Neos Marmaras je jedno od najpoznatijih letovališta na poluostrvu Sitonija. Karakteriše ga kristalno čisto more i dve duge pešcane plaže, gradska plaža, i plaža Paradiso, u čijem zaledju se nalazi borova šuma. Letovalište je kao stvoreno kako za porodice koje traže odmor i opuštanje, tako i za mlade parove željne istraživanja skrivenih i netaknutih plaža tokom dana i dobrih kafića i klubova u večernjim časovima. Uzimajući u obzir prirodu Sitonije, njeno bogatstvo, skrivene plaže, borove šume, maslinjake, prijatnu klimu, Neos Marmaras postaje sve popularnije letovalište ovog dela Halkidikija. Izgradjen na tri brežuljka, dominira na prostranom zalivu Toroneos. U samom mestu postoje dve plaže. Gradska plaža je prostrana i široka peščana plaža, više puta nagradjivana plavom zastavicom, na čijem kraju se nalazi jedan od najpoznatijih i najluksuznijih hotelskih komplexa - komplex Porto Carras, koji je do sad ugostio mnoge kako domaće tako i strane sportiste, javne ličnosti, političare. Na drugom kraju se nalazi, kako joj ime samo kaže, rajska plaža, plaža Paradiso koja zadnjih godina postaje sve popularnija i traženija kod naših turista.

Kompletna ponuda

Apart. hotel Zeppos

Apart. hotel Zeppos nalazi se na 250m od gradske plaže i 900m od drugog centra mesta. Objekat poseduje lepo dvorište sa roštiljem, sopstveni parking i malu recepciju. Smeštajne jedinice imaju WiFi internet i klima uređaj (korišćenje ulazi u cenu).

Hotel Star Paradise

Hotel Star Paradise se nalazi na samo 100-150 metara od plaže Paradiso i 1,5-2 km od Neos Marmarasa. Hotel raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, ima parking i bežični internet.

Vila Agapi Neos Marmaras

Vila Agapi se nalazi u centralnom delu Neos Marmarasa, na 150m od mora i 500m od gradske plaže. Objekat raspolaže sa studijima, apartmanima kao i dupleks apartmanima. Sve smeštajne jedinice imaju komfornu terasu, TV i klima uređaj. 

Vila Agnanti

Vila Agnanti je odlično pozicionirana i nalazi se na 50m udaljenosti od mora i šetališta. Objekat poseduje recepciju, a gostima je na raspolaganju i roštilj koji se nalazi u dvorištu. Apartmani na prvom i drugom spratu imaju prelep pogled na more i luku.

Vila Albatros

Vila Albatros se nalazi u strogom centru letovališta, na oko 600 metara od glavne plaže. Svi studiji unutar vile imaju bočni pogled na more i opremljeni su klima uređajem, WI-FI internetom, koji je uračunat u cenu, kao i TV-om.

Vila Alcano

Vila Alcano se nalazi na izvanrednoj lokaciji, u samom centru, na samo 50 metara od mora i na 6-7 minuta hoda do plaže. Vila Alcano raspolaže dvokrevetnim studijima i trokrevetnim studijima. Pogodna za one koje vole strogi centar.

Vila Alfa Alfa

Vila Alfa Alfa se nalazi u najlepšem delu Neos Marmarasa, na samo 30m od gradske plaže i u blizini igrališta. Kuća je potpuno renovirana za leto 2017 i raspolaže studijima i apartmanima od kojih većina ima prelep bočni pogled na more.

Vila Alkioni

Vila Alkioni se nalazi u mirnom delu mesta, uz obalu mora, na 100m udaljenosti od plaže. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji sadrže opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu sa pogledom na more, TV, klima uređaj i WiFi internet. 

Vila Anesis

Vila Anesis nalazi se na 200m od gradske plaže. Kompleks raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorekrevetnim studijima, kao i trokrevetnim apartmanima. Sve smeštajne jedinice poseduju čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WiFi i klima uređaj.

Vila Anna Neos Marmaras

Vila Anna je smeštena u mirnoj ulici u samom centru letovališta, na 100m od obale i šetališta, što čini ovu lokaciju izuzetno pogodnom. U neposrednoj blizini vile nalaze se brojne prodavnice, kafići i restorani. Studiji su opremljeni klima uređajem i TV-om.

Vila Artemis Neos Marmaras

Vila Artemis je smeštena na izuzetnoj lokaciji u nesporednoj blizini šetališta, na 100m od gradske plaže i 150m od centra. Raspolaže smeštajnim jedinicama koje sadrže opremljenu kuhinju, kupatilo, TV, terasu, klima uređaj i besplatan WiFi internet.

Vila Blue House

Vila Blue House se nalazi na odličnoj lokaciji, na svega 80m od strogog centra Neos Marmarasa, a od šetališta i mora je udaljena oko 50m. Kompleks je novijeg datuma, sa velikim i prostranim studijima, koji imaju bočni ili direktan pogleda na more ili luku. 

Vila Blue Sea N. Marm.

Vila Blue Sea se nalazi na uzvišenju iznad crkve u Neos Marmarasu, udaljena 150 m od centra mesta i 600 m od gradske plaže. Ovo je objekat sa najlepšim pogledom u Neos Marmarasu. Sve smeštajne jedinice imaju SAT TV, besplatan WiFi internet, klima uređaj, kuhinju i terasu.

Vila Clio

Apart.hotel Clio nalazi se u mirnom delu Neos Marmarasa, na oko 100m od centra, oko 120m od mora i 450m od gradske plaže. Kompleks poseduje bazen sa barom, okružen ležaljkama. Sve jedinice će biti kompletno renovirane za sezonu 2018.

Vila Dioskuri

Vila Dioskuri se nalazi na 80 metara od plaže u delu Neos Marmarasa koji se popularno naziva „Paradiso“, na nešto više od 800 metara od centra Neos Marmararasa. Vila ima dvorište sa prostorom za dečiju razonodu, a ispred vile postoji prostor za parkiranje.

Vila Dioskuri mezonete

Mezonete Dioskuri se nalaze na 100 metara od plaže Paradiso. Nisu u glavnom objektu vile Dioskuri, već se nalaze u kompleksu mezoneta koje su tipski gradjene. Mezonete Dioskuri su na dva nivoa, a svaka mezoneta ima svoje parking mesto.

Vila Dire

Vila Dire se nalazi u najlepšem, centralnom delu Neos Marmarasa na oko 20 metara od obale, a na 5 minuta lagane šetnje do gradske peščane plaže. U prizemlju vile se nalazi dečija igraonica čije je korišćenje besplatno za goste kuće.

Vila Dr Serhan

Vila Dr Serhan je smeštena u centralnom delu Neos Marmarasa, u blizini mora a na oko 900 metara od gradske i Paradiso plaže. Raspolaže trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima, koji poseduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo i komfornu terasu.Korišćenje klima uređaja i TV-a se dodatn

Vila Efi 1

Vila Efi 2

Vila Eleni Neos Marmaras

Vila Eleni se nalazi na izvanrednoj lokaciji, jednom od trgova, u samom centru letovališta na samoj obali i šetalištu. U neposrednoj blizini nalaze se kafići, radnje i restorani. Kompleks je od velike gradske plaže udaljen oko 400m, a od Paradiso plaže oko 1450m. 

Vila Elli

Vila Elli je smeštena u manjoj ulici, na 20m od prelepog trga odakle polaze izletnički brodići, a od gradske plaže je deli desetak minuta. Raspolaže trokrevetnim studijima koji imaju TV, besplatan WiFi internet i klima uređaj (korišćenje uračunato u cenu).

Vila Elli New

Vila Elli New je smeštena u manjoj ulici, na 20m od prelepog trga odakle polaze izletnički brodići, a od gradske plaže je deli desetak minuta. Objekat u ponudi ima potpuno novi luksuzni apartman i dupleks sa galerijom u prizemlju.

Vila Georgia Neos Marmaras

Vila Giannis

Vila Giannis nalazi se na ulazu u Neos Marmaras, na 250m udaljenosti od poznate plaže Paradiso i dvadesetak minuta hoda do centra mesta. Ova vila je pravi izbor za miran porodični odmor. Gostima pruža besplatno korišćenje klima uređaja i WiFi interneta.

Vila Ina 1

Vila Ina 1 se nalazi na izuzetno lepoj poziciji, na samo 1-2 minuta hoda do plaže. Vila raspolaže dvokrevetnim studijima i dvokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem. Određen broj terasa u vili Ina 1 ima lep pogled na more.

Vila Ina 2

Vila Ina 2 ima idealnu lokaciju. Nalazi se na samo 50 metara od obale i na nekih 100 metara od prvih plaža na najvećoj i najlepšoj gradskoj plaži Neos Marmarasa. Od centra mesta i mase prodavnica i restorana, vila je udaljena 3 minuta laganog hoda.

Vila Ioannou Studios

Vila Ioannou Studios je od gradske plaže u Neos Marmarasu udaljena samo 50 metara. Vila poseduje dvokrevetne i četvorokrevetne studije. Vila sadrži WI-FI internet, klima uređaje, a ispred vile se nalazi dvorište sa nadstrešnicom, roštiljem i ljuljaškom.

Vila Janis 1 Neos Marmaras

Vila Janis 1 je udaljena od gradske plaže oko 120 metara. Vila poseduje dvokrevetne studije i četvorokrevetne apartmane od kojih većina ima pogled na more. Vila Janis 1 poseduje WI-FI internet kao i klima uređaje.

Vila Janis 2 Neos Marmaras

Vila Janis 2 je udaljena od gradske plaže oko 150 metara. Vila poseduje dvokrevetne studije i trokrevetne i četvorokrevetne apartmane, familiy apartman i dupleks apartman. Vila poseduje WI-FI internet kao i klima uređaje.

Vila Kaiki

Vila Kaiki se nalazi na samoj obali i šetalištu u centralnom delu Neos Marmarasa, a od glavne plaže je udaljena 300m. Krasi je predivan pogled na more i dok. Objekat raspolaže sa dupleks apartmanima. Korišćenje klima uređaja ulazi u cenu. 

Vila Kalina

Vila Kapetanios N. Marm.

Vila Kapetanios je smeštena na uzvišenju u centru Neos Marmarasa, od mora je deli svega 50m, a od plaže desetak minuta hoda. Smeštajne jedinice sadrže opremljenu kuhinju, kupatilo, TV, klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu), terasu i WiFi internet.

Vila Karajanis

Vila Karajanis se nalazi na 80 metara od plaže u delu Neos Marmarasa koji se popularno naziva "Paradiso", na 800 metara od centra Neos Marmarasa. Vila ima bežični internet i parking za goste vile.

Vila Keramaria

Vila Keramaria se nalazi na 50m od plaže Keramaria Beach. Od Neos Marmarasa je udaljena oko 2 km, a od Paradiso plaže je udaljena oko 800 m.Objekat raspolaže apartmanima sa pogledom na more.TV i klima uređaj su uključeni u cenu.

Vila Kostas Neos Marmaras

Vila Kostas se nalazi na odličnoj lokaciji, udaljena svega 10m od glavne plaže. Objekat poseduje četvorokrevetne i petokrevetne apartmane. Apartman je opremljen klima uređajem, TWC-om i velikom terasom sa garniturom i pogledom na more.

Vila Lakis Neos Marmaras

Vila Lakis se nalazi u centru, na samo 50 metara od mora i na 10 minuta hoda do plaže. Vila raspolaže dvokrevetim i trokrevetnim studijima. Još jedna od vila u strogom centru Neos Marmarasa.

Vila Lakis plus

Vila Lakis plus se nalazi u centru, na samo 50 metara od mora i na 10 minuta hoda do plaže. Vila poseduje određen broj renoviranih studija i apartmana, kao i četvorokrevetni dupleks sa dve odvojene prostorije.

Vila Marta Neos Marmaras

Vila Marta je kuca novijeg datuma i nalazi se u mirnom delu Neos Marmarasa na oko 250 metara udaljenosti od mora, a na oko 500 metara od Paradiso plaže.Centar je udaljen na par minuta laganog hoda.Gostima se pruza besplatno koriscenje klime uređaja i TV-a.

Vila Mersinis

Vila Mersinis se nalazi na udaljenosti od 5 kilometara od Neos Marmarasa. Vila predstavlja idealan smeštaj za porodice sa decom prvenstveno zbog velike bašte sa travnatim dvorištem i parkinga koji je na raspolaganju gostima.

Vila Nefeli Neos Marmaras

Vila Nefeli nalazi se na uzvišenju na 270m od Paradizo plaže,a na 500m od centra Neosa Marmarasa.Kompleks poseduje studije sa prelepim pogledom na more.Korišćenje WiFi interneta,klima uređaja i TV-a je uračunato u cenu.

Vila Nestoras

Vila Nestoras je kuća novijeg datuma i nalazi se na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini plaže Paradiso od koje je udaljena svega 60m. Raspolaže lepim i moderno opremljenim studijima sa WiFi internetom, TV-om i klima uređajem (uračunati u cenu).

Vila Nikos 1 Neos Marmaras

Vila Nikos 1 se nalazi u samom centru grada kod fontane, na obali mora, udaljena 400m od glavne plaže. Studiji su prostrani i poseduju terasu sa garniturom, kupatilo, opremljenu kuhinju, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu, WiFi internet.   

Vila Nikos 2 Neos Marmaras

Vila se nalazi na 300m od centra Neos Marmarasa i na 600m od gradske plaže. Svi studiji i apartmani sadrže opremljenu kuhinju, kupatilo, TV, terasu, klima uređaj koji je uključen u cenu. Vila poseduje WiFi internet.

Vila Panorama N. Marmaras

Vila Panorama se nalazi na 250m od glavne plaže. Svi apartmani i studiji gledaju na luku ili plažu Porto Carrasu. Smeštajne jedinice poseduju opremljenu kuhinju, TV, kupatilo, terasu, klima uređaj koji je uključen u cenu i bežični internet (WiFi).

Vila Parthenon

Vila Parthenon je smeštena u mirnom delu Neos Marmarasa, blizu marine. Udaljena je oko 120 m od najbliže plaže, 550 metara od plaže Paradizo i na oko 7-8 minuta od centra. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu kuhinju u okviru sobe, kupatilo, TV i terasu.Besplatan WiFi internet

Vila Sakis Neos Marmaras

Vila Sakis ima odličan položaj u odnosu na plažu. Nalazi se u ravnom delu Neos Marmarasa pored igrališta na oko 110 m od glavne plaže. Raspolaže 1/4  duplex apartmanom sa dve fizički odvojene spavaće sobe. Iz svake sobe se izlazi na terasu koja je sa bočnim pogledom na more. 

Vila Santala

Vila Santala se nalazi na jednom od dva najlepša trga u N. Marmarasu, na početku šetališta ka peščanoj plaži do koje se stiže nakon 5 minuta lagane šetnje. Poseduje apartmane i duplekse, a terase duplexa su imaju sjajan pogled na trg i na more.

Vila Selini

Vila Selini se nalazi u neposrednoj blizini luke.Od Paradiso plaže je udaljena 700m,a od dve manje skrivene plaže je udaljena 200m (5minuta hoda).Vila poseduje veliku krovnu terasu sa roštiljem, koji su na raspolaganju gostima.WiFi internet i klima uređaj uračunati u cenu.

Vila Sisi

Vila Sisi nalazi se na 150m od mora, iznad fudbalskog stadiona, a na 300m od gradske plaže. Kompleks poseduje dvorište i tuš u dvorištu. Studiji i apartmani su namenjeni za dve do pet osoba i poseduju kuhinju, TWC, terasu, klima uređaj, TV i WiFi. 

Vila Sole a Mare

Vila Sole a Mare je novosagrađena vila koja se nalazi u srcu Neos Marmarasa u glavnoj pešačkoj zoni. Od obale je udaljena 20 metara, a od poznate gradske plaže koja vodi ka Porto Carasu 300 metara.Smeštajne jedinice imaju direktan ili bočni pogled na more.

Vila Stefanos

Vila Stefanos se nalazi na početku Neos Marmarasa, od Paradiso plaže je udaljena oko 80 metara. Objekat poseduje sopstveni parking prostor i mogućnost korišćenja WiFi interneta. Apartmani su tipa studio i poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu kao i klima uređaj i TV.

Vila Stela Neos Marmaras

Vila Stela se nalazi na veoma povoljnom položaju, na 100m od plaže,u prvom redu kuća pored igrališta. Apartmani su tipa studio i poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV, klima uređaj i WiFi internet. 

Vila Stella Neos Mar.

Vila Stella je odlična vila novijeg datuma na Paradiso plaži, na oko 250 metara od mora i na oko 800 metara od centra Neos Marmarasa. Vila poseduje veliku zajedničku terasu sa stolovima i stolicama, kao i parking, dvorište i zidani roštilj. 

Vila Stratos Neos Marmaras

Vila Stratos se nalazi u centru Neos Marmarasa kod trga sa fontanom. Udaljena je svega 60m od mora i 450m od gradske plaže. U neposrednoj blizini vile nalazi se supermarket. Korišćenje klima uređaja ulazi u cenu, a WiFi internet je besplatan.

Vila Tasos Neos Marmaras

Vila Tasos se nalazi na oko 200 metara udaljenosti od gradske plaže.Sve smeštajne jedinice poseduju novu, osnovno opremljenu kuhinju, novo kupatilo, terasu, kao i nove TV i klima uređaje, čije je korišćenje uključeno u cenu najma apartmana.

Vila Teodosis

Vila Teodosis se nalazi na samo 50 metara od mora i na 6-7 minuta hoda do plaže. Vila raspolaže dvokrevetnim i dvokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem. Prosečna vila sa pristupačnom cenom.

Vila Thalia

Vila Thalia nalazi se u mirnom delu Neos Marmarasa, na oko 20 minuta hoda od centra i oko 120m od Paradizo plaže. Sve smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WiFi i klima uređaj. Kompleks poseduje parking.

Vila Todoros

Vila Todoros se nalazi na samoj obali, na pešačkoj zoni. Sve smeštajne jedinice imaju komarnike, terasu, frižider, kupatilo/wc, Wi Fi internet, TV, klima uređaj (uključen u cenu). U neposrednoj blizini vile kreće brodić za Porto Carras 

Vila Triton

Vila Triton je nova kuća i nalazi se na 80m od Paradeisos plaže u Neos Marmarasu. Kompleks poseduje studije i mezonete koje poseduju SAT TV, WiFi i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. 

Vila Tzina

Vila Tzina je potpuno renovirana 2015 godine i nalazi se u mirnoj ulici ravnog dela letovališta. Od centra mesta i crkve udaljena je svega 100m, a od gradske plaže 500m. Dozvoljeno je parkiranje ispred samog objekta. Besplatan WiFi internet.

Vila Voula Neos Marmaras

Vila Voula je odlično pozicionirana i nalazi se na šetalištu pored mora u strogom centru Neos Marmarasa. Od male plaže je udaljena oko 150m, a od gradske plaže 350m. Korišćenje WiFi interneta i klima uređaja u apartmanima je uračunato u cenu.

Vila Zeppos

Vila Zeppos je smeštena u prvom centru mesta, a udaljena je 100m od luke iz koje kreće brod ka Porto Carrasu, 900m od gradske plaže i isto toliko od čuvene Paradiso plaže. Objekat ima lift, komarnike, klima uređaj koji ulazi u cenu i WiFi internet.

Vila Zeppos Garden

Vila Zeppos Garden nalazi se na 280m od prelepe plaže. Kuća je u sklopu kompleksa Zeppos Simonitiko i svojim gostima nudi bazen, dečiju zonu, roštilj i parking. Sve smeštajne jedinice poseduju SAT TV, klima uređaj, WiFi i parking.

Vila Zeppos Simonitiko

Vila Zeppos Simonitiko nalazi se u zalivu Simonitiko, na 11km od Neos Marmarasa i na 290m od prelepe plaže. Svi smeštajni kapaciteti poseduju SAT TV, klima uređaj čije je koriščenje uključeno u cenu kao i WiFi. Pravi izbor za kvalitetan odmor zbog mira, bazena i parkinga.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.