Fourka se nalazi 105 km od Soluna i svake godine privlači mnogo turista. Fourka kombinuje prirodne lepote i istoriju sa modernim hotelima i noćnim životom. Mesto je puno zelenila, raznih vrsta drveća i cveća. More je kristalno čisto i plavo i izgleda savršeno u kombinaciji sa šumama i planinom. Zalazak Sunca je poseban doživljaj – kako se sunce spušta iza mora, nebo se ukrašava crvenim, purpurnim i narandžastim zracima. Pored prirodnih lepota, posetioce privlači i fantastična turistička organizacija. Moderna infrastruktura pruža prijatan i komforan boravak. U Fourki su prepoznali da je zabava veoma važna za zadovoljstvo turista, stoga je ovde noćni život odličan i pruža zabavu za svačiji ukus.

Kompletna ponuda

Vila Estia Fourka

Estia Lux je vrlo lep apartmanski hotel, a nalazi se u centru Fourke na oko 100 metara od plaze. Poseduje 2 bazena, veliki i manji dečijim, kao i prelepo dvorište sa palmama i zelenilom. Ležaljke pored bazena, parking i WiFi internet su besplatni.

Vila Evridiki

Vila Evridiki je smeštena na 200m od plaže i 500m od centra mesta. U središtu objekta nalazi se lepo uređen bazen sa ograđenim delom za decu. U sklopu vile nalazi se bar gde gosti mogu naručiti piće, a postoji i mogućnost doplate za doručak. Poseduje parking. 

Vila Kristina Fourka

Vila Litsa Fourka

Vila Litsa je deo kompleksa koji se nalazi na samoj plaži, a udaljena je svega 30m od mora i 300m od centra mesta. Objekat poseduje parking i apartman kompletno prilagođen osobama sa invaliditetom. Na 50m od vile se nalazi market, kafe i restoran.

Vila Marios

Vila Marios nalazi se na 250m od prelepe plaže i oko 500m od centra mesta. Objekat je smešten u velikom mediteranskom vrtu sa mnoštvom palmi i maslinovog drveta u kom se nalazi i zajednički roštilj. Omogućen pristup WiFi internetu.

Vila Molos

Vila Molos raspolaže sa duplex apartmanima, a u unutrašnjem dvorištu vile postoji parking za goste. Nalazi se nedaleko od ulaza u Fourku, na 250m od plaže i 180m od prodavnice. Korišćenje klima uređaja u apartmanima se ne naplaćuje.

Vila Themelis

Themelis je prelep hotel apartmanskog tipa. Udaljen je 150 metara od centra i oko 250 metara od plaze. Poseduje dvoriste prepuno zelenila kao i dva bazena. Ležaljke pored bazena, klima uredjaj i WiFi internet su besplatni.

Vila Yiamas

Vila Yiamas se nalazi na samo 50 metara od plaze, u mirnom delu Furke. Smeštajne jedinice su nove, kuća je potpuno renovirana 2015. godine. Supermarket i mesara su odmah pored vile. Vila ima WiFi internet.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.