Edipsos je jedno od najpoznatijih banjskih lečilišta u Grčkoj, koje je poznato po svojim termalnim izvorima, koji se ulivaju direktno u more sa temperaturom od 34 do 70 stepeni. Sam Edipsos je lepo razvijeno turističko mesto, koje nudi dobru ponudi smeštaja, kao i mnoštvo kafića, restorana, i ostalih turističkih sadržaja. Činjenica da grad živi i leti i zimi čini ga idelanim za posete tokom cele sezone.

Kompletna ponuda

Vila Akropol

Vila Akropol je dobro pozicionirana, nalazi se u blizini centra Edipsosa, na oko 120m udaljenosti od gradske plaže i oko 380m od termalnih izvora. Smeštajni kapaciteti u okviru kuće poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WiFi i klima uređaj. Preporučuje se parovima. 

Vila Aktion

Vila Aktion je odlično pozicionirana i nalazi se u prvom redu kuća u Edipsosu, na 20m udaljenosti od plaže. Kuća raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim dupleks apartmani. Preporučuje se za sve kategorije turista. Objekat poseduje besplatan WiFi. 

Vila Alkistis

Vila Alkistis se nalazi na oko 200m od plaže i termalnih izvora. Kuća raspolaže dvokrevetnim apartmanima. Sve smeštajne jedinice u okviru kompleksa poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, LCD TV, WiFi i klima uređaj. 

Vila Anixi

Vila Artemision

Vila Artemision nalazi se centralnom, mirnijem delu banje Edipsos, preko puta prelepog parka, na oko 100m od obale i banjskih izvora i plaže. Gostima kompleksa su na raspolaganju trenažni bicikl, sprava za pilates i časovi joge, zumbe i plesa. U okviru kuće postoji besplatan WiFi.

Vila Avantis Edipsos

Vila Avantis nalazi se u mirnom delu Edipsosa, na oko 150m udaljenosti od mora i na oko 250m od gradske plaže. Svi smeštajni kapaciteti u okviru kompleksa poseduju opremljenu kuhinju, terasu, kupatilo, TV, WiFi i klima uređaj.

Vila Dafni Edipsos

Vila Dafni je locirana u blizini centra Edipsosa,a udaljena je 50m od velikog marketa Galaksias i 120m od gradske plaže. Smeštajne jedinice se nalaze na trećem spratu i poseduju WiFi internet i klima uređaj (uključeni u cenu). Vila poseduje lift.

Vila Diamond

Vila Diana Edipsos

Vila Diana se nalazi na 200m od plaže i termalnih izvora. U blizini se nalazi supermarket, pekara i veliki broj prodavnica i restorana. Objekat raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji su kompletno opremljeni. Vila ima lift.

Vila Erato Edipsos

Vila Erato je dobro pozicionirana, nalazi se u centru Edipsosa i udaljena je oko 100m od plaže. Kuća raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Sve smeštajne jedinice u okviru kompleksa poseduju opremljenu kuhinju, terasu, kupatilo, TV, WiFi i klima uređaj.

Vila Evita

Vila Evita je potpuno renovirana, otvorena u junu 2017. godine i nalazi se na oko 150m od plaže, a oko 250m od termalnih izvora. Sve sobe u okviru kompleksa su moderno nameštene, klimatizovane, imaju TV, balkon sa tendom, kupatilo. Kuća poseduje besplatan WiFi.

Vila Evmorfia

Vila Evmorfia važi za jednu od najlepših vila u Edipsosu i nalazi se na oko 120m udaljenosti od plaže, u neposrednoj blizini hotela Hermes i Kentrikon. Kompleks raspolaže dvokrevetnim studijima. Kuća poseduje besplatan WiFi.

Vila Iris Spa

Vila Iris Spa nalazi se centru Lutra Edipsosa, na samo 50m od plaže i termalnih izvora. U pitanju je nova kuća sa komfornim i moderno uređenim smeštajnim jedinicama. Gostima na raspolaganju stoji spa centar sa hidromasažom i raznim drugim tretmanima. Kompleks poseduje sopstveni parking.

Vila Kaliopi Iolkos

Vila Kaliopi Iolkos se nalazi u blizini centra Edipsosa i na oko 100m od termalnih izvora i banjske plaže i na oko 200m od šetališta. Sve smeštajne jedinice u okviru kompleksa su komforne i moderno opremljene i poseduju kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WiFi i klima uređaj koji se plaća na licu mesta.

Vila Katerina Edipsos

Vila Katerina nalazi se u mirnom delu mesta, na oko 200m udaljenosti od termalnih izvora i banjske plaže. Svi smeštajni kapaciteti u okviru ove kuće su dvokrevetni i trokrevetni i poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu sa tendom, TV, WiFi i klima uređaj. 

Vila Korali Edipsos

Vila Korali se nalazi u centralnoj zoni Edipsosa, a od gradske plaže udaljena je oko 100m, a od termalnih izvora oko 400m. Kuća je lepo uređena, a u blizini kompleksa nalaze se lepo uređeni restorani, kafeterije sa prijatnim hladovitim baštama, prodavnice i privatni SPA centri. 

Vila Kyprianos

Vila Kyprianos nalazi se na odličnoj lokaciji, na oko 180 udaljenosti od plaže. Kompleks raspolaže trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima i svaki od njih je opremljen kuhinjom, kupatilom, terasom i klima uređajem. Kuća poseduje besplatan WiFi.

Vila Lia

Vila Lia nalazi se u centralnom delu Edipsosa, na oko 200m od plaže sa termalnim izvorima i oko 300m od glavnog šetališta. Kompleks raspolaže dvokrevetnim studijima, što ga čini dobrim izborom za parove. Kuća poseduje besplatan WiFi.

Vila Maria Edipsos

Vila Metropol Edipsos

Vila Miami

Vila Miami nalazi se na 250m od mora i isto toliko centra mesta, u vrlo mirnoj, slabo prometnoj ulici. U okolini kuće nalaze se mnogobrojni marketi, butici, kafići i restorani. U pitanju je lepo uređena vila. Svaka smeštajna jedinica poseduje TV, balkon, tendu i WiFi.

Vila Oasis Edipsos

Vila Oasis nalazi se na oko 80m od plaže sa termalnim izvorima, u blizini hotela Hermes i Kentrikon. Kompleks raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, a svaki od njih poseduje opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WiFi i klima uređaj.

Vila Orion

Vila Orion nalazi se u centralnom delu Edipsosa, na oko 250m udaljenosti od gradske plaže i na oko 200m od plaže sa termalnim izvorima. Kompleks poseduje dvorište koje je puno zelenila i lepo uređen vrt, zajednički salon za goste, lift kao i perionicu veša. Kuća poseduje besplatan WiFi.

Vila Posidon

Vila Posidon nalazi se na 250m od mora, a isto toliko i od centra mesta, u vrlo mirnoj i slabo prometnoj ulici. U blizini kuće nalaze se brojni supermarketi, butici, kafići i restorani. U pitanju je lepo uređen i moderniji objekat. Kompleks poseduje besplatan WiFi.

Vila Remvi

Vila Remvi je odlično pozicionirana, nalazi se u neposrednoj blizini termalnih izvora, a od banjske plaže je udaljena oko 80m i oko 350m od centra Edipsosa. Smeštajne jedinice koje nudi ovaj kompleks su dvokrevetne, pa je samim tim dobar izbor za parove.

Vila Rex

Vila Rex nalazi se u centralnom delu Edipsosa, u prvoj liniji do mora i šetališta, a od termalnih izvora je udaljena oko 800m. Sve smeštajne jedinice u okviru kompleksa poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WiFi i klima uređaj. U blizini kuće nalazi se mali zabavni park za decu. 

Vila Ritsoni

Vila Ritsoni nalazi se u oblasti Platania u blizini hotela Rodon i Mytho, a od plaže je udaljena oko 150m. Kompleks raspolaže dvokrevetnim studijima i samim tim je pogodan za parove. Sve smeštajne jedinice poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WiFi i klima uređaj. 

Vila Teletrio

Vila Teletrio nalazi se u delu Edipsosa koji je najbliži plaži sa termalnim izvorima, oko 100m udaljenosti od iste, a od graske plaže je udaljena oko 200m. Kompleks je lepo uređen, poseduje lepo dvorište sa uređenim vrtom. Gostima je na raspolaganju besplatan WiFi. 

Vila Tenaro

Vila Tenaro je izuzetno pozicionirana i nalazi se na svega 100m od plaže i termalnih izvora i oko 200m od šetališta. Smeštajne jedinice se nalaze na prvom i drugom spratu i imaju pogled na more ili ulicu. Vila poseduje lift, WiFi internet i klima uređaje.

Vila Tiva

Vila Tiva je dobro pozicionirana, nalazi se u centru Edipsosa, a od plaže je udaljena oko 50m. U neposrednoj blizini nalaze se prodavnice, restorani, kafići i ostali sadržaji ovog banjskog letovališta. Kompleks poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne apartmane. 

Vila Tsobana

Vila Tsobana nalazi se u samom centru Edipsosa, na oko 200m od plaže. Svi smeštajni kapaciteti u okviru kompleksa su dvokrevetni i trokrevetni i poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WiFi i klima uređaj.

Vila Vianna

Vila Vianna je smeštena u samom centru letovališta Edipsos, na oko 250m udaljenosti od gradske plaže i oko 200m od termalnih izvora. U okviru kompleksa nalazi se lepo dvorište sa priborom za roštilj, salon garniture za sedenje u prizemlju i kafe bar. Kuća poseduje besplatan WiFi.  
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.