MARMARIS I IČMELER - Na dodiru Egejskog i Sredozemnog mora, u blizini brojnih spomenika kulture, Efesa, Mileta i Pamukala (organizuju se fakultativni izleti), u prostranom zalivu koji je pod bujnom mediteranskom vegetacijom (neodoljivo podseća na Jadran), smešteni su grad Marmaris (40000 stanovnika) i obližnji turistički kompleks Ičmeler - pravi “biser” ove rivijere! Toplo more, duge peščane plaže, raznovrsne, cenom pristupačne, trgovine i zanatske radnje, dobro organizovana dnevna i noćna zabava, uz tradicionalno bogatu ugostiteljsku ponudu, učinili su ovaj kraj izuzetno popularnim za turiste iz mnogih zemalja. Posebnu čar ovim mestima daje atraktivna stara ribarska luka, u kojoj se mogu sresti brojni nautičari iz celoga sveta, čije su jahte i jedrilice pravi praznik za oči. Mini busom (dolmušom) ste povezani sa centrom grada ili plažom u savko doba dana.

Kompletna ponuda

Alkan 3*

Hotel Alkan je udaljen na 100 m od plaže i na oko 2 km od centra grada. Hotel poseduje 55 soba, svaka soba je nameštena maksimalno sa svim propratnim dodatcima kao što su klima uređaj, TV, balkon i kupatilo.

Amos 3*

Hotel Amos se nalazi plaži, 3 km od centra Marmarisa. Objekat poseduje restoran, snack bar, bazen, WiFi u lobiju, sef na recepciji uz doplatu. Na plaži postoji mogućnost bavljenja sportovima na vodi. Odličan odnos cene i kvaliteta!

Aqua Hotel 5*

Hotel Aqua Hotel se nalazi na 100 m dugačkoj plaži, 200 m od centra Ičmelera a 7 km od Marmarisa. Objekat poseduje 216 standardnih i deluxe soba. Svaka soba poseduje klima urđaj, TV, telefon, internet, mini bar, balkon i mnogo toga.

Balim 3*

Hotel Balim je smešten na svega 50 m od obale mora i na najmanje od 500 m od marine u Marmarisu.Aerodrom Bodrumje udaljen 130 km.Hotel je kompletno renoviran za sezonu 2018.U ponudi su i bazeni za malu decu, restoran,bar kao i WiFi bez doplate.

Begonville Beach 4*

Hotel Begonville Beach se nalazi na samom šetalištu i svom delu plaže. Od centra Marmarisa je udaljen 1 kilometar, dok je od aerodroma Dalaman 90 kilometara. Hotel sadrži restorane, dva bara, besplatan WI-FI internet i još mnogo toga.

Begonville Hotel 3*

Hotel Begonville Hotel je odlično postavljen, na samo 1 km od centra Marmarisa a u neposrednoj blizini se nalazi fudbalski teren i tržni centar. Poseduje ukupno 104 sobe koje su podeljene u tri gupe a to su standardne, family i corner suite.

Blue Bay Platinum 5*

Hotel Blue Bay Platinum se nalazi na 250 metara udaljenosti od plaže i 1,5 kilometara od centra Marmarisa. Hotel sadrži glavni restoran, a la carte restoran, 3 bara, 2 bazena, WI-FI internet, stoni tenis, bilijar i još mnogo toga.

Casa De Maris 5*

Hotel Casa De Maris je otvoren 2012. godine nalazi se u mestu Marmaris od čijeg centra je udaljen 7 km, a objekat je smešten na peščano-šljunkovitoj plaži. Sobe su standardnog tipa a svaka poseduje balkon, kupatilo i mnogo toga. 

Cihanturk 3*

Hotel je smešten u neposrednoj blizini centra grada,od plaže je udaljena 250 m.Gostima su na raspolaganju glavni restoran, bar pored bazena, TV sala i WiFi bez doplate.Ležaljke i suncobrani na plaži se plaćaju.

Elegance 5*

Hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži sa platformom za sunčanje i kupanje, 3 km od centra Marmarisa.Objekat poseduje dva otvorena bazena, tursko i parno kupatilo, sauna, đakuzi, masaže, animacije poput - stoni tenis, bilijar, škola ronjenja, fitnes, sportovi na vodi kao i mnoge sadržaje za decu.

Elite World Marmaris 5*

Hotel Elite World Marmaris je smešten u centru Ičmelera na svega 7 km od centra Marmarisa. Plaža je peščano-šljunkovitog tipa i udaljena je 40 m od hotela, na plaži se nalaze suncobrani, ležaljke i peškiri koji su besplatni za korisnike hotela.

Golden Rock Beach 5*

Hotel Golden Rock Beach je smešten na samoj plaži, 3 kilometara od centra Marmarisa i 5 kilometara od centra Ičmelera.  Aerodrom Dalaman je udaljen od hotela 90 kilometara. Hotel je otvoren 2012. godine.

Grand Yazici Club Turban 5*

Hotel Grand Yazici Club Turban se nalazi na plaži u mestu Ičmeler a od Marmarisa je udaljen 6 km. Plaža je peščana sa platoom, suncobrani, ležaljke i prostirke su besplatni za korisnike hotela, na plaži i pored bazena.

Grand Yazici Marmaris P. 5*

Hotel Grand Yazici Marmaris Palace se nalazi na samoj plaži, 2 kilometara od mesta Ičmeler i 6 kilometara od Marmarisa. Hotel se sastoji od glavne zgrade i 26 blokova, ima 459 soba i 270 bungalova.

Green Nature Diamond 5*

Hotel Green Nature Diamond je relativno nov hotel, otvoren je 2014. godine a nalazi se na privatnoj plaži. Od centra grada je udaljen 2 km. Hotel poseduje 639 soba od kojih svaka ima klima uređaj, TV, balkon, sef i mini frižder.

Halici Hotel 3*

Hotel Halici se nalazi u centru Marmarisa, na oko 200 m od obale mora.Od aerodroma u Bodrumu je udaljen oko 150 km.Poseduje restoran, bar, bazen sa toboganom, dečiji bazen kao i besplatno korišćenje WiFi interneta.

Hawaii 4*

Hotel Hawaii se nalazi na samo 15 m od prelepe peščane plaže, oko 1,2 km od marine, 130 km od aerodroma u Bodrumu.Hotel je renoviran 2013. godine.Objekat poseduje glavni resotran, dva bara, bazen za pdrasle, bazen za decu, bilijar , fitnes, i WiFi ograničenog protoka (u lobiju je besplatan).

Idas 4*

Hotel Idas se nalazi u Ičmeleru, na 350 metara udaljenosti od plaže. Hotel je kompletno renoviran 2014. godine. U sklopu hotela nalazi se bar i restoran, bazen za odrasle sa odeljkom za decu, stoni tenis, bilijar, fitnes sauna i još mnogo toga.

Ideal Pan. Holiday Village HV

Ideal Panorama Holiday Village kompleks se nalazi u mestu Marmaris. Svaka smeštajna jedinica poseduje TV sa ravnim ekranom i satelitskim kanalima, fen za kosu, kao i pogled na more, planine ili bazen.

Ideal Prime Beach 5*

Hotel Ideal Prime Beach se nalazi na samoj plaži, na 2,5 kilometara od centra Marmarisa i na 110 kilometara od aerodroma Dalaman. Hotel je u potpunosti renoviran 2015/2016 godine i poseduje recepciju, loby bar, 2 bazena i još mnogo toga.

Kaya Maris 4*

Hotel je udaljen samo 20 m od gradske peščano-šljunkovite plaže, 2 km od Marmarisa i 135 km od aerodroma Bodrum.Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.Tursko kupatilo, fitnes centar, bilijar, stoni tenis su samo neke od aktivnosti koje mozete probati.WiFi u lobiju.

Lalila Blue Suites Hotel 4 *

Hotel Lalila Blue Suites Hotel (ex Kalmeci) 4 * se nalazi na 200 metara od peščane plaže i 1200 m od centra Marmarisa. Objekat se sastoji iz restorana, 2 bara, 2 bazena, saune, turskog kupatila i ostalih pomoćnih delova koji su namenjeni za relaksaciju. 

Letoile Hotel 4*

Letoile Hotel se nalazi u Ičmeleru, na 8 kilometara udaljenosti od centra Marmarasa i na samoj peščano-šljunkovitoj plaži. Hotel poseduje ukupno 201 sobu, 3 bara, bazen, tursko kupatilo, saunu, mini fudbal, tenis, bilijar i još mnoštvo toga.

Marbas 3*

Hotel Marbas se nalazi u najlepšem delu plaže u Ičmeleru, na samom kraju zaliva. Hotel je potpuno renoviran 2013. godine. Od centra Ičmelera je udaljen 200 metara, a do centra Marmarisa ga vodi šetalište uz obalu dugo oko 10 kilometara.    

Maris Beach 3*

Hotel se nalazi na sopstvenom delu gradske plaže, 1,5 km od centra Marmarisa, oko 135 km od aerodroma Bodrum. Ovo je dobar hotel u gradskoj zoni, na šetalištu, nadomak kafića i šoping molova. Prelep i moderan objekat sa odličnom lokacijom.

Marsyas 2*

Hotel Marsyas je udaljen 500 m od peščano šljunkovite plaže, suncobrani i ležaljke se naplaćuju. Hotel je renoviran 2018. godine. U sklopu hotela se nalazi restoran, bar, otvoren bazen, relax deo, stoni tenis i mnoštvo toga.

Marti La Perla 4*

Hotel Marti La Perla se nalazi u Ičmeleru na 50 m od plaže i na oko 8 km od centra Marmarisa.Plaža je peščana, na njoj se nalaze suncobrani i ležaljke koji su besplatni kako na plaži tako i pored bazena koji su u sastavu hotela.

Marti Resort 5*

Hotel Marti Resort se nalazi na 8 km od Marmarisa i 1 km od centra Ičmelera. Poseduje sopstvenu plažu koja je peščano-šljunkovitog tipa, na kojoj se nalaze ležaljke, suncobrani, madraci i peškiri koji su besplatni za goste objekta.

Mert Seaside 3*

Mert Seaside Hotel 3* se nalazi na 20 metara udaljenosti od mora. Centar grada Marmaris je udaljen 1 kilometar, dok je aerodrom Dalaman udaljen 90 kilometara. Hotel raspolaže sa ukupno 73 sobe.

Myra 3*

Hotel Myra se nalazi na 700 metara udaljenosti od centra Marmarisa i 90 kilometara od aerodroma Dalaman. Plaža se nalazi na udaljenosti od 200 metara. Hotel je otvoren 1992. godine, dok je poslednje renoviranje bilo 2015. godine.

Oylum Garden 3*

Hotel Oylum Garden 3* se nalazi u Ičmeleru na oko 8 km od Marmarisa, plaža je gradska, peščanog tipa a suncobrani i ležaljke se dodatno naplaćuju. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, lepo su uređene i zadovoljiće prosečnog turistu.

Palmea Hotel 4*

Palmea Hotel se nalazi na 250 metara udaljenosti od plaže, 95 kilometara od aerodroma i 2 kilometara od centra Marmarisa. Hotel sadrži restorane, sky bar, loby bar, bazen na otvorenom sa odvojenim delom za decu, spa centar, WI-FI internet i još mnogo toga.

Pasa Beach 4*

Hotel se nalazi na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži, 3 km od centra Marmarisa, a na 140 km od bodrumskog aerodroma.Sastoji se iz dva bloka koja su opremljena restoranima, barovima, bazenima i toboganima.WiFi internet je besplatan u lobiju.

Pasa Bey 4*

Hotel Pasa Bey se nalazi na 300 metara udaljenosti od centra Marmarisa, 90 kilometara od aerodroma i 500 metara od mora. Sve smeštajne jedinice imaju klima uređaj, balkon, kupatilo, fen, TV, direktnu telefonsku liniju i mini bar.

Poseidon 4*

Hotel Poseidon se nalazi na samom šetalištu, preko puta sopstvenog dela gradske plaže, na samo 1 km od centra Marmarisa, a 145 km od aerodroma u Bodrumu.Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.Restorani, bazeni, đakuzi, tursko kupatilo je samo deo sadržaja ovog hotela.

Quadas 4*

Hotel Quadas je smešten na samoj peščanoj plaži u Ičmeleru. Od centra Marmarisa je udaljen 10 kilometara, a u neposrednoj blizini se nalazi veliki broj prodavnica i restorana. Hotel sadrži otvoreni bazen, WI-FI internet, spa centar i još mnogo toga.

Sentido Orka Lotus Beach 5*

Hotel Sentido Orka Lotus Beach 5* se nalazi na svojoj privatnoj plaži čija je dužina neverovatnih 650 m, a od centra Marmarisa  je udaljen 6 km. Obiman je sadržajem koji će udovoljiti svima a izdvojili bi tursko kupatilo, saunu, aerobik i sportove na vodi.

Sesin 4*

Hotel Sesin je udaljen 100 m od javne peščano-šljunkovite plaže, oko 1,5 km od centra Marmarisa i oko 134 km od aerodroma Bodrum.Objekat poseduje mnogobrojne animacije - fitnes centar, saunu, masaže, bazene za decu, TV salu. WiFi internet poseduje svaka soba i besplatan je.

Tropikal Beach 4*

Tropikal Beach Hotel 4*se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži, oko 3 km do centra Marmarisa do koga vodi uređeno šetalište.Pored prelepih bazena hotel poseduje i tursko kupatilo, saunu, bilijar, stoni tenis, masaže kao i internet kutak.Ležaljke na plaži se doplaćuju.

Turunc Premium Hotel 5*

Hotel Turunc Premium Hotel nalazi se na otvorenom moru u mestu Turunc od čijeg centra je udaljen 700 m, a od Marmarisa 20 km. Objekat je smešten na peščano  šljunkovitoj plaži čija je dužina 100 m, suncobrani i ležaljke su besplatni za korisnike.

Turunc Resort 5*

Hotel Turunc Resort je ušuškan u šumi na zalivu Turunč. Udaljen je oko 25 km od centra grada, hotel je kompletno renoviran 2013. godine. Objekat pruža velike mogućnosti za goste hotela i samim tim opravdava svojih 5 zvezdica.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.