Fetije, nekada trgovačka luka, danas postaje sve prestižnije letovalište koje osvaja lepotom netaknute prirode i peščano šljunkovitim plažama. Ovaj grad koji broji negde oko 65.000 stanovnika, je smešten u jednom od najlepših zaliva u Egejskom moru, nedaleko od mesta gde se ovo more spaja Mediteranskim morem. Na padinama planine Mendos, čije guste kedrove i borove šume štite grad i još više ulepšavaju njegovo neverovatno prirodno okruženje.
Fetije poseduje mediteransku klimu sa toplim i suvim letima. Prosečna dnevna temperatura je 34 stepena Celzijuseove skale, dok temperatura mora zna da dosegne i 27. podeljak.
Predivne plaže, kristalno čisto more, povoljna klima i bogato prirodno okruženje, brojni arheološki lokaliteti i još mnogo toga što Fetije nudi, svrstali su ovo letovalište u sam vrh turističkih destinacija u Turskoj. 


Kompletna ponuda

Akdeniz Beach Hotel 3*

Hotel Akdeniz Beach Hotel se nalazi u Oludenizu, od Fetijea je udaljen 12 km. Objekat je renoviran 2012. godine. Plaža gradska, peščano šljunkovita, suncobrani i ležaljke se dodatno naplaćuju. Kompleks poseduje 74 boravišne jedinice.

Alize Hotel 4*

Alize Hotel se nalazi na 350 metara od plaže i 70 kilometara od aerodroma Dalaman. Hotel ima 121 sobu i sadrži restoran, bar pored bazena, otvoreni bazen sa delom za decu, mini klub za decu, tobogan, dečije igralište i fitnes centar.

Aymes 3*

Hotel Aymes je smešten u Čališu, od centra grada je udaljen 4 km. Poslednji put je renoviran 2013. godine. Gradska peščano šljunkovita plaža je udaljena oko 50 m. Poseduje spoljašnji bazen, glavni restoran i bar.

Club Belcekiz Beach 5*

Hotel Club Belcekiz Beach je smešten na Oludeniz plaži, od centra grada je udaljen 13 km. Objekat raspolaže sa 213 soba koje su raspoređene u glavnoj i anex zgradi preko puta ulice i iza hotela. Odličan izbor za porodice sa decom!

Club Hotel Letoonia 5*

Hotel Club Hotel Letoonia je kompleks neverovatnog geografskoj položaja koji se ogleda u celom jednom poluostrvu koje je prebogato vegetacijom. Plaža je duga neverovatnih 2 km, a sastoji se od 3 peščane uvale na kojima se nalaze besplatni dodatci za goste. 

Club Tuana 5*

Hotel Club Tuana je porodični hotel koji se nalazi na plaži Čališ, 17 km od centra grada. Kompleks je kompletno renoviran 2013. godine. Poseduje privatnu peščano šljunkovitu plažu na kojoj su suncobrani i ležaljke besplatni za goste hotela. 

Hillside Beach Club 5*

Hotel Hillside Beach Club je najelitniji hotel Egejskog mora, od centra grada je udaljen 4 km, a renoviran je 2016. godine. Kompleks poseduje 3 plaže, koje su postue veoma sitnim šljunkom, a jedan od aduta plaža jeste i kristalno čista voda. Kompleks poseduje 302 boravišne jedinice.

Hilton Dalaman Sar. R&S 5*

Hotel Dalaman Sarigerme Resort & Spa je smešten na dugačkoj peščanoj plaži, od gradića Sarigerme je udaljen 2 km. Kompleks je sa jedne strane okružen rekom koja se uliva u more i predstavlja pravu atrakciju kod turista. Spada u najluksuznije hotele ovog predela.

Jiva Beach Resort 5*

Hotel Jiva Beach Resort se nalazi na samoj plaži, 5 km od centra grada, a od aerodroma je udaljen 50 km. Renoviran je 2015. godine. Plaža je od sitnog šljunka, objekat poseduje 4 bazena, akva park, tri tobogana. Rizort je jedan od najlepših u ovom cenovnom rangu i opravdaće svačija očekivanja. 

Karbel Sun Hotel 3*

Karbel Sun Hotel se nalazi na vrhu glavne ulice u Oludenizu na oko 300 metara od plaže Belčekiz i 60 kilometara od aerodroma Dalaman. Plaža je peščana, a ležaljke i suncobrani su besplatni za korišćenje uz bazen.

Liberty Hotels Lykia HV1

Liberty Hotels Lykia HV1 se nalazi na plaži dužine 650 metara, na 15 kilometara od Fetija i 71 kilometar od aerodroma Dalaman. Plaža je peščano-šljunkovita, a suncobrani i ležaljke pored bazena i na plaži su besplatni za korisnike hotela.

Malhun 3*

Hotel Malhun se nalazi na gradskoj Čališ plaži od koje ga deli šetalište, od centra Fetijea je udaljen 5 km a od aerodroma 46 km. Sadrži, restoran, bar pored bazena, otvoreni bazen za mališane, stoni tenis i fitnes centar.

Maracan Beach 4*

Hotel Maracan Beach je pozicioniran u Olu Denizu, od plaže je udaljen 70 m. Gradska plaža poseduje suncobrane i ležaljke koji se naplaćuju. Hotelski kompleks čini 6 trospratnih zgrada u kojima se nalazi 100 soba, standarnog tipa.

Mendos Garden Exc. Hotel 3*

Mendos Garden Exclusive Hotel se nalazi na samo 15 metara od plaže Calis, oko 5 kilometara od Fetija i 50 kilometara od aerodroma Dalaman. Prodavnice, barovi i restorani se nalaze u neposrednoj blizini hotela. 

Orka Sunlife Resort & Spa 5*

Hotel Orka Sunlife Resort & Spa je objekat smešten na uzvišenju koji mu daje prelepi pogled na grad i otvoreno more. Od plaže je udaljen 3.5 km, ali hotel poseduje šatl bus koji prevozi goste hotela tokom celog dana. 

Perdikia Beach 3*

Hotel Perdikia Beach je od čuvene plaže Oludeniz udaljen oko 150 m, a od centra Fetijea 12 km. Kako gosti koriste gradsku plažu, korišćenje suncobrana i ležaljki se naplaćuje. Objekat raspolaže sa 62 boravišne jedinice, raspoređene u dve zgrade.

Remer 3*

Hotel Remer je pozicioniran na oko 60 m od plaže u Čališu, renoviran je 2015. godine. Od centra grada je udaljen 4 km, gradska plaža je peščano šljunkovita i poseduje suncobrane i ležaljke koji se naplaćuju.

Rixos Premium Gocek 5*

Hotel Rixos Premium Gocek se nalazi na plaži, 700 metara od mesta Gocek, objekat je otvoren 2014. godine i poseduje 206 boravišnih jedinica. Jedinice su raspoređene u u zgradama na dva sprata i nekoliko vila. Odličan izbor za mlađe turiste!

Telmessos 4*

Hotel Telmessos je smešten u mestu Oludeniz, nedaleko od centra mesta i oko 3 km od plaže i zaliva Plava laguna do kojeg vozi hotelski šatl bus. Od centra Fetijea je udaljen 8 km, raspolaže sa 214 smeštajnih jedinica.

Tonoz Beach Hotel 4*

Hotel Tonoz Beach Hotel je smešten na 50 m od plaže Oludeniz, a od centra grada 12 km. Sadrži recepciju, lobi, restoran bar, a la carte restoran, otvoreni bazen sa delom za decu , Wi Fi koji je besplatan u celom kompleksu, i malu biblioteku.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.