Sarti je slikovito mesto koje se nalazi na istočnoj obali Sitonije. Karakteristično je po blagoj klimi, kristalno čistim plavim morem i peščanom plažom dugom 3 km, koja sa pravom nosi Plavu zastavicu za kvalitet. Sa plaže se pruža očaravajući pogled na panoramu Singitikosa - zaliva Svete Gore  i obrise vrhova planine Atosa. U Sartiju postoji mnoštvo taverni, kafića i prodavnica. Prelepo šetalište, mnoštvo mediteranskog zelenila i šumovitih oblasti u okruženju, male ulice i trgovi, izolovane uvale i prelepi vidikovci učiniće Vaš odmor nezaboravnim.

Kompletna ponuda

Vila Afroditi 1

Vila Afroditi je dobila ime po grčkoj boginji lepote i ljubavi i po ocenama gostiju prethodne sezone u potpunosti opravdala i zaslužila taj naziv. Nalazi se u starom delu Sartija, ušuškana u mirnoj ulici, u blizini glavnog trga i crkve, a 100m udaljena od plaže.

Vila Afroditi 2

Vila Afroditi 2 se nalazi u starom delu Sartija, na samo 30 metara od mora, u delu gde je ponuda plaže u Sartiju i najbogatija (brojne taverne, restorani, barovi...) Svi studiji imaju SAT TV i klima uredjaj cije se koriscenje placa na licu mesta.

Vila Agnadi

Vila Agnadi nalazi se na 170m od plaže u starom delu Sartija. Potpuno novi studiji se nalaze na drugom spratu i neki imaju panoramski pogled na more i Sarti.Studiji imaju SAT TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu kao i wi-fi

Vila Ahileas Sarti

Vila Ahileas je smeštena u starom mirnom delu Sartija i udaljena je od mora 170m. Poseduje prostrane petokrevetne apartmane u visokom prizemlju. Apartmani poseduju WiFi internet, SAT i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

Vila Akis 1 Sarti

Vila Akis nalazi se na oko 390m od mora, sa uređenim dvorištem sa roštiljem, parkingom i manjim dečijim igralištem. Poseduju terase koje imaju pogled na uređeno dvorište ili susedne vinograde i bašte.

Vila Akis 2 Sarti

Vila Akis 2 se nalazi na odličnoj lokaciji, u samom centru Sartija i na 50m od plaže. Raspolaže sa moderno opremljenim smeštajnim jedinicama na prvom spratu, za smeštaj od 3 do 4 osobe. Svaki studio poseduje TV, WiFi internet i klima uređaj.

Vila Akis New

Vila Akis New predstavlja novi blok poznate kuće Akis, na oko 420m od mora, sa uređenim dvorištem sa roštiljem, parkingom i manjim dečijim igralištem. Svi studiji i apartmani imaju signal za besplatan WiFi, kao i parking mesto.

Vila Al Mare

Vila Al Mare se nalazi na samoj plazi u maloj uvali u starom delu Sartija. Studiji i apartmani imaju TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu kao i wifi. Poseduju studije i apartmane koji imaju prelep pogled na Svetu Goru i more.

Vila Aleka Sarti

Vila Aleka se nalazi u centralnom delu Sartija na 70 m od plaze. U blizini je marketa, restorana, i kafica. Raspolaze 1/4 apartmanima i dupleks apartmanima. Svaki smestaj poseduje kuhinju, kupatilo, terasu i TV. Korišćenje klime se doplaćuje . Ima Wi-Fi.

Vila Alekos Sarti

Vila Alekos se nalazi u starom delu Sartija, na 270 metara od mora, na uzvisenju blizu crkve. Malo stariji, dobro odrzavani i prostrani studiji. Klima uredjaj je uz doplatu, dok je WiFi internet besplatan. Za one koji traze povoljniji smestaj u Sartiju.

Vila Alexandros Sarti

Vila Alexandros se nalazi na uzvišenju blizu crkve, na oko 220 metara od gradske plaže, a isto toliko i od najbližih uvala. Takođe je na samo 120 metara od centra, a opet daleko od buke i vreve.

Vila Ana Sarti

Vila Ana se nalazi u novom delu Sartija, na oko 50 m od plaze. U ponudi su dvokrevetni i trokrevetni studiji. Sve jedinice poseduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV ,klima uređaj i Wi-Fi  cije se koriscenje dodatno naplacuje.

Vila Anestis Sarti

Vila Anestis nalazi se u novom delu Sartiju u mirnoj ulici, na 30m od plaže, na odličnoj poziciji. Svaka smeštajna jedinica poseduje kuhinju, kupatilo sa TWC-om, terasu, TV, WiFi i klima uređaj koji se plaća na licu mesta.

Vila Apostolos

Vila Apostolos se nalazi u novom delu Sartija na samo 80 metara od najlepšeg dela peščane plaže u Sartiju. Prednost vile Apostolos je što poseduje prostrane apartmane za četiri ili pet odraslih osoba.

Vila Arhon

Vila Arhon se nalazi u novom delu Sartija u mirnoj ulici, bez buke. Od plaze je udaljena 60 metara, a do centra mesta ima oko 5 minuta lagane setnje. Cini dobar spoj cene i kvaliteta i kao takva je pristupačna sirokom broju gostiju.

Vila Arianti

Vila Arianti se nalazi na odličnoj lokaciji, u samom centru starog dela Sartija, udaljena svega 80m od plaže. Svaka smeštajna jedinica poseduje opremljenu kuhinju, kupatilo sa TWC-om, terasu, TV i klima uređaj. U blizini vile se nalazi apoteka. 

Vila Aristotelis New

Vila Aristotelis New se nalazi uz samu plažu u novom delu Sartija. Poznata je kao kuća sa najprostranijim apartmanima i fantastičnim direktnim ili bočnim pogledom na more, kao i izuzetno prostanim terasama.

Vila Asteria

Vila Asteria se nalazi u starom delu Sartija na oko 100 metara od plaže, a 40 metara od glavnog trga. Odlična je za porodice sa malom decom, zbog poluzida koji odvaja dnevnu i spavaću sobu.

Vila Astra Suites

Vila Astra Suites se nalazi na oko 290 metara od plaže u Sarti beach-u. Potpuno je nova vila sa bazenom. Gostima je na raspolaganju dvorište sa bazenom, roštilj i parking. Svi apartmani imaju SAT TV, WIFI internet i klima uređaj.

Vila Avli Sarti

Vila Avli je potpuno nova kuća, uvučena od glavne ulice u starom mirnom delu Sartija na 80m od mora. Raspolaže studijima i apartmanima koji poseduju SAT TV, WIFI i klima uređaj čije korišćenje ulazi u cenu. U dvorištu se nalazi manji dečiji bazen.

Vila Babis Sarti

Vila Babis se nalazi u novom delu Sartija na samo 70 metara od najlepšeg dela peščane plaže. Glavni kvalitet ove kuće jeste, što osim jednog studija, ima samo apartmane i duplekse, pa je i smeštaj za dve osobe ustvari apartman sa odvojenom sobom.

Vila Berlin

Vila Berlin se nalazi u novom delu Sartija na samo 70 metara od najlepšeg dela peščane plaže. Glavni kvalitet vile Berlin je što je kuhinja odvojena od spavaće sobe. Svi apartmani imaju SAT TV, WiFi internet i klima uređaj. 

Vila Brigita

Vila Brigita se nalazi na idealnoj lokaciji i predstavlja jednu od malobrojnih vila koje se nalaze na samoj obali starog dela Sartija. U neposrednoj blizini se nalaze restorani, supermarketi, prodavnice i pekare. Studiji imaju direktan ili bočni pogled na more.

Vila Chrisula 1

Vila Chrisula 1 je smeštena u neposrednoj blizini plaže, na oko 20 metara. Zbog svoje pozicije i kvaliteta smeštaja vila Chrissula je jedan od najtraženijih objekata u Sartiju. Svi studiji poseduju SAT TV i klima uređaj čije korišćenje ulazi u cenu.

Vila Chrisula 2

Vila Chrisula 2 smeštena je u centralnom delu Sartija, 50m od plaže, a 30m od najvećeg supermarketa u mestu. Vila ima besplatan WiFi, TV, kao i klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta.

Vila Chrisula 3

Vila Chrisula 3 je odlično pozicionirana, udaljena je oko 30m od plaže, a 100m od centralnog trga u Sartiju. Sve sobe poseduju WiFi, TV i klima uređaj koji se plaća na licu mesta. Sve terase imaju direktan ili bočni pogled na more.

Vila Dimis Sarti

Vila Dimis je izgrađena 2010. godine i nalazi se u starom delu Sartija na samo 20 metara od mora. Zbog svoje pozicije i kvaliteta smeštaja vila Dimis je jedan od objekata za koji se traži krevet više. U blizini se nalazi i centar za sportove na vodi.

Vila Dimitra Sarti

Vila Dimitra se nalazi u starom delu Sartija u blizini crkve, na oko 100 metara od mora, a na samo 40 metara od glavnog trga. Koriscenje klima uredjaja je ukljuceno u cenu u julu i avgustu. WiFi internet je besplatan. Poseduje veoma trazene petokrevetne apartmane.

Vila Dina Sarti

Vila Dina je potpuno renovirana kuća smeštena u mirnom starom delu Sartija na svega 50m od plaže. Raspolaže studijima koji su smešteni na prvom spratu. Svaki studio poseduje TV, besplatan WiFi internet i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje.

Vila Dora Garden New

Vila Dora Garden New se nalazi u starom delu Sartija na 170m od najlepše uređenog dela plaže. Svi studiji i apartmani poseduju SAT TV, klima uređaj i WiFi. Vila ima parking, jedini koji postoji u starom delu Sartija.

Vila Dora Sarti

Vila Dora se nalazi na samo 20m od mora, smeštena izmedju starog i novog dela Sartija. Raspolaže dvokrevetnim studijima i prostranim višekrevetnim dupleksima na drugom spratu. Mogućnost korišćenja besplatnog WiFi interneta. 

Vila Ekaterina

Nalazi se na 290m od plaze u Sarti beach-u. Nova kuca sa bazenom prve goste dočekuje u maju. U ponudi su apartmani i studiji Svi imaju SAT TV, WIFI i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju dvorište sa bazenom, roštilj i parking. 

Vila Elena Sarti

Vila Elena nalazi se na samoj plaži u novom delu Sartija. Poseduje dvokrevetne, trokrevetne i cetvorokrevetne studije, petokrevetne i šestokrevetne dupleks apartmane sa pogledom na more. Svaki apartman poseduje kuhinju, kupatilo, TV i klimu koja se doplacuje. 

Vila Eleni Sarti

Vila Eleni se nalazi na 80 metara od mora. Svi studiji imaju SAT TV, klima uredjaj koji je, kao i WiFi internet, besplatan. Gosti vile imaju pravo na koriscenje bazena i lezaljki u hotelu Sarti Inn na 20 metara od vile. Vila Eleni ima prelepo dvoriste sa rostiljem.

Vila Elizabet

Vila Elizabet se nalazi na samoj plazi u novom delu Sartija. Vila raspolaze 1/2 i 1/3 studijima. Svaki apartman poseduje osnovno opremljenu kuhinju kupatilo, terasu, TV, klima uredaj čije je koriscenje ukljuceno u cenu. Objekat poseduje wi-fi.

Vila Evangelia Sarti

Vila Evangelia se nalazi u mirnom delu Sartija, svega 30 metara udaljena od peščane plaže. Do gužve i centra Sartija treba nekoliko minuta laganog hoda. Vila Evangelia raspolaže vrlo komfornim studijima za dve ili tri osobe.

Vila Filipos Sarti

Vila Filipos je potpuno nova kuća i nalazi se u starom delu Sartija na oko 80 metara od organizovanog dela plaže u Sartiju. Prve goste vila Filipos je primila u maju 2014, tako da će sigurno ispuniti očekivanja gostiju kao i sve ostale nove kuće iz naše ponude.

Vila Fotis Sarti

Vila Fotis je renovirana 2011. godine i nalazi se u starom delu Sartija u blizini crkve, na 180 metara od mora. Pored studija za dve i tri osobe, vila poseduje i duplekse za pet i šest osoba. Sve smeštajne jedinice imaju SAT TV, WiFi internet i klima uređaj.

Vila Four Season

Vila Four Season je nova vila, nalazi se u starom delu Sartija, zaklonjena od buke, a na samo 100 metara od plaze. Lepa spolja, jos lepsi enterijer. Odlican smestaj, dobra lokacija, pristupacna cena. Raspolaze sa studijima za dve, tri ili cetiri osobe.

Vila Gavra

Vila Gavra se nalazi na 20 metara od glavnog trga i oko 80 metara od plaže. Starija kuća, dobro održavana, na odličnoj lokaciji, po pristupačnoj ceni. Svaki smeštaj poseduje SAT TV, WiFi internet i klima uređaj uz doplatu. Ispred vile se nalazi parking.

Vila George Sarti

Vila George je smestena u novom delu Sartija, na 60 m od plaze. Raspolaze 1/3 i 1/4 studijima, kao i 1/4 dupleks apartmanima. Sve smestajne jedinice poseduju kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uredaj cije se koriscenje dodatno naplaćuje. Vila poseduje wi-fi.

Vila Grigoris Sarti

Vila Grigoris je potpuno nova kuća i nalazi se u novom delu Sartija, odmah pored kuće Talizeti, a na samo 40 metara od najlepšeg dela plaže u Sartiju. Prve goste primila je u maju 2014. godine. Sve jedinice imaju SAT TV, klima uređaj i besplatan WiFi.

Vila Ilias Sarti

Vila Ilias se nalazi u novom delu Sartija, na 80 metara od plaže. Zbog prostranosti apartmana i dobre pozicije u novom delu Sartija, vila Ilias je jedna od najpopularnijih kuća u našoj ponudi. Apartmani imaju terase sa pogledom ka mirnoj ulici.

Vila Iorana

Vila Iorana je potpuno nova kuca. Nalazi se u novom delu Sartija na samo 40 metara od mora. Studiji i apartmani su namenjeni za smestaj 2, 3 ili 4 osobe i vrlo su luksuzni. Svi imaju SAT TV i klima uredjaj cije je koriscenje besplatno.

Vila Janis Sarti

Vila Janis je smeštena u novom delu Sartija, dobro je pozicionirana, nedaleko od centra mesta, a udaljena je oko 50m od plaže. Sve smeštajne jedinice poseduju terasu, TV, WiFi i klima uređaj koji se plaća na licu mesta.

Vila Jordan

Vila Jordan je smeštena na glavnom trgu, na oko 50 metara od plaže. Prosečno opremljena vila sa dobrom lokacijom. Svi smestajni kapaciteti se nalaze na 2. spratu, imaju TV i klima uredjaj koji je ukljucen u cenu, krasi ih i prelep panoramski pogled.

Vila Jota

Vila Jota nalazi se nedaleko od centra Sartija, pored velikog parkinga, a od plaže je udaljena 50m. Svaka smeštajna jedinica poseduje opremljenu kuhinju, terasu, kupatilo sa TWC-om, TV, WiFi i klima uređaj koji se plaća na licu mesta.

Vila Katerina Sarti

Vila Katerina je smeštena u mirnom delu mesta na odličnoj lokaciji, udaljena 250m od centra Sartija. U blizini se nalazi veliki javni parking i sportski tereni, a od gradske plaže je deli svega 120m. Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom spratu.

Vila Kiratsi

Vila Kiratsi je dobro pozicionirana, nalazi se u mirnom delu grada i udaljena je oko 70m od plaže. Kuća raspolaže sa luksuzno opremljenim studijima i mezonetama i svaka poseduje LCD TV, WiFi i klima uređaj koji se plaća na licu mesta.

Vila Kiriakis

Vila Kiriakis se nalazi u starom delu Sartija, na samo 70 metara od mora, sakrivena u ulici koja se tokom pune sezone pretvara u večernje šetalište Sartija. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj.

Vila Koala

Vila Koala se nalazi na samoj obali, u centralnom delu Sartija. U ponudi su 1/3 studiji sa pogledom na more, kao i 1/4 i 1/5 apartmani koji gledaju ka ulici. Smestaji poseduju  kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uredaj cije se koriscenje dodatno naplacuje. 

Vila Kostas Sarti

Vila Kostas je udaljena samo 30m od plaže i nalazi se u starom delu Sartija. Raspolaže dvokrevetnim studijima i četvorokrevetnim apartmanima, od kojih neki imaju bočni pogled na more. Svaki smeštaj poseduje klima uređaj, besplatan WiFi internet i TV.

Vila Laura

Vila Laura je potpuno nova luksuzna kuća sa bazenom i prostranim dvorištem. Nalazi se u novom delu Sartija na 80m od mora. Svi apartmani i studiji poseduju SAT TV, WiFi i klima uređaj koji uključen u cenu.

Vila Lefteris Sarti

Vila Lefteris nalazi se u centru Sartija na 120m od plaze. Ovaj objekat raspolaze 1/2 i 1/3 studijima koji se nalaze na prvom spratu. Svaki apartman sadrzi  kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uredaj se dodatno naplacuju. Objekat ima wi-fi

Vila Lena Sarti

Vila Lena se nalazi na 130 metara od mora i oko 70 metara od glavnog trga, u mirnom delu starog Sartija. Vila ima mezonete za smestaj 4-6 osoba. Klima uredjaj se posebno doplacuje na licu mesta. 

Vila Litsa Sarti

Vila Litsa je udaljena 150m od plaze. Nalazi se u starom delu Sartia blizu centra. Raspolaze dvokrevetnim , trokrevetnim i cetvorokrevetnim studijima. Svaki studio ima kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WiFi i klima uredjaj koji se doplacuju na licu mesta.

Vila Maria 1 Sarti

Vila Maria se nalazi u starom delu Sartija na samo 40 metara od mora. Prosečno opremljena kuća, lepo održavana sa pristupačnom cenom. Raspolaže studijima i apartmanima koji poseduju SAT TV i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje. 

Vila Marianti

Vila Marianti se nalazi u starom, centralnom delu Sartija, na 80 m od plaze. U blizini se nalazi veci broj marketa, pekara, kafica i restorana. Ovaj objekat raspolaze 1/2 i 1/3 studijima, kao i 1/4 apartmanima. Sve  jedinice poseduju kuhinju, kupatilo, terasu, Tv i klimu cije se koriscenje napl

Vila Marita

Vila Marita je dobro pozicionirana, nalazi se u neposrednoj blizini centra mesta i udaljena je na oko 70m od plaže. Sve smeštajne jedinice poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WiFi i klima uređaj koji se plaća na licu mesta.

Vila Meri Sarti

Vila Meri se nalazi na  70 m od mora, u starom, centralnom delu Sartija. Smestajne jedinice čine studiji i duplex apartmani koji sadrže dve spavace sobe, dve kuhinje i kupatila. Vila poseduje TV, a koriscenje klime se dodatno naplacuje. U vili postoji mogucnost koriscenja WiFi interneta.

Vila Mihalis Sarti

Vila Mihalis se nalazi 390 metara od mora. Desni deo kuce je Akis, a levi je Mihalis i oba su deo kompleksa sa bazenom, prelepo uređenim dvorištem sa roštiljem i parkingom. Prednost je i lak izlaz na put osvajanja istočne obale Sitonije.

Vila Nikola

Vila Nikola se nalazi u starom delu Sartia u blizini centra a na 180m od plaze. U ponudi su dvokrevetni i trokrevetni studiji kao i cetvorekrevetni apartmani. Svaka smestajna jedinica poseduje kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WiFi i klimu koji se dodatno naplacuju.

Vila Olga Sarti

Vila Olga se nalazi u starom, mirnom delu Sartija, na samo 120 metara od mora, preko puta vila Fotini i Renia. Na krovu vile Olga se nalazi prostor sa ležaljkama za sunčanje, kao i roštilj za pripremanje hrane. 

Vila On the board

Vila On the board je potpuno nova luksuzna vila koja se nalazi na 160 metara od mora u starom selu Sartija. Svi studiji imaju SAT TV plazma televizore u svakoj spavaćoj sobi kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

Vila Ostraco

Vila Ostraco se nalazi u novom delu Sartija, na samo 20 metara od najlepseg dela pescane plaze. Svi studiji i apartmani imaju prostrane terase od kojih vecina gleda bocno ili direktno ka moru. Klima uredjaj je uz doplatu, dok je WiFi internet besplatan.

Vila Panajota Sarti

Vila Panajota se nalazi u Sarti beach-u koji je zbog sitnog peska i dugačkog plićaka idealan za malu decu. Smeštena je na samo 60 metara od mora i na oko 20 minuta šetnje do centra Sartija. Lepo opremljeni studiji.

Vila Panorama Sarti

Vila Panorama, nazvana po najlepšem panoramskom pogledu na more i ceo Sarti, se nalazi u starom delu mesta, na oko 180 metara od mora. Većina studija u vila Panorama ima pogled ka moru.

Vila Papus

Vila Papus se nalazi u novom delu Sartija na 40m od obale. Vila poseduje kako apartmane, tako i duplexe koji su veoma prostrani. Sve smeštajne jedinice poseduju SAT TV, WiFi i klima uređaj koji se plaća na licu mesta.

Vila Pigasus

Vila Pigasus se nalazi u starom, mirnom delu Sartija. Udaljena je oko 300m od gradske plaže, a 200m od centra mesta. Svi smeštajni kapaciteti poseduju čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WiFi i klima uređaj koji se plaća na licu mesta.

Vila Pirofani New

Vila Pirofani se nalazi na 50 metara od plaže u novom delu Sartija, a na 20 minuta šetnje do centra Sartija. Deo obale ovog dela Sartija posebno je atraktivan zbog sitnog peska i izuzetno dugog plićaka idealnog za malu decu.

Vila Prokopis

Vila Prokopis se nalazi na 90 metara od plaže u starom delu Sartija. Vila se nalazi na odličnoj lokaciji, i blizu plaže i u centru mesta, a poseduje, pored studija, prostrane apartmane i duplekse.

Vila Remezzo

Vila Remezzo je kompletno renovirana 2015. godine. Nalazi se u samom centru Sartija i udaljena je od plaže oko 100m. Svaki studio poseduje terasu, kupatilo sa TWC-om, TV, WiFi i klima uređaj koji se plaća na licu mesta.

Vila Renia

Vila Renia se nalazi na 120 metara od plaže u mirnom delu Sartija, blizu centra. Starija, dobro održavana kuća, godinama unazad prima naše zadovoljne goste.

Vila Renia Garden

Nova kuca Renia Garden se nalazi u starom delu Sartija na 120 metara od plaze. Potpuno novi cetvorokrevetni studio se nalazi u prizemlju i ima TV, besplatan WiFi internet, kao i klima uredjaj cije se koriscenje doplacuje.

Vila Sarti Holidays

Vila Sarti je potpuno nova kuća smeštena u Sarti beach-u, na svega 50m od peščane plaže. Objekat raspolaže studijima za dve do četiri osobe. Smeštajne jedinice poseduju SAT TV, internet i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. 

Vila Sarti Inn

Vila Sarti Inn je jedan od najluksuznijih objekata u Sartiju. Kompleks se sastoji od dva objekta sa moderno opremljenim studijima, između kojih je bazen. Sarti Inn se nalazi u centralnom delu Sartija, odmah pored marketa Arvanitidis, na samo 80 metara od plaže.

Vila Sartios

Vila Sartios se nalazi nedaleko od glavnog trga, ali sklonjena od letnje buke i gužve. Od plaže je udaljena svega 100 metara. U dvorištu postoji tuš koji je na raspolaganju gostima.

Vila Simos Sarti

Vila Simos se nalazi u starom centralnom delu Sartija na 80 m od plaze. U blizini se nalazi market. Vila raspolaze 1/2 i 1/3 studijima opremljenim kuhinjom, kupatilom, terasom, TV i klima uredjajem koji se dodatno naplacuje. Dvoriste i rostilj su na raspolaganju gostima.

Vila Spanos

Spanos je jedna od najlepsih i najboljih vila u novom delu Sartija i nalazi se na samo 20 metara od plaze. Svi studiji imaju direktan pogled na more, poseduju SAT TV, besplatan WiFi internet, kao i klima uredjaj cije se koriscenje doplacuje. Ispred je manji parking.

Vila Stavrula Garden

Vila Stavrula Garden je potpuno nova kuća, izgrađena 2013. godine, a nalazi se na 190 metara od mora. Pogodnost ove vile je što svaki studio ima svoje parking mesto. Svaki studio ima SAT TV, WiFi internet i klima uređaj čije korišćenje ulazi u cenu.

Vila Stavrula Sarti

Vila Stavrula je potpuno nova kuća i nalazi se u novom delu Sartija na 80 metara od mora. Kuća ima dvorište sa roštiljem. Zbog kvaliteta smeštaja i odlične pozicije vila Stavrula je jedna od najtraženijih kuća u našoj ponudi.

Vila Stela Sarti

Vila Stela se nalazi u novom delu Sartija, u mirnoj ulici koja garantuje miran boravak bez buke. Udaljena je od peščane plaže samo 50 metara. Idealna je za porodice i veća društva, jer raspolaže velikim apartmanima. U dvorištu se nalazi roštilj.

Vila Stelios Maria

Nalazi se na 70m od plaže u starom delu Sartija. Potpuno novi studiji za 2 do 4 osobe nalaze se na prvom i drugom spratu. Svi imaju SAT TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu, kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta. 

Vila Stelios Sarti

Vila Stelios se nalazi u starom delu Sartija, na 110 metara od mora, a na samo 40 metara od trga. Apartmani imaju prelepe terase sa pogledom ka uredjenom dvorištu ispred kuće. 

Vila Talizeti

Vila Talizeti je izgradjena 2013. godine i nalazi se u novom delu Sartija na samo 30 metara od mora. Izuzetno moderno uređena i luksuzno opremljena vila nudi smeštaj za 2 do 6 osoba. U dvorištu kuće se nalazi roštilj. 

Vila Tanasis Sarti

Vila Tanasis nalazi se u novom delu Sartija i udaljena je oko 70m od plaže. Par koraka od kuće nalazi se ulica u kojoj se nižu taverne i marketi. Apartmani i studiji poseduju kuhinju, terasu, kupatilo sa TWC-om, TV, WiFi i klima uređaj koji se plaća na licu mesta.

Vila Teano 1

Vila Teano se nalazi na samoj plazi u centralnom, starom delu Sartija. Vila raspolaze dvokrevetnim i trokrevetnim studijima,. Svaki od apartmana poseduje kupatilo,  kuhinju, terasu, TV i klima uredaj cije je koriscenje ukljuceno u cenu najma apartmana. 

Vila Teano 2

Vila Teano se nalazi na samoj plazi u centralnom, starom delu Sartija. Vila raspolaze dvokrevetnim i trokrevetnim studijima,. Svaki od apartmana poseduje kupatilo,  kuhinju, terasu, TV i klima uredaj cije je koriscenje ukljuceno u cenu najma apartmana. 

Vila Trifon

Vila Trifon sadrzi studije i apartmane i nalazi se 30m od plaže u novom delu Sartija. Ova vila raspolaze 1/4 apartmanima kao i 1/2 studijima. Svaki od apartmana poseduje kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uredaj cije se koriscenje dodatno naplacuje U vili postoji i mogucnost koriscenja WiFi inter

Vila Tsantilas

Vila Tsantilas se nalazi samo 30 metara udaljena od plaže, u najmirnijem delu novog Sartija. Vila je uređena u rustičnom grčkom stilu. Kameni pod apartmane čini svežim i bez korišćenja klima uređaja.

Vila Valis

Vila Valis, kuća novijeg datuma, jedna je od najboljih kuća u starom delu Sartija. Nalazi se na 90 metara od mora i na 50 metara od glavnog trga. Vila za sve one koji žele da budu i blizu centra i blizu plaže.

Vila Vamvinis

Vila Vamvinis se nalazi u novom delu Sartija na 240 metara od mora, sakrivena u neverovatnom prirodnom okruženju. Vila ima prelepo dvorište sa roštiljem, bazenom i puno zelenih površina. Poseduje sopstveni parking i besplatan bežični internet.

Vila Vaso New

Vila Vaso New predstavlja drugi sprat poznate kuće Vaso, sa potpuno novim apartmanima i studijima koji imaju pogled na celo mesto i more u daljini ili baštu. Smeštajne jedinice poseduju SAT TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

Vila Vaso Sarti

Vila Vaso se nalazi na 120 metara od mora, na uzvišenju pored crkve. Prosečno opremljena vila, na dobroj lokaciji. Vila ima pristupačnu cenu u odnosu na druge vile u Sartiju. U blizini se nalazi manja uvala sa stenama i peskom.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.