Grad Didim je popularno Tursko letovalište, smešteno u oblasti Ajdin na oblai Egejskog mora u zapadnoj Turskoj. Leži na severnoj obali zaliva Guluk, od Kušadasija je udaljen 80 km ,100 km od Bodruma i 120 km od grada Ajdin. Didim je od izrazite istorijske važnosti, zato što se u njegovom područiju nalazio drevni grad Didima, a u čijoj okoline se nalaze i ostatci druga dva drevna grada Prijena i Milet
Mediteranska klima preovladava u ovom regionu, a za tu klimu su karakteristična duga, izrazito topla i suva leta. Krase ga zlatno žuta boja plaža i izrazito čisto more.
Prirodna bogatstva su jedan od aduta ovog letovališta, od kojih izdvajamo Park prirode na jezeru Bafa i reka Veliki Meandar, u čijoj delti se Nalazi nacionalni park koji predstavlja prirodno stanovište brojih vrsta ptica.

Kompletna ponuda

Aquasis De Luxe R&S 5*

Hotel Aquasis De Luxe Resort & Spa je udaljen 3 km od centra grada, otvoren je 2016. godine i poseduje 660 boravišnih jedinica. Sadrži 4 bazena, 9 tobogana, aqua park, 4 teniska terena, fitnes, šoping centar, sportovi na vodi i mnogo toga.

Aurum Didyma Spa & BR. 5*

Aurum Didyma Spa & Beach Resort je relativno nov hotel, izgrađen 2014. godine. Smešten je na privatnoj plaži, a od centra Didima je udaljen 20 km. Svaka od soba poseduje sef, klimu, fen, telefon, balkon, mini-bar i TV.

Aurum Exclusive Club 5*

Hotel Aurum Exclusive Club je smešten na sopstvenoj peščanoj plaži čija je dužina lepih 250 m. Objekat je otvoren 2015. godine i od centra grada Didima je udaljen 15 km. Hotel je bogat sadržajem za najmlađe i čest je izbor naših putnika sa decom.

Aurum Moon Holiday R. 5*

Aurum Moon Holiday Resort spada u lanac luksuznih hotela koji su 2015. godine ocenjeni kao najbolji hoteli Egejske regije. Ovaj objekat je otvoren 2016. godine i od centra Didima je udaljen 4 km, poseduje delom peščanu, delom sa platformama plažu dužine 550m.

Didim Beach Thalasso 5*

Didim Beach Resort Aqua and Elegance Thalasso se nalazi na 30 m od plaže u mestu Altikum i na 1 km od prodavnica i tržnog centra. Sobe su standardnog tipa od kojih je svaka opremljena najmodernijom opremom.

Didim Palm Wings 5*

Hotel Didim Palm Wings Beach Resort je smešten u Didimu i nudi klimatizovane sobe sa panoramskim pogledom na more. Objekat poseduje privatnu plažu, spa centar i 2 bazena. Rizort je visokog sjaja i lepote i sa pravom može da nosi 5 zvezdica. 

Garden of Sun 5*

Hotel Garden of Sun je luksuzni lepotan, koji poseduje sopstvenu peščanu plažu od koje je udaljen 400 m. Od centra Didima je udaljen 1 km. Objekat je renoviran 2013. godine i poseduje  240 boravišnih jedinica.

Temple Beach Hotel 3*

Hotel Temple Beach Hotel se nalazi na obali mora, od plaže Altinkum je udaljen 100 m. Objekat sadrži bazen na otvorenom, teniski teren, i klimatizovane boravišne jedinice sa besplatnom Wi Fi mrežom i balkonom. 

Temple Class Hotel 3*

Hotel Temple Class Hotel je samo na par koraka od prelepe peščane Altinkum plaže, a od centra grada Didima je udaljen 3 km. Objekat nudi otvoreni bazen, fitnes centar i saunu. Lepo dekorisane sobe su opremljene klima uređajem, TV, balkonom i besplatnim Wi Fi.

Temple Hotel 3*

Hotel Temple Hotel je lociran u Didimskoj oblasti, samo 150 m od prelepe Altinkum plaže. Objekat nudi otvoreni bazen, klimatizovane sobe sa besplatnim Wi Fi. Sobe uključuju mini bar, TV, kupatila dolaze sa tuš kabinom ili kadom i svaka soba poseduje balkon.

Temple Miletos Hotel 4*

Hotel Temple Miletos Hotel se nalazi na 250 m od plaže, i na oko 85 km od aerodroma Bodrum. Sadrži recepciju, lobi, 3 restorana, bar pored bazena, tursko kupatilo, otvoreni bazen sa izdvojenim delom za decu.

Tuntas Beach Hotel 3*

Hotel Tuntas Beach Hotel se nalazi na peščanoj plaži sa dugim plićakom, na kojoj se nalaze ležaljke i suncobrani koji su besplatni za goste hotela. Objekat se nalazi na šetalištu koje broji nekoliko desetina lokala koji noću oživljavaju i daju prelepu i idiličnu atmosferu.

Tuntas Suites Altinkum

Apartmani Tuntas Suites Altinkum se nalaze u mestu Altinkum na 150 m od peščane plaže i na oko 5 km od centra Didima. Sadrže recepciju, bar, lobi, otvoreni bazen sa odeljkom za decu, prodavnicu i menjačnicu.

Venosa Beach R&S 5*

Hotel Venosa Beach Resort & Spa je smešten na predivnoj peščanoj plaži, od centra Didima je udaljen oko 5 km a od aerodroma u Bodrumu 80 km. Sve sobe poseduju kupatilo, fen, klima uređaj, mini bar, TV, sef, telefonsku liniju i Wi Fi.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.