Kompletna ponuda

Alexandra Hotel 4*

Alexandra Hotel predstavlja odličan hotel koji je udaljen 400 metara od plaže. Na plaži se nalaze brojni barovi i taverne. U neposrednoj blizini hotela se nalazi veliki broj supermarketa, marina sa šetalištem uz more, restorana i kafića.

Anastasia Hotel & Apartments 2*

Anastasia Hotel & Apartments se nalazi u gradu Kosu, na 500 metara udaljenosti od plaže i 27 km od aerodroma. Hotel sadrži restoran, bazen, ležaljke i suncobrane pored bazena, parking, WI-FI internet i bar.

Astron 3*

Hotel Astron se nalazi u centru grada Kos, preko puta tvrđave, na 300 metara udaljenosti od peščano-šljunkovite plaže. Na par koraka od hotela se nalazi veliki broj tradicionalnih grckih taverni, restorana i barova.

Continental Palace 4*

Hotel Continental Palace se nalazi na 50 metara udaljenosti od šljunkovite plaže i 1,5 km od centra grada Kosa. Hotel ima veliku baštu sa puno zelenila, recepciju, restoran, mini bar, menjačnicu, bazen kao i igralište za decu.

Dimitris Paritsa 2*

Hotel Dimitris Paritsa se nalazi na 150 metara udaljenosti od šljunkovite plaže i 200 metara od centra grada.

Erato Studio & Apartmans 3*

Erato Studio & Apartmans kompleks se nalazi na 800 metara udaljenosti od plaže, 600 metara od centra i 20 kilometar od aerodroma. Hotel sadrži recepciju, lobi, bazen, bar, WI-FI, snek bar, bar i parking.

Kos Aktis Art 4*

Hotel Kos Aktis Art se nalazi u gradu Kos, na samoj plaži i na 10 minuta hoda od luke, barova i restorana. Hotel sadrži restoran, bar, recepciju, lobi, besplatan WI-FI internet, parking, terasu za ručavanje, lift i teretanu.

Kos Hotel Junior Suites 4*

Kos Hotel Junior Suites se nalazi u gradu Kos, na 1 km od samog centra, i samo 10 metara od plaže. Hotel sadrži bezen, internet, parking, spa centar, teretanu, bar, restoran, recepciju kao i rent-a-car.

Kosta Palace 4*

Hotel Kosta Palace se nalazi u centru grada Kosa, na 150 metara udaljenosti od plaže, sa pogledom na luku i čuveni zamak St. John. Hotel sadrži restoran, snack bar, supermarket, dva bazena sa suncobranima i ležaljkama na krovu.

Maritina 3*

Hotel Maritina se nalazi u centru grada Kosa, na 400 metara od gradske šljunkovite plaže. Hotel ima 81 sobu i sadrži recepciju, restoran i bar. Sve sobe imaju klima uređaj, TV, kupatilo, fen, frižider i balkon.

Poseidon 3*

Hotel Poseidon je mali porodičan hotel koji se nalazi na 200 metara udaljenosti od plaže i 800 metara od centra. Hotel sadrži bazen, bazen za decu, bar, fitnes, parking i recepciju. Sve sobe sadrže klimu, kupatilo, TV, sef i WI-FI internet.

Theonia 2*

Hotel Theonia se nalazi u centru grada Kosa, na 250 metara udaljenosti od peščano-šljunkovite plaže. Hotel sadrži bazen, recepciju, sef, besplatan WI-FI internet, kafe bar, kao i TV salu.

Triton 3*

Hotel Triton je smešten u centru grada Kosa, preko puta plaže koja je udaljena 150 metara. Hotel sadrži recepciju, restoran, coffee bar, TV salu, a u neposrednoj blizini hotela se nalazi i besplatan parking.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.