Kušadasi, jedno od glavnih letovališta Turske, pruža izuzetne uslove za nezaboravan odmor. Nalazi se 90km južno od Izmira, trećeg grada po veličini u Turskoj. U blizini je veoma važnih istorijskih znamenitosti kao što su Efes, Didima, Priena, Milet… Kušadasi ima tipičnu mediteransku klimu sa toplim letima i blagim zimama, tako da turistička sezona traje dosta dugo. Veliki broj peščanih plaža kraj toplog, bistrog mora pružaju atraktivnu zabavu, kao što su: jedrenje, skijanje na vodi, odbojka na plaži… U samom centru Kušadasija nalazi se bazar koji će Vam pružiti osećaj pravog Orijenta – cenkanje je obavezno. Večernje sate možete provesti u jednom od restorana u centru i uživati u veoma ukusnim specijalitetima turske kuhinje. Za mlade i one koji se mladima osećaju Kušadasi nudi čuveni Bar street (ulicu barova), gde Vas očekuje neverovatan provod do ranih jutarnjih časova. Preporučujemo Vam izlete iz Kušadasija u pratnji profesionalnih vodiča do ostataka drevnog grada Efesa, Troje, Pamukkala, Kleopatrinog kupatila, tradicionalnog sela Širinče…

Kompletna ponuda

Amara Sealight Elite 5*

Hotel Amara Sealight Elite se nalazi na samoj plaži, na oko 6 kilometara udaljenosti od centra Kušadasija. Hotel sadrži recepciju, lobi, restorane, barove, otvoreni i zatvoreni bazen, a la carte restorane, prodavnice, tobogan i bežični internet.

Aqua Fantasy Hotel 5*

Aqua Fantasy Hotel se nalazi na samoj plaži, na 10 kilometara udaljenosti od Kušadasija. Hotel je renoviran 2018. godine. Od sadržaja nudi recepciju, restorane, tri bazena sa toboganima i tri unutrašnja bazena, teniski teren, saunu i još mnogo toga.

Asena 3*

Hotel Asena se nalazi na peščanoj plaži Ladies Beach, na 3 kilometara udaljenosti od centra Kušadasija. Hotel sadrži recepciju, lobi, otvoreni bazen sa odeljkom za decu, restoran, a la carte resoran i bar.

Batihan Beach Res.&Spa 4*

Hotel Batihan Beach Resort & Spa se nalazi na 200 metara udaljenosti od privatne hotelske peščane plaže i 6 kilometara od Kušadasija. Hotel sadrži recepciju, lobi, otvoreni bazen sa odeljkom za decu, barove i restorane.

Charisma Deluxe Hotel 5*

Charisma Deluxe Hotel se nalazi na samoj plaži, na oko 500 metara od centra Kušadasija, dok je aerodrom udaljen 125 kilometara. Hotel sadrži recepciju, lobi, restorane, barove, otvoreni i zatvoreni bazen, a la carte restorane i prodavnice.

City Hotel Pension 2*

City Hotel Pension ima ukupno 32 dvokrevetne sobe. Hotel sadrži restoran, bar, otvoreni bazen sa delom za decu, TV salu i WI-FI internet. Sve smeštajne jedinice sadrže kupatilo, klima uređaj i balkon.

Dabaklar Hotel 4*

Dabaklar hotel se nalazi u Kušadasiju, na 1 kilometar udaljenosti od peščane gradske plaže. Hotel sadrži recepciju, otvoreni i zatvoreni deo restorana, 4 bara, otvoreni bazen, saunu, tursko kupatilo, WI-FI internet i još mnogo toga.

Derici Hotel 4*

Derici Hotel se nalazi u centru Kušadasija, na oko 70 metara udaljenosti od plaže. Hotel sadrži recepciju, lobi, restorane, barove, otvoreni i zatvoreni bazen. Sobe sadrže kupatilo, klima uređaj, mini bar, TV, internet, sef i balkon.

Esat 3*

Hotel Esat se nalazi na 700 metara udaljenosti od peščane plaže, u blizini centra Kušadasija i Marine Kušadasi. Hotel sadrži recepciju, lobi, otvoreni bazen, restoran, barove, besplatne suncobrane i ležaljke pored bazena i još mnogo toga.

Fantasia Deluxe 5*

Hotel Fantasia Deluxe se nalazi na samoj plaži u mestu Javanisu, na oko 5 kilometara udaljenosti od centra Kušadasija. Hotel sadrži recepciju, lobi, restorane, barove, otvoreni i zatvoreni bazen, a la carte restorane i prodavnice.

Golden Gate 3*

Hotel Golden Gate je udaljen 2 kilometara od centra Kušadasija i 350 metara od peščane plaže. Hotel sadrži recepciju sa sefom, lobi, dva otvorena bazena sa odeljkom za decu, restorane, barove kao i spa deo.

Golden Moon Apartmani

Golden Moon Apartmani se nalaze na 500 metara udaljenosti od centra grada. Gostima na raspolaganje nude recepciju, sef na recepciji, restoran, bar, otvoreni bazen, TV sobu, 2 lifta, WI-FI internet, mini market i večernju animaciju.

Grand Belish 5*

Hotel Grand Belish se nalazi u mestu Davutlar, na 12 kilometara udaljenosti od Kušadasija. Hotel sadrži recepciju, lobi, restorane, barove, otvoreni i zatvoreni bazen, a la carte restoran, prodavnice i bežični internet.

Grand Blue Sky 4*

Hotel Grand Blue Sky se nalazi na peščanoj plaži Ladies Beach, na 3 kilometara udaljenosti od centra Kušadasija. Hotel sadrži recepciju, lobi, restorane, barove, otvoreni bazen, diskoteku, menjačnicu i prodavnice.

Happy Apartmani

Happy Apartmani se nalaze na delu Ladies Beach i na 2 kilometara od centra grada. Plaža je peščana i nalazi se na 250 metara udaljenosti od apartmana. Suncobrani i ležaljke su dostupni na plaži uz doplatu.

Infinity By Yelken Kusad. 5*

Hotel Infinity By Yelken Kusadasi se nalazi na samoj plaži, na oko 5 minuta hoda od Kušadasija. Hotel sadrži recepciju, otvoreni i zatvoreni bazen, mini akva park, stoni tenis, restorane, barove, a la carte restorane, prodavnice i sportske terene.

Marbel Hotel 4*

Marbel Hotel se nalazi na 800 metara udaljenosti od centra Kušadasija. Hotel je renoviran 2013. godine. Hotel sadrži recepciju, lobi, restorane, barove, otvoreni bazen, menjačnicu, bežični internet u javnim prostorijama.

Melike 2*

Hotel Melike je prijatne i domaće atmosfere, u blizini šetališta i popularne plaže Ladies beach od koje je udaljen svega 50 metara. Hotel sadrži recepciju, restoran, bar, otvoreni bazen, lift, parking, internet u holu i još mnogo toga.

My Aegean Star 4*

Hotel My Aegean Star se nalazi na 200 metara udaljenosti od plaže Long Beach i 7 kilometara od centra Kušadasija. Hotel poseduje deo svoje plaže na kome je moguće besplatno koristiti suncobrane i ležaljke.

Omer Holiday Resort 4*

Hotel Omer Holiday Resort se nalazi na samoj peščanoj plaži Long Beach, na 4 kilometara udaljenosti od Kušadasija. Hotel sadrži recepciju, lobi, otvoreni bazen sa odvojenim delom za decu, restorane, barove i još mnogo toga.

Palm 4*

Hotel Palm se nalazi u blizini gradske peščane plaže, na 5 minuta hoda od Kušadasija. Hotel je renoviran 2011. godine i od sadržaja nudi recepciju, lobi, restoran, bar, menjačnicu kao i bežični internet u javnim prostorijama hotela.

Palm Wings Beach Resort 5*

Hotel Palm Wings Beach Resort se nalazi na samoj plaži, na 15 kilometara udaljenosti od centra Kušadasija. Plaža je celom dužinom peščana, a ležaljke, suncobrani i peškiri se nalaze pored bazeni i na plaži i besplatni su za korisnike hotela.

Palm Wings Ephesus B. R. 5*

Hotel Palm Wings Ephesus Beach Resort se nalazi u mestu Pamudžakoko, na 15 kilometara udaljenosti od centra Kušadasija. Hotel sadrži recepciju, lobi, restorane, barove, otvoreni i zatvoreni bazen, a la carte restorane, bežični internet i prodavnice.

Palmin Hotel 4*

Palmin Hotel se nalazi na 500 metara udaljenosti od plaže Ladies Beach i 2 kilometara od centra Kušadasija. Hotel sadrži recepciju, lobi, restoran, bar, menjačnicu, kao i bežični internet. Hotel organizuje prevoz do plaže u ugovorenim terminima.

Santur 3*

Hotel Santur se nalazi na 300 metara udaljenosti od plaže, u blizini centra Kušadasija. Hotel sadrži recepciju, lobi, otvoreni bazen, restoran, a la carte restoran, barove, mini-market, besplatne suncobrane i ležaljke pored bazena.

Saturn 3*

Hotel Saturn se nalazi na 250 metara udaljenosti od plaže, u blizini centra Kušadasija. Hotel sadrži recepciju, lobi, otvoreni bazen, restoran, a la carte restoran, barove, suncobrane i ležaljke pored bazena koji su besplatni.

Sea Pearl 4*

Hotel Sea Pearl se nalazi na 150 metara udaljenosti od plaže Ladies Beach i na oko 5 kilometara od Kušadasija. Hotel sadrži recepciju, lobi, otvoreni bazen, restorane, barove, prodavnice, spa deo, fitnes deo i bežični internet.

Sealight Resort 5*

Hotel Sealight Resort se nalazi na samoj plaži u mestu Javanisu, na oko 5 kilometara udaljenosti od centra Kušadasija. Hotel sadrži recepciju, lobi, restorane, barove, otvoreni i zatvoreni bazen, a la carte restorane, prodavnice i bežični internet.

Surtel 3*

Hotel Surtel se nalazi na oko 200 metara udaljenosti od peščane plaže, u blizini centra Kušadasija. Hotel sadrži recepciju, lobi, otvoreni bazen sa suncobranima i ležaljkama, restoran, a la carte resoran i bar.

Tuntas Family Suites

Tuntas Family Suites kompleks se nalazi na 250 metara udaljenosti od plaže i 2 kilometara od Kušadasija. Gostima na raspolaganje nudi restoran, barove, otvoreni bazen, igralište za decu, animacije, TV salu, lift menjačnicu i internet.

Tusan Beach Resort 5*

Tusan Beach Resort se nalazi u mestu Kuštur, na 5 kilometara udaljenosti od centra Kušadasija. Plaža je celom dužinom peščana. Ležaljke, suncobrani i prostirke koje se nalaze pored bazena i na plaži su besplatni za korisnike hotela.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.