Kompletna ponuda

Alexandra Beach 3*

Hotel Alexandra Beach se nalazi u mestu Psalidi, u blizini peščano šljunkovite plaže, na 1,6 kilometara udaljenosti o centra grada Kosa. Hotel sadrži restoran, recepciju, dečije igralište, WI-FI internet, bar, TV, parking, teretanu i bazen.

Grecotel Kos Imperial 5*

Hotel Grecotel Kos Imperial se nalazi u mestu Psalidi, na privatnoj peščanoj plaži, 4 km od grada Kosa. Sastoji se od glavne zgrade i bungalova. Hotel ima glavni restoran, dva bazena sa morskom vodom, sportove na vodi i još mnogo toga.

Kipriotis Aqualand 4*

Hotel Kipriotis Aqualand je udaljen 500 metara od plaže Psalidi. Hotel je idealan za porodice sa decom. Gostima na raspolaganje pruža recepciju, restoran, 3 bazena sa 6 tobogana, baštu, dva bara, teretanu, taniski teren i parking.

Kipriotis Hippocrates 4*

Hotel Kipriotis Hippocrates se nalazi 250 metara od šljunkovite plaže, 3 km od grada Kosa i 25 km od aerodroma. Hotel sadrži recepciju, lift, TV salu, mini market, frizerski salon, bar, restoran, dva teniska terena i još mnogo toga.

Kipriotis Panorama Hot.&Suit. 5*

Kipriotis Panorama Hotel & Suites je smešten u oblasti Psalidi, 400 metara od plaže. Hotel sadrži 3 bara, 2 restorana, menjačnicu, rent-a-car, rent-a-bike, internet kafe, prodavnicu, parking, dva velika bazena i još mnogo toga.

Kipriotis Village 4*

Kipriotis Village kompleks se nalazi na 100 metara od peščano-šljunkovite plaže u mestu Psalidi i 3 km od grada Kosa. Hotel sadrži recepciju, lobi, mini market, 5 restorana, snack bar, 3 bazena i još mnogo toga.

Olga Paradise Apart Hotel 3*

Olga Paradise Apart Hotel se nalazi na 250 metara udaljenosti od plaže i 2 km od Luke. Međunarodni aerodrom je od hotela udaljen 26 km. Gostima su dostupni besplatan WI-FI u lobiju i besplatan parking.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.