Na 95 km od Soluna, na samom početku Sitonije, nalazi se Metamorfozis, mesto koje će Vas, kako i sam naziv kaže, preporoditi. A kako i ne bi, kada ga s pravom nazivaju vazdušnom banjom Halkidikija. Četinarska šuma koje ima u izobilju stvara posebnu mikroklimu ovog mesta. Izuzetan je i park koji je idealan za prijatne šetnje u pomešanim mirisima četinara i mora. Okolina parka je centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu. Tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana. Ako želite da negde pobegnete od gužve i vreve onda je Metamorfosis pravi izbor. Ako Vam neće smetati nedostatak noćnog života i burnijih sadržaja, eto samo još jedne potvrde da će Vas se očarati, a sasvim sigurno i preporoditi i opustiti.
U zavisnosti od dela plaže koji posmatrate možemo reći da Metamorfozis ima različite prilaze vodi, od peščano-šljunkovitih preko krupno šljunkovitih, do kamenih (samo pri ulasku u more), ali celu plažu greje zapadno sunce koje omogućava uživanje na plaži do kasnih poslepodnevnih sati.

Kompletna ponuda

Apartmani Metamorfozis

Apartmani Metamorfozis su jedni od nabolje opremljenih apartmana u ponudi. Nalaze se u centru mesta u blizini crkve i hotela Simeon. Raspoređeni su u dve vile koje su od plaže udaljene 160 i 250 metara. Svaki apartman poseduje veš mašinu.

Golden Beach Hotel 3*

Golden Beach hotel poseduje bazen, restoran sa otvorenom i zatvorenom baštom pored bazena, besplatan parking, lift i pruža gostima besplatno korišćenje WiFi interneta i klima uređaja. Nalazi se u samom centru Metamorfozisa, na 20m od plaže. 

Vila Kostas Metamorfozis

Kostas je apart. hotel novijeg datuma i nalazi se na 120 metara od plaže. Jedna je od najluksuznijih, moderno opremljenih vila, kako u Metamorfozisu, tako i na celoj Sitoniji. Poseduje i prelep bazen (11m x 6m).

Vila Reveka

Vila Reveka nalazi se u samom centru, na samo minut hoda od plaže i od ulice koja je puna marketa i taverni. U svim studijima i apartmanima se nalazi izdvojena kuhinja, kupatilo sa TWC-om, TV, WiFi i klima uređaj koji je uključen u cenu.

Vila Sigo

Vila Sigo se nalazi u Metamorfozisu i smeštena je na 190 metara udaljenosti od plaže. Raspolaže četvorokrevetnim apartmanima i šestokrevetnim dupleksom na prvom spratu. Sve smeštajne jedinice imaju TV i klima uređaj čije korišćenje ulazi u cenu.

Vila Vangelis Metamorfozis

Vila Vangelis se nalazi na 110 m od mora, u neposrednoj blizini crkve, na samo 70 m od glavnog trga i odmah pored vile Kostas, gde gosti imaju pravo na besplatno korišćenje bazena. Smeštaj u novijoj kući na savršenoj lokaciji garantuje potpuni odmor.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.