Kompletna ponuda

Vila Angelos Nea Kalikratia

Vila Anna Nea Kalikratia

Vila Anna spada u jedne od najopremljenijih vila. Nalazi se u širem centru, na oko 100m udaljenosti od plaže. Poseduje duplex apartmane i svaki poseduje odvojenu kuhinju, TWC, TV, WiFi i klima uređaj koji se plaća na licu mesta.

Vila Artemida

Vila Atina Nea Kalikratia

Vila Atina nalazi se na oko 100m od plaže u mirnom delu Nea Kalikratije. U neposrednoj blizini kuće nalazi se glavno šetalište, veliki supermarket kao i brojni kafići i restorani. Kompleks raspolaže trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima. Objekat poseduje besplatan WiFi.

Vila Atlantis 1

Vila Atlantis 1 nalazi se u centru Nea Kalikratije u pešačkoj zoni, na oko 100m udaljenosti od plaže. Objekat raspolaže sa trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima, kao i petokrevetnim i sedmokrevetnim dupleks apartmanima. Preporučuje se svim kategorijama turista.

Vila Atlantis 2

Vila Atlantis 2 nalazi se 100m od plaže, u neposrednoj blizini centra Nea Kalikratije, u mirnoj ulici. Kuća poseduje prostrane i lepo uređene dupleks apartmane za boravak većeg broja osoba. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WiFi i klima uređaj. 

Vila Davidana

Vila Dimitris 1 Nea Kalikratia

Vila Dimitris je nalazi u mirnom delu Nea Kalikratije, na oko 4 minuta hoda od glavne plaze i na samo 1 minut hoda od sporedne (divlje) plaze. Apartmani gledaju na lep park, a u blizini se nalazi igraliste za decu.

Vila Dimitris 2 Nea Kalikratia

Vila Dimitris 2 nalazi se na oko 200m udaljenosti od duge peščane plaže, u mirnoj ulici. Kompleks poseduje lepo uređeno dvorište. U okviru svake smeštajne jedinice nalazi se potpuno opremljena kuhinja, kupatilo, terasa, TV, WiFi i klima uređaj. Preporučuje se svim kategorijama turista.

Vila Dora Nea Kalikratia

Vila Dora se nalazi na samoj plazi, nedaleko od centra Nea Kalikratije. Na samo minut hoda od vile je supermarket. Potpuno nova vila, opremljena novim namestajem, plazma televizorima, klima uredjajem koji je ukljucen u cenu. 

Vila Filareti

Vila Filareti se nalazi na odlicnoj poziciji, u centru Nea Kalikratije, na samoj plazi. U blizini vile su supermarket, pekara i zelena pijaca. Vila Filareti ima prostrane terase sa pogledom na more i plazu. 

Vila Filipos Nea Kalikratia

Vila Filipos se nalazi na 500 metara od Nea Kalikratije, na samoj plazi. Plaza je neuredjena, poludivlja. Vila ima prostrane apartmane i lepo dvoriste. Koriscenje klima uradjaja je ukljuceno u cenu, vila ima WiFi internet. Supermarket je na oko 900 metara od vile.

Vila Iraklis

Vila Iraklis nalazi se na oko 60m udaljenosti od plaže. Kompleks raspolaže sa trokrevetnim studijima i apartmanima. Svi smeštajni kapaciteti poseduju terasu sa pogledom na more, TV, klima uređaj, opremljenu kuhinju, kupatilo. Kuća ima besplatan WiFi.

Vila Irini Nea Kalikratia

Vila Irini je potpuno nova kuca. Nalazi se na odlicnoj lokaciji, u ulici koja je paralelna sa pesackom zonom, nadomak centra, a na 120 metara od plaze. Koriscenje klima uradjaja je ukljuceno u cenu, a vila ima WiFi internet.

Vila Janis Nea Kalikratia

Vila Kali Krati

Vila Kali Krati nalazi se u prvom redu kuća u centru mesta, sa pogledom na park i more, na oko 80m udaljenosti od plaže. Kompleks raspolaže dvokrevetnim apartmanima. Sve smeštajne jedinice poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WiFi i klima uređaj.

Vila Katerina Nea Kalikratia

Vila Katerina nalazi se u neposrednoj blizini prelepog parka, a od glavne plaže je udaljena oko 150m. Poseduje duplex apartmane, a u svakom se nalazi kuhinja, dve sobe, terasa, TWC, TV, WiFi i klima uređaj koji se plaća na licu mesta.

Vila Le Monde 5

Vila Le Monde 5 nalazi se na 200m od duge peščane plaže, u mirnoj ulici. Kuća ima lepo uređeno dvorište puno zelenila. U okviru kompleksa postoje dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni apartmani, kao i četvorokrevetni dupleks apartmani. Preporučuje se parovima i porodicama sa decom.

Vila Lica

Vila Lica nalazi se nedaleko od centra Nea Kalikratije, u mirnom delu mesta, na oko 100m udaljenosti od plaže. Kompleks raspolaže trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima. Objekat poseduje lift i sopstveni parking koji je namenjen gostima.

Vila Marija Nea Kalikratia

Vila Marija se nalazi u centru Nea Kalikratie, na setalistu, oko 120 metara udaljenosti od plaze. Apartmani imaju prelepe balkone. Klima uradjaj i WiFi internet su ukljuceni u cenu. Mesara se nalazi u prizemlju vile, a supermarket je u neposrednoj blizini.

Vila Mikes

Vila Mikes se nalazi u mirnom delu Nea Kalikratije, na oko 4 minuta hoda od glavne plaze i na oko 2 minuta hoda od sporedne. Supermarket i pekara se nalaze u neposrednoj blizini vile. Objekat poseduje TV salu, ima WiFi internet...

Vila Niki Nea Kalikratia

Vila Niki se nalazi na odličnoj poziciji, u centru mesta i na oko 100m od plaže. Kuća raspolaže sa duplex apartmanima od kojih svaki poseduje dnevnu i dve spavaće sobe, opremljenu kuhinju, kupatilo, TV i klima uređaj.

Vila Paraktio

Vila Paraktio je locirana na samoj obali, u mirnijem delu Kalikratije, na oko 1,5km od grada. U pitanju je kuća koja je smeštena na velikom posedu u oazi zelenila i predstavlja idealan izbor za porodice i turiste jer poseduje sopstvenu plažu udaljenu samo 30m od objekta.

Vila Sofia Nea Kalikratia

Vila Sofia ima odlican polozaj. Nalazi se na samoj plazi sa pogledom na more, a u neposrednoj blizini centra Nea Kalikratije. Koriscenje klima uradjaja je ukljuceno u cenu. Vila je takodje na samom setalistu, za one koji to vole...

Vila Sofokles

Vila Sofokles je novija vila, koja se nalazi u mirnom delu Nea Kalikratije, odmah uz Mikes apartmane. Objekat je na oko 4 minuta hoda od glavne plaze i na oko 2 minuta hoda od sporedne. Klima uredjaj je ukljucen u cenu.

Vila Stojna

Vila Teana

Vila Teana se nalazi u Nea Kalikratiji, na samo 30 metara od plaze. Objekat je na odlicnoj lokaciji, blizu centra i zelene pijace. Koriscenje klime je ukljuceno u cenu. Supermarket se nalazi u prizemlju vile.

Vila Vasiliki Nea Kalikratia

Vila Viktor 1

Vila Viktor se nalazi u mirnom delu Nea Kalikratije i udaljena je oko 230m od plaže. Kuća raspolaže duplex apartmanima, a svaki od njih poseduje opremljenu kuhinju, veliku terasu, TWC, TV, WiFi i klima uređaj koji se plaća na licu mesta.

Vila Viktor 2

Vila Viktor 2 nalazi se u blizini centra Nea Kalikratije, na oko 50m udaljenosti od peščane plaže. Kompleks raspolaže trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima. Sve smeštajne jedinice poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WiFi i klima uređaj koji se plaća na licu mesta.

Vila Vladan

Vila Vladan se nalazi u širem centru Nea Kalikratije, na oko 120m udaljenosti od plaže. Svaki apartman poseduje kompletno opremljenu kuhinju, balkon ili terasu, TWC, TV, WiFi i klima uređaj koji se plaća na licu mesta. 

Vila Zoi Nea Kalikratia

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.