Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi na oko 40 km od Antalije. Ime ovog prelepog letovališta je dato na osnovu reke koja vijuga kroz ovaj grad. Kemer ima odličnu geografsku poziciju, i shodno tome se razvijao kroz istoriju. Ovo odmaralište je nosilac najvećeg broja smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji.
Jedan od glavnih aduta ovog letovališta jeste živopisna priroda koja ga čini, prelepo more, borove šume koje su na svakom koraku, podgorine planine su samo delić onoga što ovo mesto ima da ponudi.
Ova oaza predstavlja kombinaciju letovališta pogodnog za porodice sa decom, i letovališta pogodnog za adolescente. Kako su brojni hoteli i rizorti pravi izbor za roditelje, tako je i stari deo grada pravi izbor za mlađe generacije, koji je može da se pohvali pozamašnim mogućnostima za noćni život.
 

Kompletna ponuda

Akka Alinda 5*

Hotel Akka Alinda je odličan kompleks za porodice sa malom decom i predstavlja čest izbor naših putnika. Smešten je u Kemeru od čijeg centra je udaljen 7 km. Objekat ima sopstvenu peščano šljunkovitu plažu čija je dužina 120 m. 

Akka Antedon 5*

Hotel Akka Antedon se nalazi u Kemeru od čijeg centra je udaljen 15 km, a od centra Antalije je udaljen oko 20 km. Odmaralište predstavlja odličan izbor za pravi porodični odmor sa bogatim sadržajem za mališane.

Akka Claros Hotel 4*

Hotel Akka Claros Hotel je udaljen 65 km od aerodroma u Antaliji, a od centra Kemera 7 km. Poseduje sopstvenu plažu koja je udaljena 250 m, suncobrani i ležaljke su besplatni za goste hotela. Objekat je renoviran 2010. godine. 

Alerya Belport Beach 4*

Hotel Alerya Belport Beach se nalazi u mestu Beldibi, na 14 kilometara od Kemera i 43 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel je otvoren 1996. godine, a poslednji put je renoviran 2014. godine. Zauzima površinu od 8000 kvadratnih metara.

Alva Donna World Palace 5*

Amara Club Marine Natur. 5*

Hotel Amara Club Marine Nature se nalazi na sopstvenoj peščano šljunkovitoj plaži, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Kompleks je renoviran 2018. godine i raspolaže sa nekoliko bazena, a la carte restorana i barova. 

Ambassador 4*

Ambassador Hotel je udaljen 200 m od centra Kemera, 55 km od antalijskog aerodroma, 50 m od sopstvene šljunkovite plaže (prelazi se ulica). Sastoji se iz glavne i anex zgrade.

Armas Beach Hotel 4*

Hotel Armas Beach Hotel se nalazi u srcu Kemera, poseduje 160 smeštajnih jedinica. Privatna šljunkovita plaža ima suncobrane i ležaljke koji su uračunati u cenu. Sadrži glavni restoran, a la carte restoran, poslastičarnicu, snek i lobi bar.

Armas Gul Beach 4*

Armas Gul Beach hotel se nalazi na oko 1 kilometar od centra Kemera i 55 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel se sastoji iz glavne zgrade koja se nalazi direktno na plaži i anex zgrade koja se nalazi preko puta ulice.

Asdem Park 4*

Hotel Asdem Park se nalazi u centru Kemera na oko 100 metara od plaže i 55 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel se sastoji od dve zgrade sa četiri sprata i liftom, raspolaže sa ukupno 171 smeštajnih kapaciteta.

Asteria Kemer Resort 5*

Baia Kemer Club Master HV1

Baia Kemer Club Master HV1 (Ex Club Salima Holiday Village) je udaljen 13 km od centra Kemera, 35 km od centra Antalije i 45 km od aerodroma u Antaliji. Poseduje privatnu plažu od sitnog šljunka. Predstavlja odličan izbor za miran porodični odmor.

Camyuva Beach Hotel 4*

Hotel Camyuva Beach Hotel poseduje privatnu peščano šljunkovitu plažu koja je udaljena 150 m od objekta. Hotel je renoviran 2012. godine i poseduje 179 soba, standardnog tipa. Sve sobe su raspoređene u petospratnoj zgradi.

Crystal Aura Beach 5*

Crystal Aura Beach Resort & Spa se nalazi na sopstvenoj šljunkovitoj plaži, čija je dužina 180 m. Kompleks je kompletno renoviran 2015. godine, i poseduje 501 boravišnu jedinicu. Hotel poseduje 7 bazena, akva park i nekoliko sportova na vodi.

Crystal Deluxe R&S 5*

Crystal Deluxe Resort & Spa se nalazi u samom srcu Kemera, 1 km od centra. Poseduje šljunkovitu plažu od koje je udaljen 150 m, dodatci na plaži su besplatni za goste hotela. Kompleks broji 356 soba. 

Crystal Flora Beach Resort 5*

Hotel Crystal Flora Beach Resort je smešten u regiji Beldibi, od centra grada je udaljen 17 km. Kompleks je renoviran 2010. godine i poseduje 521 smeštajnu jedinicu koje su smeštene u bungalovima na tri sprata.

Dosinia Luxury Resort 5*

Dosinia Luxury Resort je nov hotel izgrađen 2017. godine. Nalazi se u Beldibiju na 10 kilometara od Kemera. Hotel ima svoj deo peščano-šljunkovite plaže koja je udaljena 200 metara, preko slabo prometne ulice. 

Double Tree By Hilton 5*

Hotel Double Tree By Hilton se nalazi u Kemeru, renoviran je 2016. godine i prostire se na 20.000 m2. Plaža je privatna, šljunkovita i na njoj se dodatci ne naplaćuju. Kompleks čini jedna četvorospratna glavna zgrada u kojoj je raspoređeno 237 soba. 

Fame 3*

Hotel Fame je smešten u Kemeru na 200 m od svoje šljunkovite plaže, od samog centra grada je udaljen oko 500 m. Objekat je gradskog tipa i poseduje 108 soba. Sobe su standardnog tipa i poseduju balkon, klima uređaj, TV i kupatilo sa kadom. 

Fame Residance Kemer 5*

Fame Residance Kemer Resort & Spa se nalazi na svojoj privatnoj šljunkovitoj plaži, od centra grada je udaljen oko 500 m. Poseduje 246 boravišne jedinice. Sadrži glavni restoran, 3 ala carte restorana, pub, kafić, barove i diskoteku.

Fame Residence Beach 4*

Fame Residence Beach hotel se nalazi u centru Kemera, na sopstvenoj plaži koja ima Plavu zastavu i na 50 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel ima glavni restoran, a la carte restoran, lobi bar, bazen i još mnogo toga.

Fame Residence Goynuk 4*

Fame Residence Goynuk hotel se nalazi u regiji Goynuk, na oko 100 metara od svoje šljunkovite plaže i 40 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel se sastoji iz dve zgrade i prostire se na 18000 kvadratnih metara.

Golden Lotus 4*

Golden Lotus hotel se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži, na 500 metara od centra Kemera i 55 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel je kompletno renoviran 2009. godine i sadrži 130 smeštajnih jedinica.

Grand Miramor Hotel 4*

Hotel Grand Miramor Hotel je smešten u mestu Kriš, od centra grada je udaljen 4 km. Kompleks zauzima površinu od 17 590 m2, kompletno je otvoren 2013. godine. Poseduje sopstvenu privatnu peščano šljunkovitu plažu od koje je udaljen 250 m. 

Grand Ring 5*

Grand Viking Hotel 4*

Hotel Grand Viking Hotel se nalazi u samom srcu Kemera, poseduje 106 soba. Plaža je udaljena 1100 m, do plaže vozi hotelski šatl bus koji je gostima na raspolaganju tokom celog dana. Peščano šljunkovita plaža, suncobrani i ležaljke su besplatni. 

Istanbul Beach 4*

Karmir Resort & Spa 5*

Hotel Karmir Resort & Spa se nalazi na oko 8 km od centra Kemera, poseduje sopstveni deo peščano šljunkovite plaže na kojoj se dodatci ne naplaćuju. Odlično je pozicioniran i pokazao se kao pravi izbor za odmor u prelepoj prirodi.

Kemer Barut Collection 5*

Hotel Kemer Barut Collection se nalazi u centru grada, od aerodroma u Antaliji je udaljen 55 km. Kompleks poseduje 360 smeštajnih jedinica. Objekat poseduje privatnu šljunkovitu plažu na kojoj se suncobrani i ležaljke ne naplaćuju.

Kimeros Park Holiday Vill. 5*

Hotel Kimeros Park Holiday Village je distanciran 6 km od centra Kemera, u mestu Gojnuk na samoj obali. Renoviran je 2015. godine i poseduje 432 boraviše jedinice. Kompleks čine 60 dvospratnih garden bungalova i trospratni Kimeros Park bungalovi.

Limak Limra Resort 5*

Limak Limra Resort je udaljen 7 km od centra Kemera u oblasti Kiriš, na obali mora. Renoviran je 2013. godine  i poseduje sopstvenu  peščano šljunkovitu plažu na kojoj se nalaze suncobrani i ležaljke koji se ne naplaćuju. 

Marti Myra 5*

Hotel Marti Myra se nalazi u oblasti Tekirovi, 17 km od centra Kemera. Ovaj kompleks je okružen borovom šumom koji boravak u ovom hotelu čini izuzetno prijatnim. Renoviran je 2012. godine i poseduje 550 boravišnih jedinica. 

Pashas Princess Hotel 4*

Pashas Princess Hotel se nalazi na 200 m od sopstvene peščano šljunkovite plaže, a od centra grada je udaljen 6 km. Objekat broji 84 boravišne jedinice, od kojih svaka poseduje klima uređaj , TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo i balkon ili terasu. 

Pine House Hotel 4*

Pine House Hotel je smešten u Čamjuvi, od centra Kemera je udaljen 10 km. Privatna peščano šljunkovita plaža je udaljena 200 m, ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Objekat je renoviran 2012. godine.

Rixos Premium Tekirova 5*

Hotel Rixos Premium Tekirova je smešten u oblasti Tekirova, od centra Kemera je udaljen 20 km. Renoviran je 2014. godine i zauzima površinu od 186.000 m2. Poseduje privatnu peščano šljunkovitu plažu, ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. 

Rixos Sungate 5*

Hotel Rixos Sungate je smešten u Beldibiju na svojoj peščanoj šljunkovitoj plaži čija je dužina 720 m. Kompleks je renoviran 2012. godine i poseduje 1094 smeštajnih jedinica. Poseduje 13 bazena, aqua park sa 11 tobogana i mnogo toga. 

Rox Royal Hotel 5*

Sherwood Exclusive 5*

Hotel Sherwood Exclusive Kemer (ex Sherwood Club) se nalazi u regiji Goynuk na samoj obali mora. Relativno nov hotel, otvoren 2014. godine, poseduje privatnu peščano šljunkovitu plažu. Kompleks poseduje veliki akva park kome će se najviše obradovati mališani.

Sherwood Greenwood R. 4*

Sherwood Greenwood Resort hotel se nalazi na 180 metara od šljunkovite plaže, 7 kilometara od Kemera i 55 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel ima glavnu zgradu, anex i bungalove, a renoviran je 2012. godine.

Simena Sun Club Hotel HV1

Hotel Simena Sun Club Hotel HV1 je smešten u oblasti Čamjuva, od centra grada je udaljen 7 km. Kompleks poseduje 450 boravišnih jedinica, koje su smeštene u bungalovima. Hotelska peščano šljunkovita plaža, dodatci su besplatni za goste.

Tu Casa Gelidonya 4*

Hotel Tu Casa Gelidonya se nalazi u centru Kemera, na 60 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotelska privatna šljunkovita plaža je udaljena 150 metara od hotela. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju.

Valeri Beach 4*

Hotel Valeri Beach je smešten na sopstvenoj šljunkovitoj plaži u centru Kemera i nalazi se na 55 kilometara udaljenosti od aerodroma u Antaliji. Hotel sadrži glavni restoran, dva bara, unutrašnji i spoljašnji bazen i još mnogo toga.

Viking Nona Beach Hotel 4*

Hotel Viking Nona Beach Hotel čini četvorospratna zgrada koja raspolaže sa 94 sobe, svaka soba poseduje klima uređaj, TV, mini bar, telefonsku liniju, fen, balkon ili terasu i sef. Privatna plaža, peščano šljunkovita, dodatci su besplatni za goste. 

Viking Star Hotel 5*

Hotel Viking Star Hotel se nalazi u centru Kemera, i na oko 600 m od plaže do koje vozi hotelski šatl bus u periodu od 8 i 30 do 17 i 30. Suncobrani i ležaljke na plaži su besplatni za goste hotela. Objekat poseduje unutrašnje i spoljašnje bazene.

Zena Resort Hotel 5*

Zena Resort Hotel se nalazi na samoj plaži u regiji Camyuva. Udaljen je 7 kilometara od Kemera i 60 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotelska plaža je kombinacija peska i šljunka. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.