Side je jedinstveno letovalište, koje je smešteno na malom poluostrvu. Nalazi se na samoj njegovoj ivici, a sa obe strane je okružen dubokim plavim Mediteranom. Najveći adut ovog letovališta se ogleda u istorjiskom i arheološkom smislu. Ova nekada mala ribarska luka, poseduje brojne iskopine iz Rimskog doba.
Plaže u ovom malom ali nadasve posećenom mestu su podeljene na Istočnu i Zapadnu. Obe plaže su peščane i prekrivene peskom zlatne boje. Zapadna plaža je dosta prometnija u odnosu na Zapadnu, odlikuje se brojim sportovima na vodi. Istočna plaža je manje razvijenija što se tiče adrenalinskog poriva ali je i dalje posećena od strane starijih ljudi.
Ovaj mali ali razvijeni gradić čini spoj drevnog i modernog. Ulice su prepune prodavnica, otmenih resotrana i juvelirnica. Tamošnji narod veruje u legendu koja govori da je mesto bilo lokacija čestih tajnih sastanaka Kleopatre i Marka Antonija.

Kompletna ponuda

Adora Hotel Side 3*

Hotel Adora Hotel Side je smešten u regiji Kizilot na samoj peščanoj plaži, od centra grada je udaljen oko 15  km. Objekat raspolaže sa 54 sobe koje su podeljene u 5 blokova. Sadrži glavni restoran, lobi bar, otvoreni bazen, igralište za decu i parking.

Alva Donna Beach Res.C. 5*

Alva Donna Beach Resort Comfort se nalazi na samoj plaži, na 10 kilometara od Sidea i na 55 kilometara od aerodroma u Antaliji. Plaža je peščana, a ležaljke i suncobrani na plaži i pored bazena su besplatni za goste hotela.

Amelia Beach Resort H&S 5*

Amelia Beach Resort Hotel & Spa se nalazi na samoj plaži u mestu Kizilot, 3 kilometara od mesta Okurcalar, 18 kilometara od Sidea i 80 kilometara od aerodroma u Antaliji. Plaža je peščano-šljunkovita do koje se dolazi podzemnim prolazom.

Angora Hotel 3*

Hotel Angora se nalazi na 500 metara od mora, 2 kilometara od Side i 65 kilometara od aerodroma u Antaliji. Plaža je peščana, a na hotelskom delu plaže, kao i na bazenu moguće je besplatno koristiti suncobrane i ležaljke.

Arcanus Side Resort 5*

Armas Bella Luna Hotel 4*

Armas Bella Luna Hotel se nalazi na samoj plaži u mestu Kumkoy, na 3 kilometara od Side i 60 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel sadrži recepciju sa lobijem, otvoreni bazen, tobogane, barove, restorane, spa deo i još mnogo toga.

Barut Acanthus & Cennet 5*

Barut Acanthus & Cennet hotel se nalazi na samoj plaži, na 2 kilometara od centra Sidea i 62 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel sadrži glavni restoran, tri a la carte restorana, spa centar, saunu i još mnoštvo toga.

Barut Arum Collection 5*

Barut Hemera Hotel 5*

Barut Hemera Hotel se nalazi na samoj plaži, 8 kilometara od mesta Manavgat, 3 kilometara od Sidea i 60 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel sadrži glavni restoran, a la carte restorane, barove, tri otvorena bazena i još mnoštvo toga.

Bella Resort Hotel & Spa 5*

Hotel Bella Resort Hotel & Spa se nalazi na samoj plaži u mestu Čolakli, 15 km od Manavgata, 12 km od Sidea i 55 km od aerodroma u Antaliji. Plaža je peščana,a ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži su besplatni za korisnike hotela.

Bieno Club Sunset 5*

Club Calimera Serra Pal. 5*

Hotel Club Calimera Serra Palace se nalazi na sopstvenoj plaži u oblasti Kizilot, 17 kilometara od centra Side. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su uključeni u cenu. Hotel raspolaže sa ukupno 386 soba.

Club Hotel Turan Pri. W. 5*

Club Hotel Turan Prince World se nalazi na samoj plaži u mestu Kizilagac, na 12 kilometara udaljenosti od Manavgata, 15 kilometara od Sidea i 75 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel sadrži recepciju, dva restorana, bazene i još mnogo toga.

Crystal Admiral Resort 5*

Hotel Crystal Admiral Resort se nalazi nadomak sopstvene peščano-šljunkovite plaže od koje je udaljen svega 50 m. Objekat ima glavnu zgradu koja broji 546 standardnih soba i 213 duplex soba koje će zadovoljiti i one najizbirljivije.

Crystal Palace Luxury Res. 5*

Crystal Palace Luxury Resort se nalazi na 100 metara od plaže, 3 kilometara od Sidea i 55 kilometara od aerodroma u Antaliji. Plaža je peščana, a suncobrani i ležaljke pored bazena i na plaži su besplatni za korisnike hotela.

Crystal Sunset Luxury R&S 5*

Hotel Crystal Sunset Luxury Resort & Spa se nalazi na 250 metara udaljenosti od plaže i 3 kilometara od Side, u mestu Kumkoy. Plaža je peščano-šljunkovita, a ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Diamond Beach Hotel Spa 5*

Diamond De Luxe Hotel 5*

Diamond Premium Hotel 5*

Heaven Beach Resort 5*

Hotel Heaven Beach Resort & Spa se nalazi na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži, na 15 kilometara od Side i 75 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel sadrži glavni restoran, tri a la carte restorana, 6 barova, otvoreni bazen i još mnoštvo toga.

Lowe Hotel 3*

Lowe Hotel se nalazi na 1 kilometar od mora, 2 kilometara od Sidea i 65 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel sadrži recepciju, restoran, bar i otvoreni bazen sa odeljkom za decu, sef, saunu, tursko kupatilo i još mnoštvo toga.

LTI Serra Resort 5*

Hotel LTI Serra Resort se nalazi u oblasti Kizilot, 17 kilometara od centra Sidea. Hotel ima sopstvenu peščano-šljunkovitu plažu, odvojenu šetalištem od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su uključeni u cenu.

Lyra Resort 5*

Hotel Lyra Resort se nalazi na dugačkoj peščanoj plaži u mestu Kizilać, na 15 kilometara od mesta Side i 75 kilometara od aerodroma. Hotel ukupno ima 399 soba raspoređenih u glavnoj hotelskoj zgradi i u 17 dvospratnih klub kućica.

Maya Golf Hotel 4*

Maya Golf hotel se nalazi u mestu Kukmoy na 400 metara od plaže, 5 kilometara od Sidea i 65 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel sadrži recepciju, dva glavna restorana, a la carte restoran, barove, otvoreni bazen za decu i još mnogo toga.

Merve Sun Hotel 4*

Merve Sun Hotel se nalazi na 450 metara od plaže, u mestu Kumkoy, na 4 kilometara od Sidea i 65 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel sadrži glavni restoran, restoran na plaži, tri bara, veliki bazen sa toboganom i još mnogo toga.

Oz Side Hotel 3*

Oz Side Hotel se nalazi na 800 metara od mora, 1,5 kilometar od Side i 65 kilometara od aerodroma u Antaliji. Plaža je peščana, a ležaljke i suncobrani su za korisnike hotela besplatni na bazenu, dok se na plaži doplaćuju.

Port River Hotel & Spa 5*

Hotel Port River Hotel & Spa se nalazi u Titreyengol regionu, a od centra Sidea je udaljen 7 km. Privatna peščana plaža je udaljena 300 m,a za one koji neće da pešače tu je i besplatan shutle bus koji vozi do plaže po rasporedu.

Ramada Resort Side 5*

Hotel Ramada Resort Side je smešten u regiji Gundogdu, od centra grada je udaljen 16 km i oko 60 km od aerodroma. Kompleks se sastoji iz tri zgrade koje sadrže 290 boravišnih jedinica koje su bogate sadržajem koji će udovoljiti i najzahtevnijim turistima.

Raymar Resort 5*

Hotel Raymar Resort je izuzetno dobo pozicioniran i nalazi se na morksoj obali, poseduje sopstvenu peščanu plažu na kojoj se nalaze suncobrani i ležaljke koji su besplatni. Smeštajne jedinice su klimatizovane, poseduju TV i mini bar.

Royal Alhambra 5*

Hotel Royal Alhambra se nalazi na 40 kilometara od aerodroma Antalija, 5 kilometara od centra mesta Side, u malom mestu Čolakli, na samoj obali mora. Hotel je otvoren 2012. godine, na površini od 60000 kvadratnih metara.

Royal Taj Mahal 5*

Hotel Royal Taj Mahal se nalazi na samoj plaži, na 5 kilometara od Sidea i 48 kilometara od aerodroma u Antaliji. Plaža je peščana a ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži su besplatni za korisnike hotela.

Saygili Beach 3*

Hotel Saygil Beach (ex. Side Sedef) se nalazi u samom srcu Sidea, od centra grada je udaljen samo 1 km,a od aeorodroma u Antaliji 60 km. Plaža je peščanog tipa, poseduje suncobrane i ležaljke koji su besplatni za goste ovog predivnog objekta.

Sea Planet Resort & Spa 5*

Hotel Sea Planet Resort & Spa se nalazi na samoj obali mora u okrugu Kizilot. Plaža je peščana, a suncobrani, ležaljke i prostirke pored bazena i na plaži su besplatni za korišćenje samo za goste hotela.

Seaden Corolla Hotel 4*

Seaden Corolla Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, a od centra Sidea je udaljen oko 7 km. Plaža koju poseduje je peščano šljunkovitog tipa na kojoj se nalaze suncobrani i ležaljke koji su besplatni za goste hotela.

Seaden Valentine 5*

Hotel Seaden Valentine je postavljen u Kumkoy regiji, a od centra Sidea je udaljen 4 km. Poseduje sopstvenu plažu koja je peščano šljunkovita, od hotela je udaljena 200 m. Sadrži glavni restoran , pomoćne restorane kao i barove kojih ima na svakom koraku.

Semoris Hotel 3*

Semoris hotel se nalazi na 900 metara od mora i plaže, 1,5 kilometar od Sidea i 65 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel sadrži recepciju, restoran, bar, otvoreni bazen sa odeljkom za decu i tobogan. 

Sentido Turan Prince 5*

Hotel Sentido Turan Prince se nalazi na samoj plaži u oblasti Čolakli, 15 kilometara od Manavgata, 12 kilometara od Sidea i 55 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel sadrži recepciju, glavni restoran, 3 a la carte restorana, 5 barova i još mnogo toga.

Serra Garden 4*

Hotel Serra Garden je udaljen svega 250 m od plaže i isto toliko od šetališta, stari grad Side je udaljen 7 km i do njega vozi šatl bas. Objekat je kompletno renoviran u periodu 2013-2014. godine, raspolaže sa 297 soba koje su podeljene u tri zgrade.

Side Alegria Hotel & Spa 5*

Side Alegria Hotel & Spa se nalazi na 200 metara od plaže, 4 kilometara od Sidea i 55 kilometara od aerodroma u Antaliji. Plaža je peščana, a suncobrani i ležaljke pored bazena i na plaži su besplatni za goste hotela.

Sun Beach Park 4*

Sunberk Hotel Side 3*

Sunberk Hotel Side se nalazi na 150 metara od plaže, 800 metara od Sidea i 65 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel sadrži recepciju, restoran, barove, otvoreni bazen sa odeljkom za decu, stoni tenis, pikado i još mnogo toga.

Sural Resort 5*

Hotel Sural Resort se nalazi u regiji zvanoj Colakli, a od Manavgata je udaljen oko 12 km. Objekat poseduje 500 smeštajnih jedinica koje su podeljene na standardne i family sobe. Peščana plaža je u neposrednoj blizini i poseduje ležaljke i suncobrane koji su besplatni.

Sweet Park Hotel 3*

Hotel Sweet Park Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, od centra Sidea je udaljen 4 km, poseduje peščanu plažu sa ležaljkama i suncobranima koji se naplaćuju. Objekat poseduje 92 sobe koje su jako lepo sređene.

Vonresort Golden Coast 5*

Hotel Vonresort Golden Coast se nalazi na 9 kilometara udaljenosti od centra Sidea i 55 kilometara od aerodroma Antalija. Sve smeštajne jedinice imaju centralnu klimatizaciju, podove prekrivene tepihom, udoban nameštaj i TV. 

Water Side Resort 5*

Hotel Water Side je smešten u regiji Titreyengol, a od centra Sidea je udaljen 7 km.Plaža je peščana i udaljena je 250 m od hotela, na njoj se nalaze suncobrani,ležaljke kao i šatl servis čije su usluge besplatne za korisnike hotela.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.