Pefki je mesto koje je zadržalo šarm tipičnog grčkog okruženja. Nalazi se na severu ostrva Evia, u zelenilu borovog drveća po kojem je i dobilo ime. Pruža se uz 4 km dugu peščano šljunkovitu plažu koja fascinira lepotom skupa sa kristalno čistim i mirnim morem. Izuzetna mešavina mirisa mora i borovine kao i jedinstven zalazak sunca, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i uvek vas iznova vraća u ovaj raj. Pefki je idealna destinacija za svakog posetioca, a posebno za one koji žele porodičan odmor. Plaža je odvojena od grada širokim šetalištem koje predstavlja centar turističke aktivnosti. Tu se nalaze taverne, restorani, kafići i barovi, prodavnice suvenira, super marketi, pekara, apoteka i mesara, koji zadovoljavaju svakodnevne potrebe posetilaca ovog mesta. Pefki pruža mogućnost pravog i nezaboravnog odmora, zabave i aktivnosti u prirodi. Noćni život, uz grčku muziku i lokalne specijalitete, upotpuniće boravak svakom gostu na Eviji.

Kompletna ponuda

Vila Akrotiri

Vila Akrotiri je smeštena na glavnom šetalištu odmah preko puta plaže. U prizemlju se nalazi kafe bar, a pored vile je supermarket. Objekat poseduje prostrane studije sa kuhinjama, kupatilima, TV-om, komarnicima, WiFi internetom i klima uređajima.

Vila Anemos

Vila Anemos nalazi se na 150m od mora, u mirnom delu Pefkija okružena maslinjacima. U okviru kompleksa postoje dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji, kao i trokrevetni, četvorokrevetni i petokrevetni apartmani, što ga čini pogodnim smeštajem za sve kategorije turista. 

Vila Aris

Vila Aris je potpuno nova vila koja se nalazi u mirnom delu Pefkija, na oko 200m od plaže. Smeštajne jedinice poseduju TWC, terasu, kompletno opremljenju kuhinju, peškire, besplatan WiFi internet i korišćenje klima uređaja bez doplate. 

Vila Asimina

Vila Asimina je smeštena u blizini mora na svega 20m udaljenosti, dok je od centra i gradske plaže deli oko 200m. Objekat poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije. WiFi internet je besplatan, a korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu.

Vila Athineon

Vila Athineon se nalazi u mirnom delu Pefkija, na 200m od plaže. U dvorištu vile se nalazi roštilj i garnitura za sedenje. Smeštajne jedinice imaju opremljenu kuhinju, TWC, besplatan WiFi internet i klima uređaj čije korišćenje ulazi u cenu.

Vila Dimitra 1 Pefki

Vila Dimitra je izuzetno kvalitetna vila, udaljena od mora 40 metara. Nalazi se u drugoj ulici od mora. Vila Dimitra raspolaže studijima za smeštaj dve ili tri osobe i apartmanima za smeštaj četiri osobe. Vila ima bežični internet.

Vila Dimitra 2 Pefki

Vila Dimitra 2 je smeštena u mirnom delu Pefkija, na 160m od plaže i u blizini šetališta i prodavnica. Apartmani su opremljeni WiFi internetom i klima urađajem (korišćenje uračunato u cenu), opremljenom kuhinjom, kupatilom i terasom.   

Vila Drosia 1

Vila Drosia 1 se nalazi u centru Pefkija, odmah uz setaliste koje je od mora udaljeno 60 metara. Restorani i marketi se nalaze u krugu od oko 50 metara oko vile. Odlicna lokacija, blizina plaze, prelep pogled su odlike ove odlicne vile. Klima uredjaj ukljucen u cenu.

Vila Drosia 2

Vila Drosia 2 se nalazi u srcu Pefkija, na samo 80 metara od plaze i na 20 metara od uredjenog gradskog setalista. Posto se nalazi u centru kafici i marketi su na 50 metara od objekta. Poseduje dvoriste s garniturama za sedenje. Klima uredjaj ukljucen u cenu. 

Vila Eleni 1 Pefki

Vila Eleni se nalazi u mirnom delu centra Pefkija, na 100m od mora i luke i 250m od plaže. Apartmani za 2,3 i 4 osobe sadrže opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu i opremljeni su klima uređajem i WiFi internetom (uračunati u cenu). 

Vila Eleni 2 Pefki

Vila Eleni se nalazi na 100 metara udaljenosti od centra Pefkija i na oko 120 metara od gradske plaze. Restoran i supermarket su na 80 metara od vile. Poseduje dvoriste s garniturom za sedenje i druzenje. Koriscenje klima uredjaja ukljuceno u cenu.

Vila Fei

Vila Fei je moderno uređena vila koja se nalazi na samom gradskom šetalištu uz more, u centru grada. Objekat raspolaže apartmanima koji poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, TV, terasu, besplatan WiFi internet i klima uređaj (uključen u cenu). 

Vila Ioannis

Vila Ioannis nalazi se na oko 60m od mora i isto toliko od uređenog šetališta. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije. Svi smeštajni kapaciteti u okviru kompleksa poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WiFi i klima uređaj. 

Vila Kavo Doro

Vila Kavo Doro se nalazi u prvoj ulici, preko puta mora. Vila raspolaže studijima za smeštaj dve ili tri osobe. Svaki studio pored standardne opreme poseduje i peškire. Vila ima signal za bežični internet.

Vila Kerasioti

Vila Kerasioti je smeštena u samom centru mesta, na 50m od plaže i tačno ispred glavnog šetališta. U okolini se nalazi veliki broj restorana, barova, noćnih klubova i supermarketa. Na 30m od vile nalazi se doktorska ordinacija i luka. 

Vila Kontzias

Vila Kontzias je smeštena na 30m udaljenosti od mora, a od gradske plaže i centra grada deli je oko 200m. Objekat raspolaže studijima i dupleksima. Korišćenje WiFi interneta je besplatno, a korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu.

Vila Makris

Vila Makris se nalazi na 250m od strogog centra, na samoj obali, a od plaže je deli samo šetalište i ulica. Apartmani i studiji su opremljeni klima uređajem i WiFi internetom (uračunati u cenu) i imaju direktan ili bočni pogled na more.

Vila Maltemia

Vila Maltemia se nalazi na 250m od strogog centra, na samoj obali, a od plaže je deli samo šetalište i ulica. Apartmani i studiji su opremljeni klima uređajem i WiFi internetom (uračunati u cenu) i imaju direktan ili bočni pogled na more.

Vila Mari Lena

Vila Mari Lena se nalazi u trecoj ulici od plaze, na oko 130 metara. Vila poseduje lepo uredjene studije i apartmane za 2, 3 i 4 osobe na visokom prizemlju i prvom spratu. Koriscenje klima uredjaja je ukljuceno u cenu. 

Vila Maria Louiza

Maria Louiza je izuzetno lepa vila. Nalazi se na 200 metara udaljenosti od mora. Sve smeštajne jedinice su izuzetno prostrane i opremljene modernim nameštajem. Vila poseduje bazen, sopstveni parking i bežični internet.

Vila Meliti

Vila Meliti nalazi se na 50m od plaže i 300m od centra. Ispred same vile nalazi se autobuska stanica i trafika od koje počinje šetalište sa velikim brojem barova, taverni, marketa i kafića. U blizini je i luna park za decu. Vila poseduje kafe bar u prizemlju.  

Vila Meri Pefki

Vila Meri je smeštena na oko 300m udaljenosti od plaže i na oko 400m od strogog centra Pefkija. U okviru kompleksa postoji prelepo dvorište koje je ispunjeno zelenilom i cvećem. Objekat poseduje sopstveni parking. 

Vila Natasa Pefki

Vila Natasha se nalazi u mirnom delu Pefkija, udaljena je 200m od promenade i centra Pefkija i 100 m od gradske plaže. Vila je smeštena u vrtu sa mediteranskim rastinjem u kome se nalazi roštilj, koji je na raspolaganju gostima. Klima uredjaj besplatan.

Vila Nick Pefki

Vila Nick nalazi se 50m od plaže i 300m od centra mesta. Ispred same vile nalazi se autobuska stanica, a preko puta je poznati restoran Akri. Nedaleko je i manji luna park. Poseduje moderno opremljene studije i apartmane. Klima uređaj uključen u cenu. 

Vila Panajotu Cleopatra

Vila Panajotu Cleopatra ima odličnu lokaciju. Nalazi se u prvoj ulici, preko puta mora. Vila ima svoj parking, roštilj i internet, što će svim našim putnicima učiniti ugodan odmor ovog leta...

Vila Papadioti

Vila Papadioti nalazi se na oko 200m udaljenosti od plaže, u mirnom delu centra Pefkija, u blizini šetališta i prodavnica. Kompleks poseduje prelepo dvorište sa garniturama za sedenje. Kuća poseduje sopstveni parking.  

Vila Pefki

Vila Pefki nalazi se na odličnoj poziciji, na oko 150m od plaže, u mirnom delu centra Pefkija i na oko 350m od strogog centra letovališta. Kuća poseduje prelepo dvorište ispunjeno zelenilom i cvećem, kao i garniturama za sedenje. Kompleks raspolaže dvokrevetnim studijima i apartmanima.

Vila Rania Pefki

Vila Rania nalazi se na dobroj lokaciji, na oko 30m od plaže, izdvojena iz centra letovališta, na oko 550m od hotela Galini. U okviru kompleksa nalazi se lepo dvorište puno zelenila sa tremom, garniturama za sedenje i roštiljem. Kuća poseduje sopstveni parking.

Vila Spitaki

Vila Spitaki se nalazi na 1500m od centra Pefkija, a od plaže je deli samo jedna ulica. U cenu su uračunate dve ležaljke i suncobran na plaži za svaki studio kao i klima uređaj i WiFi internet. U dvorištu se nalazi veliki roštilj. Sopstveni parking.

Vila Stelios Pefki

Vila Stelios nalazi se na oko 130m od plaže, u mirnom delu centra Pefkija, u blizini šetališta i prodavnica. U pitanju je kompleks novijeg datuma sa prelepim dvorištem koje je puno zelenila. Svi smeštajni kapaciteti poseduju opremljenu kuhinju, terasu, kupatilo, TV, WiFi i klima uređaj.

Vila Stilvi

Vila Stilvi se nalazi u mirnom delu Pefkija, na 60m od plaže i oko 150m od centra. U sređenom dvorištu nalaze se igralište za decu i roštilj koji su na raspolaganju gostima. Objekat poseduje sopstveni parking. Korišćenje klima uređaja uračunato u cenu.   

Vila Tea Pefki

Vila Tea nalazi se na oko 60m od mora i smeštena je na samom početku šetališta. Do najbliže plaže ima oko 150m šetalištem uz more, a do centra oko 250m. Smeštajni kapaciteti u okviru kompleksa poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, TV, WiFi i klima uređaj. 

Vila Violeta

Vila Violeta nalazi se na odličnoj poziciji, na oko 150m od plaže, u centru Pefkija, u blizini šetališta i prodavnica. Svi smeštajni kapaciteti u okviru kompleksa poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WiFi i klima uređaj. Kuća poseduje sopstveni parking. 

Vila Zoi Pefki

Vila Zoi nalazi se na 150m od mora i isto toliko od uređenog šetališta. Kompleks nudi smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WiFi i klima uređaj. 
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.