nalazi na samoj plaži u regiji Turgitries i od centra grada je udaljen oko 20km.Hotel poseduje: restoran, bazen, igralište za decu, stoni tenis, fitnes centar i mnogo toga. Sobe sadrže kupatilo, TV, klima uređaj i balkon.

Vogue Hotel Bodrum 5*

Hotel Vogue Hotel Bodrum je smešten na samoj plaži u regiji Torba, a od samog centra grada je udaljen 8 km. Otvoren je 2013. godine a renoviran 2016. Sobe su klimatizovane i poseduju balkon, mini bar i sef. Hotel je obiman sadržajem za najmlađe.

Yasmin Bodrum Resort 5*

Hotel Yasmin Bodrum Resort je okružen peščano-šljunkovitom plažom, koja može da se pohvali dužinom od 1 km. Odmaralište je udaljeno na oko 3 km od mesta Turgutreis i oko 20 km od samog centra grada.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.