Sharm El Sheikh je poznato letovalište na Crvenom moru. Nalazi se na samom vrhu Sinajskog poluostrva, na oko 480 km od Kaira. Od ribarskog sela naseljenog isključivo beduinima, u kratkom roku postaje ekskluzivno letovalište bogatih Egipćana, a potom i svetskog džet seta. Brojni luksuzni hoteli, kockarnice, noćni klubovi, kao i brojni diving centri su ono što Vam Sharm nudi. Ovde sezona traje 365 dana u godini. Obala duga 40 km okružena je beduinskim naseljima, planinama i pustinjom, i čine je tri koralna zaliva: Nama Bay, Sharks Bay i Nabq Bay. Obilje koralnih grebena na obali su stanište brojnih tropskih riba. Prilaz vodi je preko pontona u većini hotela sa izuzetkom peščanih plaža u Nama Bay-u. Centar Sharma je zaliv Naama Bay u kojem se duž šetališta dugog 3 km nalazi veliki broj hotela, kafića, restorana i prodavnica. Pored sportova na vodi, ronjenja, vožnje džipovima i jahanja kamila kroz pustinju, gostima se nudi mogućnost fakultativne posete pravoslavnom manastiru Sveta Katarina i Mojsijevoj Gori, ili odlazak u Izrael - u Sveti grad Jerusalim, u Jordan - u antički grad Petra i u obližnji Nacionalni park Ras Mohamed ili na ostrvo Tiran.

Kompletna ponuda

Albatros Aqua Blue Resort 4*

Albatros Aqua Blue Resort se nalazi na 17km aerodroma. Deo je lanca Pickalbatros i nalazi se pored hotela Beach Albatros Resort. Hotel se nalazi na 800 m od privatne peščane plaže (prelazi se put) na kojoj je upotreba ležaljki, suncobrana i peškira besplatna. Postoji šatl bas koji vozi goste hotela

Albatros Aqua Park Sharm 5*

Albatros Aqua Park Sharm smešten je u srcu Šarm el Šeika. Ovaj rizort sa 5 zvezdica u ponudi ima sopstveni akva park sa brojnim toboganima. Gostima su na raspolaganju dečje igralište i kupatilo sa termalnom izvorskom vodom.

Concorde El Salam Sports 5*

Concorde el Salam Hotel se nalazi na 16 km od zaliva Naama, a aerodrom je na 1 km od hotela. Možete uživati u restoranu Flame i baru Vendome na plaži, a tu su i piano bar sa bazenom i klub Normandija. U sklopu hotela su fitnes i spa centar sa saunom i hidromasažnom kadom.

Coral Hills 3*

Coral Hills Hotel 3* je smešten na vrhu uzvišenja Ras Om El Sid, u Hadabi, u blizini čuvenih koralnih grebena i vrhunskih mesta za ronjenje. Udaljen je od centra Naama Bay 10 km, od aerodroma 20 km i 2 km od najbliže plaže, do koje goste besplatno prevozi shuttle bus.

Dreams Vacation 4*

Dreams Vacation Hotel 4* se prostire na više od 40000 m2. Hotel je udaljen oko 400 m od peščane plaže, gde se u more ulazi preko pontona zbog koralnog grebena koji je uz plažu. Udaljen je oko 7 km od Naama bay turističkog centra i oko 23 km od aerodroma.

Falcon Hills 3*

Falcon Hills Hotel 3* se nalazi u Hadabi, na uzvišenju Ras Um El Seid, na 750 m od plaže sa pontonskim ulaskom u more. Od hotela do plaže besplatno, prema hotelskom rasporedu, vozi hotelski shuttle bus. Naama bay je udaljen 5 km od hotela, a do aerodroma je 17 km.

Jolie Ville Golf & Resort 5*

Jolie Ville Golf Resort 5* je veliki hotelski kompeleks. Nalazi se kod najvećih golf terena u Šarmu, između regija Naama Bay i Sharks Bay. Od međunarodnog aerodroma je udaljen 12 km, a od Naama Bay-a i Soho Square-a (dva centra Šarma) oko 10 km.

Movenpick Resort Sharm 5*

Movenpick Sharm 5* je jedan od najluksuznijih hotela u ovoj regiji. Ima 5 privatnih plaža i direktan izlaz na promenadu koja vodi do turističkog centra Naama Bay-a, udaljenog 1 km. Od aerodroma je udaljen 10 km. Posebnu atrakciju čini veliki infinity bazen koji zauzima centralno mesto rezorta.

Parrotel Beach Resort 5*

Parrotel Beach 5* se nalazi u zalivu Nabq Bay, na 30 ha uređenih vrtova, sa rekom, vodopadima i 22 mostića. Hotel ima sopstvenu peščanu plažu dužine 220 m, sa pontonom i koralnim grebenom. Udaljen je 20 km od Naama Bay-a, 8 km od sentra Soho, a od aerodroma je oko 10 km.

Royal Albatros Moderna 5*

Royal Albatros Moderna Hotel 5* se nalazi u zoni Nabq Bay, okružen uređenim vrtom koji se spušta do peščane plaže (630 m) sa kristalno čistim morem, koralnim grebenom i pontonom. Udaljen je 10 km od aerodroma i 19 km od centra Naama Bay-a.

Sheraton Sharm Hotel 5*

Sheraton Sharm 5* je raj mira i odmora. Smešten je na obali El-Pasha, na jednom od najlepših koralnih grebena u okolini. Azurno plava voda, privatna peščana plaža sa belim peskom je u dužini od 800 m i ima ponton. Hotel je udaljen 4 km od centra Naama Bay i 7 km od aerodroma.

Xperience St. George 4*

Xperience St. George hotel 4* je udaljen oko 7 km od Naama bay turističkog centra i oko 19 km od aerodroma. Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu koje je udaljena oko 4 km od hotela, do koje je obezbeđen šatl bus prevoz za goste hotela.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.