Kompletna ponuda

Acapulco 4*

Acapulco hotel je porodični hotel koji se nalazi u centru Ljoret de Mara. Od plaže je udaljen oko 400 metara. Usluga u hotelu je polupansion (doručak + večera).

Alegria F. Mar - ex Savoy 3*

Hotel Alegria Fenals Mar se nalazi na 100 metara od Fenals plaže. Hotel ima 164 sobe, raspoređene na 7 spratova. Neke od njih imaju pogled na more. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona ili all inclusive usluga.

Castella 2*

Castella hotel je skroman hotel sa dobrom cenom. Nalazi se na oko 250 metara od plaže. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona. Preporuka za mlade.

Copacabana 3*

Copacabana hotel se nalazi u centru Ljoret de Mara, na oko 400 metara od plaže. Hotel nudi uslugu na bazi polupansiona.

Don Juan 3*

Don Juan hotel se nalazi u turističkom centru grada, a na oko 400 metara od plaže. Don Juan je jedan od najvećih ali svakako najpoznatijih hotela na Costa Bravi. Otvoren je tokom cele godine i nudi uslugu punog pansiona.

Don Juan Center 2*

Don Juan Center hotel se nalazi u turističkom centru grada, a na oko 250 metara od plaže. Popularan hotel sa dobrom cenom. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona.

Flamingo 4*

Flamingo hotel je odličan hotel. Nedavno je potpuno renoviran. Nalazi se u centru Ljoret de Mara i oko 200 metara od plaže. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona.

La Carolina 3*

La Carolina je jedan od hotela izgrađen u etno stilu. Nalazi se u mirnijem delu centra Ljoret de Mara i na oko 350 metara od gradske plaže. Usluga je na bazi polupansiona. 

Maria del Mar 3*

Hotel Maria del Mar se nalazi u centru Ljoret de Mara, 300 metara od plaže i 100 metara od autobuske stanice. U blizini hotela se nalaze barovi, restorani i radnje. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona.

Mariner - ex Medit. Sand 4*

Mariner (ex Mediterranean Sand) je moderan hotel, renoviran 2012. godine. Nalazi se u mirnoj ulici, na 50 metara od plaže. Od centra Ljoret de Mara je udaljen oko 500 metara. Usluga je all inclusive. Naša preporuka za ovaj hotel...

Metropol 4*

Metropol hotel se nalazi u centru Ljoret de Mara, u najlepšoj zoni uz gradsko šetalište. Plaža, od koje ga deli samo ulica, je na 40-50 metara od hotela. U blizini hotela, ispred Gradske kuće je i stanica lokalnog autobusa. Usluga je polupansion.

Plaza Paris 4*

Plaza Paris hotel se nalazi u centru Ljoret de Mara. Renoviran je 2007. godine. Od plaže je udaljen oko 300 metara. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona.

San Juan Park 2*

San Juan Park hotel se nalazi u neposrednoj blizini hotela Plaza Paris. Od plaže je udaljen oko 300 metara. Usluga je noćenje s doručkom s mogućnošću doplate za polupansion (večera je u Plaza Paris-u, oko 50 metara od San Juan Park-a).

Santa Ana 1*

Santa Ana je skroman hotel sa dobrom cenom. Nalazi se samo 150 metara od plaže i 300 metara od centra Ljoret de Mara. Usluga u hotelu Santa Ana je noćenje s doručkom.

Santa Rosa 4*

Hotel Santa Rosa se nalazi u mirnom delu Ljoret de Mara, na samo 150 metara od plaže. Sve sobe poseduju kupatilo, terasu, telefon, klimu, sef, TV, fen i internet. Hotel sadrži bazen, saunu, parking kao i još mnogo pogodnosti.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.