Kompletna ponuda

Asteras Resort 4*

Hotel se nalazi na 200m od Kardamena plaže, na samo 2 km od centra istoimenog mesta gde se nalaze mnogobrojne taverne, barovi, prodavnice i mala luka. U okviru hotela nalaze se restoran, bar i snack bar pored bazena, teniski teren.

Atlant. Porto Bello Beach 4*

Nalazi se na 80 m od peščane plaže, a 3 km od mesta Kardamena. U sklopu hotelskog sadržaja su recepcija, glavni restoran, grčka taverna, riblji restoran, italijanski restoran, bar na plaži, bar pored bazena, bazen sa slanom vodom, usluge doktora, internet.

Atlantica Porto Bello Royal 5*

Hotel se nalazi 80m od peščane plaže. Sobe ovog luksuznog hotela imaju balkon, kupatilo, klimu uređaj, TV, telefon, WiFi i mini bar. U sklopu hotelskog sadržaja su restorani različitih nacionalnih kuhinja, bazeni, dečija animacija, frizerski salon, sportski tereni.

Estia Beach 3*

Hotel se nalazi u poznatom turističkom mestu Kardamena koje ima puno restorana, barova, prodavnica. Od samog centra je udaljen 400m. Hotel je u mirnom okruženju na samo 150m od peščane plaže i za preporuku je parovima i porodicama sa decom.

Evripides Village 3*

Ovaj hotel je udaljen 2,5 km od centra mesta Kardamena i 200 m od plaže. Hotelska usliga čini recepciju, bazen, bar pored bazena, igraonicu za decu, mini - market, suvenirnicu. Sobe imaju klimu, kupatilo, frižider, balkon, fen i Wifi uz doplatu.

Maya Island Resort 3*

Hotel se nalazi na plaži, 300m od centra Kardamene. U hotelu se nalazi recepcija, renoviran lobi bar, restoran, sef, WiFi. Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni za goste hotela.

Mitsis Blue Domes 5*

Hotel se nalazi na peščano - šljunkovitoj plaži na uzvišenju. U sklopu hotelskog sadržaja su teniski tereni, teren za odbojku, teretana, bazen, dečije igralište i klub, TV sala, parking, sala za konferencije, prodavnica suvenira, usluga čuvanja dece, restoran.

Mitsis Family Village 5*

Hotel se nalazi na 200m od plaže u Kardameni (plaža je šljunkovita). Hotelski sadržaj čine dva bazena, bar, restoran, TV prostorija, besplatan wifi u javnim prostorijama hotela, mini market i radnja sa suvenirima, i parking. Sobe imaju klimu, TV, i fen.

Mitsis Summer Palace 5*

Hotel se nalazi na peščanoj plaži, 5km je udaljen od centra Kardamene, a 14km od aerodroma. Grad Kos je udaljen 32 km. Hotel svojim gosima nudi bazen, bar, restoran, wifi kojije dostupan u javnim prostorijama hotela, fitnes centar, teniski teren, teren za odbojku.

Paraschos Studios

Objekat se nalazi na 300m od plaže u mirnom delu Kardamene. Sadržaj čini bazen, parking i WiFi. U svakom studiju ima mini kuhinja, kupatilo, fen, besplatan WiFi, sef, klima, balkon.

Sovereign Beach Hotel 5*

Zouboulia Apartments

Hotel se nalazi 200m od plaže u mestu Kardamena. U blizini se nalaze brojni barovi, kafići, restorani, prodavnice, muzeji. Hotelski sadržaj čini recepciju, sef, WiFi, bazen, ležaljke i suncobrane oko bazena, bazen za decu, bar, snack bar, parking, rent-a-car.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.