Na 98. kilometru jugoistočno od Soluna nalazi se letovalište Polihrono, smešteno u kristalno čistom zalivu Toroneos, okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom. Malo mesto za odmor, porodičan i miran odmor, a uz to se iz Polihrona vrlo lako stiže do svih ostalih lepih plaža u okolini. Polihrono ima veliku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, naročito pogodnu za decu. Na plaži postoji mogućnost iznajmljivanja suncobrana i ležaljki. Puno sunca i prirodnih lepota, dobra snabdevenost, srdačnost i gostoljubivost domaćina, garancija su za dobar odmor. U Polihronu postoje ambulanta, apoteka, pošta, te mnoštvo supermarketa, hotela, taverni, kafića, barova, pekara, picerija i rent a car agencija. Naši turisti ističu Polihrono kao jedno od najomiljenijih mesta za odmor u Grčkoj. Glavno šetalište je odmah do plaže, pa prilikom šetnje, pogled Vam se gubi u plavoj daljini morske pučine. Na plažama Polihrona posebnu atrakciju predstavlja ronjenje. Čista voda ove oblasti idealna je za otkrivanje lepota podvodnog sveta, a iznajmljivanje opreme za ronjenje je vrlo povoljno.

Kompletna ponuda

Apart. hotel Anastasia 1

Apart. hotel Anastasia 1 se nalazi na samoj obali, u mirnom delu Polihrona, pored Apart. hotela Anastasia 2. Za sve one koji žele da imaju direktan ili bočni pogled na more.

Apart. hotel Anastasia 2

Apart. hotel Anastasia 2 se nalazi na samoj obali, u mirnom delu Polihrona, pored Apart. hotela Anastasia 1. Za sve one koji žele da imaju direktan ili bočni pogled na more.

Vila Adam 1

Vila Adam 1 nalazi se u centralnom, ali mirnom delu Polihrona, na oko 70m od plaže. Kompleks poseduje dvokrevetne i trokrevetne apartmane koji su posebno pogodni za porodice sa malom decom. Svi smeštajni kapaciteti imaju kuhinju, TWC, terasu, TV, WiFi i klima uređaj.

Vila Adam 2

Vila Adam 2 je smeštena u mirnom delu Polihrona, na 200m od plaže, u blizini supermarketa. Svi smeštajni kapaciteti u okviru objekta poseduju kuhinju, TWC, terasu, TV i klima uređaj. 

Vila Aleksandra Polihrono

Vila Aleksandra se nalazi na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini glavne ulice i na 70m od plaže. Sve smeštajne jedinice imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj. Odmah pored vile nalazi se vila Aleksandra Star.

Vila Aleksandra Star

Vila Aleksandra Star se nalazi odmah pored vile Aleksandra, u neposrednoj blizini glavne ulice, na 70m od plaže. Raspolaže smeštajnim jedinicama koje su kompletno renovirane 2015 godine i ima privatan parking (parking mesto po apartmanu). 

Vila Anastasia 1 Polihrono

Vila Anastasia 1 se nalazi u centru Polihrona, na oko 260m od plaže. U okviru kompleksa postoje apartmani, a od proleća 2018. godine i moderni i komforni studiji. Svi smeštajni kapaciteti poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV, sef, WiFi i klima uređaj. 

Vila Anastasia 2 Polihrono

Vila Anastasia 2 nalazi se oko 330m od plaže, a u neposrednoj blizini su joj crkva i nekoliko prodavnica. Svi smeštajni kapaciteti poseduju kuhinju, kupatilo, prolaznu terasu, TV, WiFi i klima uređaj. Kompleks je pogodan za više porodica sa decom ili veće društvo.

Vila Anti 1

Vila Anti 1 se nalazi u blizini plaže, na 50m od mora. Raspolaže prostranim, opremljenim apartmanima koji se sastoje od dnevnog boravka, spavaće sobe,  opremljene kuhinje, kupatila, terase sa garniturom za sedenje, TV-a i klima uređaja (uračunat u cenu).   

Vila Anti 2

Vila Anti 2 je smeštena u neposrednoj blizini šetališta pored plaže u Polihronu. Raspolaže četvorokrevetnim apartmanima koji se nalaze na prvom spratu. Svaka smeštajna jedinica poseduje TV i klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu.

Vila Aspida

Vila Aspida se nalazi u centralnom delu Polihrona, na oko 100 metara od plaže. Objekat raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Studiji poseduju kompletno opremljenu kuhinju, twc, fen, sef, terasu, TV i klima uređaj.

Vila Avra Polihrono

Vila Avra se nalazi na 20m od plaze. Raspolaze  1/4 i 1/4 apartmanima sa pomocnim krevetom. Smestajne jedinice u prizemlju, prvom spratu i potkrovlju, imaju bocni pogled na more. Svaki apartman poseduje kuhinju, kupatilo, TV i terasu. U dvoristu se nalazi rostilj, koriscenje klime je ukljuceno

Vila Center Plaza

Vila Center Plaza nalazi se u centralnom delu Polihrona, na 50m od plaze. Raspolaze studijima 1/3 i 1/4. Studiji poseduju kuhinju, kupatilo, terasu. Svaki studio ima TV i klima uredjaj. Upotreba klima uredjaja ukljucena je u cenu. . Gostima je na raspolaganju WI-FI.

Vila Chrystal Magic

Vila Chrystal Magic je smeštena u mirnoj ulici ispod puta i od plaže je udaljena oko 200m. Sve smeštajne jedinice poseduju opremljenu kuhinju, komfornu terasu sa garniturom za sedenje, TWC, WiFi internet i klima uređaj čije se korišćenje ne doplaćuje.

Vila Dani

Vila Dani, nekad poznata kao vila Gramatiki, kompletno je renovirana 2015 godine. Nalazi se na 50m od plaže i 120m od centra mesta. Raspolaže opremljenim dupleksima i studijima. Korišćenje klima uređaja i WiFi interneta je besplatno za goste vile.  

Vila Dani Lux

Vila Dani Lux se nalazi u istom dvorištu pored vile Dani. Vila poseduje 5 ležaja tipa mezonet kao i garniture na razvlačenje. Apartmani su moderno uređeni i zadovoljavaju visoke standarde gostiju.

Vila Dimitris Eleni

Vila Dimitris Eleni je smeštena na samoj obali mora, uz plažu. Objekat raspolaže kompletno opremljenim studijima i apartmanima koji poseduju terasu sa garniturom za sedenje. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu.

Vila Eleni Polihrono

Vila Eleni se nalazi na samoj plazi u centralnom delu Polihrona. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije. Smestajne jedinice, koje se nalaze na prvom spratu, poseduju  kuhinju, kupatilo, TV, klima uredaj cije koriscenje je ukljuceno u cenu. Vila poseduje i mogucnost koriscenja WiFia.

Vila Erato Polihrono

Vila Erato nalazi se u Polihronu na početku šetačke zone, na 80m udaljenosti od plaže i 150m od centra. Svi studiji i apartmani u okviru kompleksa poseduju opremljenu čajnu kuhinju, TWC, terasu ili balkon, TV, WiFi i klima uređaj koji se plaća na licu mesta.

Vila Erodios 1

Vila Erodios nalazi se na 30 m od plaze u mirnom delu Polihrona. Svi apartmani poseduju kuhinju, kupatilo, balkon, TV i klima uredjaj cije je koriscenje ukljuceno u cenu najma apartmana. U vili postoji i mogućnost korišćenja WiFia

Vila Erodios 2

Vila Erodios 2 je novija vila. Nalazi se na nepunih 100 metara od setalista i prelepe plaze i na oko 200 metra od centra Polihrona. Ispred vile je parking, a prekoputa se nalazi decije igraliste sa ljuljaskama i toboganima. Klima i WiFi su besplatni.

Vila Evdokia Polihrono

Vila Finlandia

Vila Finlandia je udaljena oko 150m od plaže i nalazi se u neposrednoj blizini centra Polihrona. Apartmani se nalaze na prvom spratu i sastoje se od kuhinje, kupatila, dnevnog boravka, spavaće sobe, terase, TV-a i klima uređaja (korišćenje uračunato u cenu). 

Vila Hrisula 2

Vila Hrisula 2 smeštena je u mirnom delu Polihrona, na 250m udaljenosti od plaže. U blizini vile nalazi se supermarket Karatasos. Poseduje dvorišni deo i raspolaže apartmanima koji su opremljeni TV-om i klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cenu.

Vila Janis Beach

Vila Janis Beach nalazi na  plazi u blizini centra Polihrona. U prizemlju vile nalazi se pekara. Većina apartmana ima direktan pogled na more. Svaki studio i apartman poseduju kuhinju, terasu,  TV i klima uredaj cije je koriscenje uracunato u cenu , postoji i mogucnost koriscenja WiFi inte

Vila Janis Polihrono

Vila Janis nalazi se  70m od plaze, u centru Polihrona u blizini glavnog trga. Ispred vile se nalazi dvoriste, u blizini se nalaze posta, apoteka i supermarket. . Svaki apartman ima  kuhinju, TV i klima uredjaj cija je upotreba ukljucena u cenu, postoji i mogucnost koriscenja WiFia.

Vila Joya

Vila Joya je kompletno renovirana 2017 godine i nalazi se u ulici koja se proteže od glavne crkve ka plaži od koje je deli 90m. U neposrednoj blizini vile nalazi se doktorska ordinacija i veliki supermarket. Besplatno korišćenje klima uređaja i WiFi interneta. 

Vila Katerina Polihrono

Vila Katerina nalazi se u neposrednoj blizini centra, na oko 130m od plaže u centralnom delu Polihrona. Svi smeštajni kapaciteti u okviru kompleksa poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, veliku terasu, SAT TV, WiFi i klima uređaj. 

Vila Korali Polihrono

Vila Korali se nalazi u centralnom delu Polihrona, na oko 110 metara od plaže. Sve smeštajne jedinice poseduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma apartmana.

Vila Kostas Polihrono

Vila Kostas smeštena u Polihronu, udaljena je od plaže svega 20m. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima sa opremljenom kuhinjom, kupatilom, TV-om, terasom, klima uređajem čije korišćenje ulazi u cenu i besplatnim WiFi internetom.

Vila Lemonia

Vila Lemonia se nalazi 10 m od plaze u mirnom delu Polihrona prema Haniotiju i poseduje apartmane sa pogledom na more. Apartmani poseduju, odvojenu kuhinju, kupatilo, TV i klima uredjaj cije je koriscenje ukljuceno u cenu. U vili postoji i mogucnost koriscenja WiFia.

Vila Lemonis

Vila Lemonis se nalazi u centralnom delu Polihrona na 120m od plaze. Ovaj objekat raspolaze uredjenim 1/3 i 1/4 apartmanima, koji se nalaze u  prizemlju, na prvom i drugom spratu. Sve smestajne jedinice poseduju kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klimu cije je koriscenje ukljuceno u cenu 

Vila Lenas Garden

Vila Lenas Garden udaljena je 50m od plaže, 150m od centra mesta i nalazi se u mirnom delu Polihrona. Raspolaže potpuno opremljenim apartmanima i dupleksima koji su raspoređeni na prvom i drugom spratu. Korišćenje WiFi interneta je besplatno.

Vila Mariana Polihrono

Vila Mariana nalazi se na izuzetnoj lokaciji u širem centru mesta, na 400m od plaže. Sve smeštajne jedinice poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo (tuš/wc), TV, terasu, besplatan WiFi internet i klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu.

Vila Matamis

Vila Matamis nalazi se u glavnoj ulici u Polihronu, a od plaže je udaljena oko 200m i 50m od trga. Sve smeštajne jedinice poseduju terasu, opremljenu kuhinju, kupatilo, TV, WiFi, i klima uređaj. 

Vila Melina

Vila Melina se nalazi u centralnom delu Polihrona, na 20-ak metara od plaze. Dvoriste kompleksa u kome se nalazi ovaj objekat izlazi na setaliste i plazu. Sve smestajne jedinice poseduju kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uredjaj cije je koriscenje ukljuceno u cenu.

Vila Meskini

Vila Meskini je udaljena 100m od plaže i nalazi se u neposrednoj blizini centra Polihrona. Apartmani kojima vila raspolaže nalaze se na prvom i drugom spratu i sadrže opremljenu kuhinju, terasu sa garniturom za sedenje, kupatilo, TV i klima uređaj.

Vila Mihail

Vila Mihail se nalazi odmah iza restorana Avra u centralnom delu Polihrona, a od plaže je deli svega 20m. Raspolaže trokrevetnim apartmanima koji poseduju zasebnu opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, klima uređaj, TV i WiFi konekciju.

Vila Mihalis Polihrono

Vila Mihalis se nalazi na oko 450 metara od plaze, u sirem centru Polihrona. U sklopu vile se nalazi bazen, bar, dvoriste za decu, rostilj, parking... WiFi internet je obezbedjen u zajednickim prostorijama objekta.

Vila Moustakas

Vila Moustakas se nalazi na 50 metara od plaže. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studiima, koji se nalaze na drugom spratu. Studiji poseduju kuhinju, twc, terasu, TV i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).

Vila Moustakas Lux

Vila Moustakas Lux je smešten odmah pored vile Moustakas u mirnom okruženju, na samo 300m od plaže. Idealan je za porodice koje žele da su blizu plaže, a opet da budu ušuškani za popodnevnu dremku. Izuzetan enterijer ove vile, učiniće da vam boravak bude veoma ugodan. 

Vila Muses in Blue

Vila Muses in Blue nalazi se na odličnoj lokaciji, nedaleko od centra Polihrona, na samo 20m od plaže. Svaka smeštajna jedinica poseduje opremljenu kuhinju, TWC, terasu, TV, klima uređaj i WiFi konekciju. 

Vila Natali Polihrono

Vila Natali nalazi se na oko 300m od gradske plaže. Idealna je za ljubitelje Polihrona, porodice sa decom, ali i za mlade parove koji žele da provedu dane odmora na dugim peščanim plažama. Kompleks je opremljen prostranim dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima.

Vila Neli

Vila Neli se nalazi na izuzetnoj lokaciji u mirnom delu mesta Polihrono i od plaže je deli svega 50m. U blizini vile nalazi se veliki javni parking. Sve smeštajne jedinice imaju kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uračunat u cenu). 

Vila Nemo

Vila Nemo je kompleks od 3 zgrade koja se nalazi na samoj plaži u mestu Polihrono. Nedaleko od kompleksa počinje prelepo šetalište koje se pruža duž čitave obale Polihrona. Nedaleko od kompleksa nalaze se market, pekara, kao i veliki broj kafića.

Vila Nikos Polihrono

Vila Nikos se nalazi na oko 50 metara ili minut hoda do plaze, u mirnom delu Polihrona i nekoliko minuta od supermarketa. Vila je delimicno renovirana 2015. godine (nova kupatila, duseci). Poseduje WiFi internet. 

Vila Noulis

Vila Noulis se nalazi u mirnom delu letovališta, u neposrednoj blizini centra, a od plaže je udaljena oko 180m. U okviru ovog kompleksa ukrašenog sa mnoštvom zelenila i cveća, nalaze se dve zgrade i velika terasa sa suncobranima i stolovima.  

Vila Olga Polihrono

Vila Olga se nalazi u centralnom delu Polihrona, preko puta hotela Akrogiali, a od plaže je udaljena oko 70m. Objekat raspolaže studijima za dve i tri osobe kao i duplex apartmanima. Kompleks poseduje veliko ograđeno dvorište, pa je idealna za porodice sa malom decom. 

Vila Panajotis Polihrono

Vila se nalazi u centralnom delu mesta, na 70m od plaze. Raspolaze apartmanima za smestaj dve do cetiri osobe. Sve smestajne jedinice se nalaze na visokom prizemlju, a svaka od njih poseduje opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, TV, klima uredjaj jeukljucen u cenu.

Vila Panorama Polihrono

Vila Panorama je smestena na uzvisici, sa koje se vidi ceo zaliv Toroneos, a panorama koja se pruza iz vile ce Vas potpuno ocarati. Objekat se nalazi na oko 7-8 minuta od plaze i prodavnica. Vila poseduje bazen, kao i WiFi internet u zoni oko bazena.

Vila Pavlos Polihrono

Vila Pavlos se nalazi u mirnijem delu Polihrona na  140m od plaze. Objekat poseduje prostoriju za poslednji dan boravka i mogucnost koriscenja WiFi interneta. Sve  jedinice imaju kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uredjaj cije je koriscenje ukljuceno u cenu najma apartmana.

Vila Polistilo Spiti

Vila Polistilo Spiti se nalazi na  15m od plaze, u centralnom delu Polihrona. Dvoriste vile izlazi na setaliste i plazu. Svaki studio, apartman i dupleks apartman poseduje TV i klima uredaj cije je koriscenje uracunato u cenu, a postoji i mogucnost koriscenja WiFia 

Vila Popi Polihrono

Vila Popi je dobro pozicionirana i nalazi se u blizini samog centra mesta, a od plaže je udaljena oko 190m. Smeštajne jedinice imaju opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

Vila Posedonio Polihrono

Vila Poseidonio se nalazi na glavnom trgu u centru Polihrona, na 100m od plaže. Objekat raspolaže dvokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima. Sve smeštajne jedinice poseduju opremljenu kuhinju, TWC, TV i klima uređaj. Kompleks poseduje parking u dvorištu.

Vila Rea

Vila Rea udaljena je 100 m od plaze i nalazi se u mirnom delu Polihrona prema Haniotiju. Svi apartmani imaju kuhinju, kupatilo, TV, terasu i klima uredjaj cije je koriscenje ukljuceno u cenu. Vila poseduje prostoriju za poslednji dan boravka i WiFi.

Vila Rodi

Vila Rodi je smestena na samoj plazi. Poseduje rostilj i mogucnost korišćenja WiFia. Raspolaze 1/3 studijima, kao i 1/2, 1/3 i 1/4 apartmanima, vecina smestaja ima pogled na more. Svaki apartman poseduje kuhinju, kupatilo,terasu, TV i klima uredaj cije je koriscenje ukljuceno u cenu

Vila Sakis Polihrono

Vila Sakis je nalazi samo 60 metara od plaze u mirnom delu Polihrona. Izuzetno kvalitetan smestaj, prostrani cetvorokrevetni apartmani sa odvojenom spavacom sobom. Vila Sakis je idealna za porodice sa malom decom ili vece grupe ljudi.

Vila Sarikas

Vila Sarikas se nalazi u širem centru mesta, na oko 400m od plaže. U sklopu kompleksa nalazi se bazen kao i prostrano dvorište koje je idealno za druženje. Svi smeštajni kapaciteti poseduju čajnu kuhinju, TWC, terasu ili balkon, TV i klima uređaj koji se plaća na licu mesta.

Vila Tanasis Polihrono

Vila Tanasis se nalazi u neposrednoj blizini mora, udaljena od plaze nepunih 50 metara. Vila je nedavno renovirana. Zbog svoje lokacije i odlicne cene, omiljena je medju nasim turistima.

Vila Tasula

Vila Tasula se nalazi u centralnom delu Polihrona i udaljena je oko 10 metara od plaže. Vila je kompleks sastavljen od četiri objekta čiji frontalni deo izlazi na more. Svaka smeštajna jedinica ima opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj.

Vila Teramvos Polihrono

Vila Teramvos se nalazi na starom putu za Hanioti, a svega 30m od plaze. Raspolaze  dvoristem, mini igralistem za decu, letnjikovcem sa dva zidana rostilja i pecnicom. Svaki apartman ima parking mesto a gosti vile imaju i mogucnost koriscenja lezaljki i suncobrana.

Vila Vasilis Polihrono

Vila Vasilis se nalazi u mirnom delu Polihrona, na oko 20 metara od plaže. U blizini vile je supermarket, kao i igralište za decu. Postoji mogućnost doplate za polupansion u restoranu koji se nalazi u neposrednoj blizini vile.

Vila Vavdinos

Vila Vavdinos se nalazi na idealnom mestu, u strogom centru Polihronu, u pesackoj zoni u ulici koja se spusta ka moru. Udaljena je oko 60 metara od plaze. Koriscenje klima uredjaja i WiFi internet su besplatni.

Vila Viktoria

Vila Viktoria se nalazi na glavnom putu u Polihronu, na oko 400 metara udaljenosti od plaže. Ovaj objekat poseduje dvorište sa zelenilom u okviru koga se nalaze roštilj, tuš i toalet. Iz dvorišta se ka plaži ide prolazom koji vodi do glavnog puta.

Vila Xenia Polihrono

Vila Xenia nalazi se u blizini crkve i od plaže je udaljena 150m. U neposrednoj blizini vile nalazi se supermarket gde se gosti mogu svakodnevno snabdevati. Apartman u ponudi je renoviran i stvari u njemu su potpuno nove.

Vila Zafiria

Vila Zafiria nalazi se na par minuta od centra letovališta, u mirnom delu Polihrona, na 150m od plaže, što čini ovu lokaciju izuzetno pogodnom. Smeštajne jedinice imaju kuhinju, kupatilo, terasu, TV, klima uređaj (ulazi u cenu) i WiFi internet.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.