Ako želite da se prepustite miru i uživanju, zaronite u talase mesta Toroni na zapadnoj obali Sitonije. Ocekuje vas 2 km duga pešcana plaža i more prepoznatljive grčke lepote. Mesto vam nudi idealnu priliku za porodični odmor. U Toroniju se nalazi i nekoliko taverni u kojima možete da okusite specijalitete grčke nacionalne kuhinje. Naravno, tu je i nekoliko odlično opremljenih prodavnica u kojima možete pronaći sve ono što ce vaš boravak u apartmanima uciniti komfornijim. Za one koji vole da istražuju okolinu, u samom Toroniju, koji inače nosi ime po ženi Posejdonovog sina Proteja, nalaze se razna istorijska znamenja koja oživljavaju davna vremena i predele.

Kompletna ponuda

Vila Basil

Vila Basil se nalazi na samoj plazi u sklopu hotela Blue Sea. Svi studiji i apartmani imaju TV i klima uredjaj koji je ukljucen u cenu. Gosti mogu koristiti bazen, jakuzzi i deciji bazen. Moguca je doplata za polupansion.

Vila Duvas

Vila Duvas se nalazi na oko 280m od plaze. U okviru hotela se nalazi manji market za snadbevanje, a gosti uz placanje pica mogu koristiti bazen i djakuzi hotela. Svi studiji imaju kuhinju, kupatilo, TV, Wi-Fi, klima uredjaj cije je koriscenje uracunato u cenu.

Vila Flower

Vila Flower se nalazi na samo 20 metara od obale u prirodnom okruzenju sa lepim dvoristem. Idealna je za porodicni odmor (ima rostilj, mogucnost pranja vesa itd). Apartmani imaju SAT TV, besplatan Wifi internet i klima uredjaj koji je ukljucen u cenu.

Vila Flower bungalovi

Bungalovi Flower se nalaze u dvoristu glavne kuce Flower, na oko 80 metara od iste. Svi bungalovi imaju TV, internet i klima uredjaj cije je koriscenje ukljuceno u cenu. Gostima je na raspolaganju i parking.

Vila Kastro Janis

Kastro Janis je novosagradjeni kompleks na samoj plazi mesta Toroni. Prostrane terase imaju direktan pogled na more. Svi studiji imaju SAT TV, signal za besplatan internet, kao i klima uredjaj cije je koriscenje ukljuceno u cenu.

Vila Kastro Toroni

Vila Kastro se nalazi na samoj plazi u Toroniju, odmah pored Kastro Deluxe vile. Svi studiji i apartmani imaju TV, klima uredjaj cije je koriscenje ukljuceno u cenu, kao i signal za besplatno koriscenje bezicnog interneta.

Vila Olga bungalovi

Olga bungalovi su renovirani 2010. godine. Nalaze se na oko 20 metara od glavne zgrade i smesteni su u prelepom dvoristu punom cveca i zelenila, gde se nalazi i rostilj. Svi bungalovi imaju SAT TV, signal za bezicni internet i klima uredjaj koji je besplatan.

Vila Olga Toroni

Vila Olga se nalazi na najlepsem delu plaze u Toroniju. Studiji su okrenuti ka dvoristu, a apartmani i dupleksi ka moru. Svi imaju SAT TV, internet i klima uredjaj cije je koriscenje ukljuceno u cenu. Nesto starija kuca, ali vrlo trazena zbog dobre lokacije i cene.

Vila Sakis Toroni

Vila Sakis je objekat od nekoliko vila i nalazi se u sredisnjem delu mesta Toroni, na samoj plazi. Svi studiji i apartmani imaju SAT TV, klima uredjaj cije je koriscenje ukljuceno u cenu, kao i besplatan WiFi internet. Restoran je u prizemlju jedne od vila.
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.